Първата тв реклама на LinkedIn – 3 млн. астронавти за НАСА

Непостижимите мечти всъщност са си направо постижими
25 фев 2016 10:07,
4
Първата тв реклама на LinkedIn – 3 млн. астронавти за НАСА
Снимка: архив, Ройтерс

Много от нас в някакъв период от живота си са гледали към небето и са си мечтали да бъдат астронавти. Някои от нас даже и съжаляват, че така и не са успели да литнат до звездите, колкото и нереалистично да изглежда.

Според професионалната социална мрежа LinkedIn това може и да не е чак толкова нереалистично или поне се опитва да ни каже това чрез първата си телевизионна реклама. Противно на очакванията, рекламният клип не кара хората да се регистрират в LinkedIn, а просто им казва да продължават да мечтаят да станат астронавти.

Вицепрезидентът на маркетинга на компанията, Ник Бартъл, сподели в своя блог, че LinkedIn работи с НАСА, за да им осигури следващите астронавти и правейки това, открива над 3 млн. потенциални потребителите от Щатите, които притежават квалификацията да станат такива:

"Данните ни показват, че много от вашите стремежи, дори тези, които изглеждат като непостижими мечти, всъщност са постижими. LinkedIn съществува, за да ви помогне да преследвате тази кариера, която ще ви даде чувството, че следвате вашата цел. Стремим се да променим представата за това какво означава свързаността за постигането на вашата цел."

Рекламният клип ще дебютира на церемонията по награждаване с Оскари на 28-ми февруари и идва точно след доклада на LinkedIn, в който казва, че към днешна дата има 414 млн. потребители, от които 100 млн. месечно ползват профсионалната мрежа.

Вижте и самия клип:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: НАСАLinkedInастронафти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
потребител преди 8 години
Не мога да си кривя душата - от всички професионални социални мрежи LinkedIn rules!!!Европейският аналог XING в Германия е на светлинни години отзад.
1
1
 
7
 
! Отговори
мда преди 8 години
Моя детска мечта... да мога да видя със собствените си очи земята от там. Може би все още някъде дълбоко се надявам че технологиите ще ме догонят и изпреварят и един ден ще се случи...