Бойко Борисов герой в сапунка

Столичният кмет дебютира в сериала "Забранена любов" като игра... себе си
10 дек 2008 12:41, Петя Славова
86
Бойко Борисов герой в сапунка
Снимка: БГНЕС

Сутрин го виждаме да поправя недовършени ремонти, вечер /или пак сутрин/, затаили дъх, го наблюдаваме на мястото на различни инциденти /Челопечене, взривени публични домове.../.

Той е героят, който критикува и размахва заплашително пръст на виновните в публицистичните предавания...

Образът му бе и анимиран като комиксов герой в български вестник.

Но този път ликът на столичния кмет победи всички очаквания, като изгря в сериал.

В епизод от “Забранена любов” Бойко Борисов се появява на официален благотворителен прием, организиран от персонажите на сапунката.

Снагата му се извиси пред героинята Анастасия Константинова и промълви няколко реплики за това колко е важно човек да бъде щедър.

“Забранена любов” се превърна в криминално зрелище на догадки дали гледаме сериал или телевизионен репортаж. 

Сценаристите  явно създават напрежение във важната сцена, в която героят Бойко Борисов е изигран от... Бойко Борисов.

Все пак авторите на сериала използват и някои драматургични трикове, като вмъкват персонажа в позната ситуация.

Кметът се среща “на четири очи” с телевизионната водеща Цветанка Ризова и двамата издекламирват набързо и оптимистично  мъничко сковани реплики за благотворителните прояви.

Образът на Бойко влиза в действие и улучва още две предимства на своето амплоа – съпричастност към културата и политическа щедрост.

И все пак епизодът има и недостатъци. Леко неловко изглежда Борисов, тъй като вместо реч, сценаристите му възлагат да държи чаша червено вино. 

Телевизията е сериозно занимание. Малкият екран може да ни накара да повярваме, че кметът е отвъд всеки километър.

В своя дебют генералът е вмъкнат в най-виртуозното и опасно начинание на актьорската професия – да играе сам себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а ти кой предлагаш ? не е ли по-добре първо да се даде шанс и тогава да се правят изводи ? или пак искаш същите още 4 години-те са вече доказани крадци...
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хареса ми и на мен снощната серия - но по щеше да му подхожда ролята на батман :))))
23
0
 
0
 
! Отговори
east преди 15 години
ББ игра себе си , а СС игра ватман !
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чудесна идея на сценаристите , на мен също ми допадна и беше много оригинално, а и поне Борисов играеше самия себе си , за разлика от премиера ватман диджей СерГей.
21
0
 
0
 
! Отговори
Umen преди 15 години
Boje,boje kolko fenove samo ima tozi nabeden za mesiq ***.Samo sled kato poupravlqva i vi pokaje novi oshte po-fantastichni izmereniq na lujata i kradeneto da ne kajete :"Boiko,zashto ni izluga,be?". I sled nego shte doide drug-prostiq bulgarski narod tova si e zaslujil...
20
0
 
0
 
! Отговори
Елин преди 15 години
В момента съм на 20 и студент. В бъдеще искам да се занимавам с рекламен бизнес. Но преди това, докато следвам ще започна да се снимам в киното и телевизията, в реклами и сериали. Дали ще има втори сезон на "Забранена любов" за да се явя на акстинг? Аз гледам филми, реклами и телевизия от преди да започна да слушам музика!
19
0
 
0
 
! Отговори
вики преди 15 години
Редовно го гледам сериала и мисля , че е хубав . Хареса ми вмъкването на лица от реалноста ни , вкл и това на Борисов. Нека има повече филми които да се снимат в България , а не да ни засипват с мексикански и бразилски сериали на килограм.
18
0
 
0
 
! Отговори
а преди 15 години
пожелавам на сценаристите и продуцентите на сериала да вкарат и други интересни лица от действителността да играят себе си
17
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 15 години
Borisov e s klasi nad sergei i e edinstvenata alternativa na 4arvenoto dogansko pravitelstvo. Gledah go sno6ti i mi haresa makar 4e adrenalinkite go zasen4iha :)))
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Рейгън първо е играл в киното, а след това е станал президент, това са две различни неща. Не съм съгласна с Вас. Г-н Борисов е избран да бъде кмет, а не да си губи времето в сапунките. Това за него беше автогол. Много олекна с появяването си във филма. А тази фраза от героинята, ще и каже ли когато се кандидатира за премиер.
15
0
 
0
 
! Отговори
17 преди 15 години
Много готино, екстра, много яко! Браво на екипа и на Бойко Борисов. А Станишев може само да му диша пушека, не може да му стъпи и на малкото пръстче (не само по този повод). ОК !
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
бойко с глава на раменете...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХА ХА ХА ХА :))))))
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колкото и да не ви се ще, следващият министър-председател на РБ ще се именува Бойко Борисов. По-човечен и откровен политик досега не сме имали.Бъдете здрави :)
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kakvo tolkova e stanalo? tova se pravi otdavna v seriali po sveta. ni6to osobeno. celta e da se polu4i po-blizko do realnostta i da se poddarja interesa. do kraq na seriala sigurno 6te vidim o6te dosta realni geroi. 6te bade hubavo ako primerno honorarite otidat za blagotvoritelnost :)
10
0
 
0
 
! Отговори
Тодоров преди 15 години
Ами и Рейгън е играл себе си във филм и пак не му пречеше да е президент на САЩ,кое му е лошото,стига с това черногледство.Аман от дървени философи,които дори немогат ясно да изразят от какво се срамуват,ами срамувайте се от самите вас Вие какво сте постигнали та критикувате,като не ви харесва айде на площада ,но не ви стиска,защото чакате все някой като Борисов да ви оправя бъкийте,той да не е слънце та да изгравя на всякъде ,още не е премиер та да го плюете от сега и той като вас е човек с чуства и глава на раменете.
9
0
 
0
 
! Отговори
! преди 15 години
аман от евтин популизъм..***
8
0
 
0
 
! Отговори
toma newerni преди 15 години
Е този път наистина самовлюбеността му изигра лоша шега,дано всички които са гледали и да са виждали-как и на кино като и в живота кмета винаги е готов да подгъзува на богатите,силните и успелите на деня.без да подбира политици,новобогаташи или фолк певици....слугинското в охранителя неможе д бъде преодоляно ,нито да надрасне ръста на периферната аристокрация...а вие хора го виждате и му давате крила и той да си мисли че ще е утрешния министър председател
7
0
 
0
 
! Отговори
гласоподавател преди 15 години
..... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СТАНИШЕВ СЕ БЛЕЩИ В "ДАНСИНГ СТАРС" ДА ГЛЕДА ВЪЗЛЮБЕНАТА СИ КАК СЕ КЪЛЧИ !
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ха-ха, да, пълна смешка беше този епизод