Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"

bTV пуска нова родна сага – съдии, бизнесмени, мафиоти
Обновена: 17 авг 2011 12:17 | 17 авг 2011 12:00,
107
Много актьори, много сюжет в "Седем часа разлика"
Алекс Раева с актьорски дебют. Снимка: Булфото

Семейна сага, в която се преплитат власт, корупция и любов между Ню Йорк и София, очакват зрителите на bTV от есента, когато тръгва новият сериал на телевизията "Седем часа разлика”.

Образите са вдъхновени от истински лица и действителни случки. Героите съществуват и са живи.

Продуцент на сериала е Магърдич Халваджиян, а главните сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева, която 16 години е живяла в САЩ. Вече се заснети всичките 28 серии за първия сезон на сериала.

Сред героите на поредицата има висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен.

Актрисата Ваня Цветкова, която дълги години живее в Лос Анджелис, е в ролята на Таня Стоева – корумпирана съдийка в София, с огромно влияние. Връзките й с подземния свят са известни, но недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (актрисата Боряна Братоева), която е отгледала сама.

Сред близкото обкръжение на Таня е знаков бизнесмен – Михаил Михайлов, който не се спира пред нищо да осъществи машинациите си. В ролята му ще видим Калин Сърменов.

Млад и амбициозен прокурор Иван Иванов (актьорът Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и на бизнесмена.

Разследващата журналистка Светлана (Евелина Борисова) се рови в бизнеса на Михайлов и иска да разобличи съдийката Таня Стоева.

Нещата обаче се объркват, когато синът на журналистката започва любовна история с дъщерята на Таня. Тогава журналистката започва да се чуди да разобличи ли съдийката.

„Журналистката е от добрите, но започва да губи почва под краката, като трябва да избира между професионалното и личното. Ваня Цветкова играе събирателен образ на няколко съдии, а добрият прокурор е прототип на изчезващите видове“, разкри Маги Халваджиян пред bTV.

В сагата се преплита и емигрантският живот зад Океана. Ще има сблъсък между поколенията, между избягали от тоталитарния режим и младите, които отиват в САЩ да печелят пари или да учат.

Сериалът проследява историята на собственика на българска кръчма в Ню Йорк – Боян. В образа е Малин Кръстев, на когото партнира Александра Раева. Тя играе приятелката на Боян – начинаещата певица Нина Роси.

Ролята е дебютна за певицата, която призна, че за успешното изграждане на персонажа много й е помогнал Малин Кръстев.

В сагата участва и журналистката Миролюба Бенатова, която играе себе си.

Преплитащите се случки в САЩ и България всъщност са в основата на заглавието на поредицата "Седем часа разлика".

„Това е много малка брънка от това, което се случва, това е семейна сага, много са героите, които се натрупват във времето. Всички уж случайни герои, съдбите им са преплитат, всеки зависи от някого. Сериалът е за живота на българина“, обобщи Маги Халваджиян.

Част от снимките са заснети в Ню Йорк, но по-голямата част от поредицата е снимана у нас.

Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров са другите главни персонажи в сагата, в която се преплитат и криминални елементи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то кой нормален остана да гледа БТВ бе? Тая проста бойковизия вече изобщо не е интересна! Кво да им гледам - утринното предаване ли, обедните новини ли, сериалите ли, късните филми ли? Баааа си затова се дават пари мале малеее
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам продуцента, сценаристите, актьорския състав и сюжета, отсега си знам, че когато се излъчва тази помия, аз няма да съм пред телевизора.
67
2
 
5
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
Сюжета е интересен ... но никъде нещо не споменахте за ПРОДУКТОВОТО ПОЗИЦИОНИРАНЕ . Ако видя пак млади хора с пликчета ЛидлЪ ще се издрайфам пред телевизора!до 49добавен от: Анонимен преди 53 минути Уорлик е шоу мен, него ще го понеса но от реклами в стил тиган звездев получавам стомашни контракции ! И за това напоследък избягвам БТВъи
66
0
 
7
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
Защо ни занимаваш с Турция? То е ясно че ще продава.. на мюсюлманите се харесват на нормалните хора не!
65
0
 
7
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
"Семейни ценности"? Как брат взима жената на брат си? Как се бият роднини? Как се мразят? НЕ МЕРСИ! И какво общо имаше Ахмед Доган не мога да проумея.
64
7
 
1
 
! Отговори
ФАКТ ! преди 12 години
Турция ,всяка година продава..... 70 /седемдесет /сериала ,на други държави...?
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бате Гошо,сещам се за един американски филм "Спасяването на редник Райън".Гледай го,дано ти вдене ума колко велик филм е това!
62
9
 
6
 
! Отговори
да ,ама не преди 12 години
В турските сериали има нещо ПОУЧИТЕЛНО /зачитане на семейните ценности/,докато нашите БГ ,няма нищо поучително и ценностно ----ФАКТ!Да не забравяме и факта ,че в БГ ,Ахмед Доган държи 27 /двадесет и седем /....медии?А кой ли му ги разреши ,или"Само знайте за парата ,българинът си е продал и ...жената "....А МЕРСИ!
61
4
 
9
 
! Отговори
да бре преди 12 години
Във БГ с друго ,освен със СЪДИИ, БИЗНЕСМЕНИ И МАФИОТИ не можем да се похвалим ,рамо до рамо с МВР!
60
3
 
11
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
Факт за кое? На българите им омръзна да гледат турските семейни скандали, семейни проблеми... стига де! Не казвам че ние с нашите мафиоти сме по добри но все пак и турците се изчерпаха вече.
59
2
 
28
 
! Отговори
нашенец преди 12 години
"млад и неподкупен прокурор" в България, колко фантастично звучи !
58
11
 
8
 
! Отговори
Бате Гошо преди 12 години
Ами хАмериканските бозави екшАни, не са ли същите? Едно си баба знае, едно си бае. На времето имаше мутренски сериал- Дунав мост, стига вече. Няма ли други теми, които да се екранизират......... Това говори каква нация сме, мафиоти, корумпирани съдии, кръчмари.......
57
6
 
18
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Хубаво е да има български сериали. Стига сте мрънкали ! Турските и индийските сапунка по ли са добри ? Бъдете сигурни, че нашето ще е по - добро.
56
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Книги за мафията,вестниците за мафията,филмите за мафията.Няма ли други хора ,които да живеят в България през този двадесетгодишен преход.
55
17
 
8
 
! Отговори
НЕЛ преди 12 години
...поредната българска глупост...очевидното не се отрича...турските сериали са по-добри...ФАКТ...
54
2
 
13
 
! Отговори
адвокат преди 12 години
Този фил може да се направи във всеки бг. градски съд ,като участниците във филма са действителни служители ,а не актьори!!!
53
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм много за да се прави хубаво българско кино, но нашите филми винаги излизат мафиотски. И то не са кой знае какви. Филм за живота на българите нещо не се получава, просто не е достоверно. Явно нямат представа за кого точно да разказват и как да го представят. Не че е лесно, но да се постараят!Поне една романтичана комедия да бяха направили, само мафия и гангстери- като руските филми!
52
0
 
47
 
! Отговори
предложение преди 12 години
"Милена Фучеджиева, която 16 години е живяла в САЩ". Тя с това ли е известна - че е живяла в САЩ. Вземете ме и мен - 11 години живея в София - това е повече от нейното постижение
51
0
 
12
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Само да не е като Стъклен дом.....ФАНТАСТИКА...иначе ще му хвърля едно око пък дано да ми хареса :)
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен"..добре де,а няма ли включени и ***-героини във филма?