Кеворк и "Всяка неделя" се завръщат

Предаването тръгва по Нова тв в началото на септември със стария си облик
Обновена: 22 авг 2012 17:04 | 22 авг 2012 15:14, Александър Попов
272
Кеворк и "Всяка неделя" се завръщат
Кеворк Кеворкян се завръща в ефира на Нова тв. Снимка: Булфото

Нова телевизия тръгва на борба за лидерство в неделния ден с добре познатото предаване "Всяка неделя" с водещ Кеворк Кеворкян.

От медията разчитат интереса на зрителите да е голям, тъй като всичко ще бъде запазено в автентичния си вид.

Както преди години, зрителите отново ще могат да гледат рубриката "Събеседник по желание", както и
другата запазена марка - телемостове от различни краища на света.

Денят и часът също са запазени - в неделя от 17.00 до 19.00.

Студиото и декорите ще бъдат в оригиналния си дизайн, без промяна ще бъдат графичният облик и музиката. Продуцент на предаването ще бъде "Междинна станция".

Завръщането на Кеворкян и "Всяка неделя" ще внесе промени в програмната схема на Нова телевизия.

Кеворк Кеворкян ще трябва да се бори за зрители и рейтинг с Росен Петров и Николай Бареков, които водят собствени рубрики в този часови пояс. 

Цветанка Ризова, която правеше "На четири очи", пък се мести в сутрешния съботен блок, който ще се казва "Събуди се...". Там тя ще води рубрика с Мирослава Иванова, която досега е била главен редактор на неделното токшоу на Ризова.


272
Напиши коментар Коментари
0
 
0
 
Отговори
Maksimiliana преди 3 години
Zdraveite,ot poslednata nedelia vpechatlenie mi napravi genata ot VMZ Sopot.Razgovora s neia pokazva,4e mnozinstvoto ot horata v Bulgaria misliat na nivo hrana koeto e mnogo tagno.Krino vreme e v Bulgaria hora kato vas inteligenti s informacia da povedat "stadoto"za promiana na sistemata .Zashto ne se vzeme raboteshta sistema? Rabotia v Anglia ot 11 godini,$ustvam se svobodna,no do zakona koito vav vsiaka sfera e izpalnim.Mnozinstvoto e s nisko obrazovanie lesno za manipulirane no s pravo na izb
0
 
1
 
Отговори
Силвия преди 3 години
Това ми беше едно от любимите предавания преди да се преместим в Америка. И сега ще направя всичко възможно да го гледам. Великолепен журналист с огромни познания в много области. Политиката не ме е интересувала никога, само в моментите на Всяка Неделя.
0
 
1
 
Отговори
Стоянова преди 3 години
Кеворкян няма конкуренция нито като водещ, нито като интелект!
1
 
4
 
Отговори
Златка преди 3 години
Много харесвам Кеворк.Винаги съм го слушала с голям интерес!Това е личност,от която можеш да научиш и чуеш нещо наистина смислено.Начетен и умен човек!!!Ще гледам с голям интерес!!!
3
 
3
 
Отговори
Мистър Пропър преди 3 години
Кеворк "се кръстел работата с Всяка неделя да се размине". И ние се кръстехме, ама на - не ни се размина. Великият журналист от време, в което единствените коментарни предавания бяха Всяка неделя, Панорама и Сънчо. Сега ще се пръсне от амбиция, плюе слюнки по вестниците. Явно има и кой да му угажда. Връщането на Кеворк показва, че малко неща са се променили.
6
 
2
 
Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от алчни пенсии...
0
 
7
 
Отговори
Гостъ преди 3 години
За сега Кеворкян НЯМА конкуренция в лицата на Росен Петров и онези смешните - Николай Бареков и Карбовски !
3
 
6
 
Отговори
БЪЛГАРИН преди 3 години
Кеворк го гледах последно при Карбовски. Приличаше ми на сърдито старче. Държеше се снизходително към него. Четох и някои негови писания в Уикенд.Нищо особено.Обикновени заяждания по конкретни теми.Искам само да му кажа ,че той може и да е същия професионалист от едно време, но хората ,които ще го гледат са други. Много, много по-умни и начетени, от едновремешните задръстеняци ,които знаеха за света чрез Кореком и Свободна Европа.И се радваха да им пусне инспектор Дюдю.
1
 
2
 
Отговори
200ГР преди 3 години
Да им .................. майката
4
 
5
 
Отговори
топала преди 3 години
коритаров бареков кеворк комунистическа сволоч
2
 
7
 
Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго си е да те нформира и осветлява човек писал доноси срещу най-близките си приятели...
1
 
2
 
Отговори
Гнидьо Позитански преди 3 години
Дано да е обективен като Дачков и Патрашкова, иначе не гледам
3
 
4
 
Отговори
VI-то главно преди 3 години
Ченгетата в контранастъпление, а :)))))))))
2
 
4
 
Отговори
ТДК преди 3 години
Обективен и безпристрастен са непознати думи в тази тв.
Явно дъртия хитрец Кеворк е позакъсал с парите.
2
 
5
 
Отговори
Анонимен преди 3 години
"ВСЯКА НЕДЕЛЯ" НЯМА ЛОШО , НО ДА Е ОБЕКТИВЕН И НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТЕН КАТО БАРЕКОВ И КУЛЕЗИЧ , ЧЕ НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМЕ !!!
4
 
7
 
Отговори
Andreshko преди 3 години
Следващата стапка е да се появи панорама, руска телевизия, минута е много, по дсвета и у нас ... да пуснат на всеки километър ... и ББ Главен секретар на БКП / Герб / ... това е !!!
5
 
9
 
Отговори
Фен на "Всяка н преди 3 години
Кеворк не е виновен за това, че и преди, и сега си остава най-интелигентният и най-интересен водещ...Ризова, Бареков и всякакви други са си копия, Кеворк е оригиналът! Лошото за плювачите е, че ще трябва да си понапънат мозъчетата, защото посланията на ВН не винаги са готово-смлени, те често изискват образованост и умствен багаж...Кеворк говори с интересен стил и мярка, има тънко чувство за хумор и т. н, а в този свят отдавна е доказано, че няма стари и млади, има само можещи и неможещи :-))))
3
 
6
 
Отговори
... преди 3 години
УЖАС!
3
 
7
 
Отговори
киро преди 3 години
Нов бардак със стари к..ви. От цяла България няма нито един интересен и интелигентен можещ млад човек та допряха до МРЪСНИКА. Егати телевизията.........
0
 
6
 
Отговори
ок преди 3 години
няма лошо,само скунксовете да не ми се мяркат....


Още финанси