Пет дами ще укротяват опърничавия Панайот

Момичета се борят за сърцето на Пацо от Big Brother в ново шоу
Обновена: 13 фев 2013 11:05 | 13 фев 2013 10:46,
85
Пет дами ще укротяват опърничавия Панайот
Коя ли ще укроти Пацата? Снимка: Нова тв

Плейбоят от Гълъбово Панайот става главен герой в романтично риалити шоу по Нова телевизия.

Първият епизод на „Укротяване на опърничавия” ще е на 17 февруари от 22.50 часа.

Форматът е подготвен изцяло от екипа на предаването “Горещо”, а главната цел в него ще бъде Панайот, когото зрителите познават от Big Brother, уморен и отегчен от славата, да срещне сериозна приятелка.

Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, беше обявен кастинг за сърцето на колоритния участник, а  дни по-късно стотици кандидатки изпратиха своите любовни послания.

Пацо доказал, че е сериозен в намеренията си, като лично отговорил на всяка една от тях, а впоследствие се срещнал с най-смелите момичета на живо. 

От всички участнички, журито, начело с Панайот, избра пет финалистки – най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните, като оттук нататък проектът  ще проследи как ще се представят те в рамките на състезанието.

В първия епизод на “Укротяване на опърничавия” петте претендентки за сърцето на Панайот – Мелиса, Мартина, Надя, Невен и Юлияна, ще  пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово. Там ги очакват  майката на Панайот –  Нели, и неговият баща – Сашо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мелиса е *** лично съм я е еал взима по 120 лв на час и се подвизаваше под името Камелия
71
1
 
3
 
! Отговори
fan преди 11 години
Защо продължават да лансират този завършен ***?На кого е интересен?Че и водещ го направили,и предаване специално за него....Боже,боже -в тази телевизия няма ли хора с ума си да го пратят това момче на лечение,а не да ни го натрапват.Да си го гледат те...Аман от луди.
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Срам ме е от факта, че този див селянин ми разваля хубавото име, което са носили такива велики българи като Панайот Хитов и Панайот Волов...
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кога ще ни занимават с този ***.Тези от Нова телевизия май са изкукали.Повече няма да я гледам.
68
1
 
9
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
Защо си мисля че този(страх ми е да спомена името му че да не ме хване и мене неговата болест ,а тя явно е много заразна) е заразил Нова ТВ.БОЖЕ ОПАЗИ НОВА ХУБАВА ТЕЛЕВИЗИЯ БЕШЕ.
67
0
 
15
 
! Отговори
Ива преди 11 години
Погнусена съм от игрите в телевизиите- сега предлагат и този мазен пикльо, та даже и с цялата му рода - мама и тате - пълна простотия!!! Дават пари напразно, вместо да направят игри за ограмотяване или възпитание на тинейджърите - нямаме младежки предавания,а проблемите са много.
66
0
 
9
 
! Отговори
до-71 преди 11 години
За петте дами е ясно ,но този *** не е само със сериозен а с голям проблем.А още по зле са тези дето си мислят че с този ще си повдигнат рейтинга на телевизията.
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Петте дами" със сигурност са със сериозни медицински проблеми.
64
0
 
5
 
! Отговори
tita преди 11 години
e to biva,biva ama...otkazvam se ot tazi tv.Sram me e kato go gledam tozi ***.Mama Bojka da go spre be!Nali si ima roditeli! Az ako znam 4e deteto mi e 6-10 ami ne go puskam nikade na pokaz.BOJE PRIBERI SI VERESIITE !!!
63
0
 
12
 
! Отговори
не син преди 11 години
"Плейбоят от Гълъбово Панайот"!?!? Егати неизлечимия *** ! Никога не може сам да си намери гадже,няма толкова прости жени ! Обаче за пари и известност/значи пак пари/ ще легнат и с горилата от зоопарка !
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Паднахте на хората в очите вече.Първото ми разочорование са *** реалита, а сега и реалити със селски ***.Добре е, че новините стават още за гледане
61
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пратете го този на лечение!!! Тотално изперкахте в нова.
60
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе защо ни занимавате с този ***?Нямате ли по-интересни теми?Това нещо е срам за интелекта на българите.И как има жени,които го харесват?Сбъркан народ.
59
1
 
23
 
! Отговори
до 56 преди 11 години
Това, че не гледаш просташките предавания е добре, но не е повод за спокойствие. Ужасно е, че простащината се налага като модел за подражание в национален мащаб!
58
0
 
33
 
! Отговори
чвор преди 11 години
Добре,че има Discovery,National + Замунда и Арена,че ако беше само БТВ и Нова отдавна щях да съм хванал бръснарското ножче...
57
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NOVA се изчерпи тотално. И при Гала и при Венета, днес и Милен ще се занимава с Панайот, и в "Черешката на тортата" и във всички риалити формати все едни и същи хора. Сега Укротяване на опърничавия- нов бардак със стари к*рви. Така не се прави телевизия и не се печелят зрители и рекламодатели.
56
0
 
12
 
! Отговори
Хиха преди 11 години
Жива да не бях...:)))))
55
7
 
5
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Българският Леонардо Ди Каприо.
54
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото си по-голям ***,толкова повече ще те лансират.
53
0
 
11
 
! Отговори
Unknown преди 11 години
Ко стаа тука бе. Голяма боза ще е .