Чаши и яйца в предизборен полет

Яйце полетя към кандидат-депутат от ГЕРБ, той строши чаша пред Бареков
7 май 2013 20:09,
292
Чаши и яйца в предизборен полет
Снимка: TV7

Яйца и чаши полетяха по време на предаването на TV7 ”България избира”, а малко по-късно ГЕРБ обявиха, че прекратяват участията си в телевизията. Те не я назоваваха директно, а наричайки я „свободната телевизия”, заигравайки се със слогана на медията. Скандалът започна, след като от събралото се на открития дебат множество полетя яйце по кандидата за депутат от ГЕРБ Доброслав Димитров.

Напрежението по време на целия ефир беше осезаемо, докато се изказваха кандидат-депутатите се чуваха постоянни освирквания и обидни скандирания.

Пред зрителите  се размениха обиди, като Доброслав Димитров обяви, че привържениците на ГЕРБ са си отишли, защото са възпитани и обвини хората на площада пред ”Александър Невски” в агресия.

Водещият Николай Бареков прекъсна предаването за реклами, за да се успокои напрежението след полетелите яйца.

Малко по-късно от телевизията разпространиха пресинформация, че Доброслав Димитров е строшил чаша в краката на Бареков и му изкрещял ”Ти нормален ли си, бе?!”. На видеото тази част от спора не се вижда, но на снимка, разпространена от TV7 са запечатани действията на Димитров.

"Свободната" телевизия премина всички граници в опитите си да се включи активно в подкрепа на определени политически сили в предизборната кампания. Моралът на "свободния" журналист е нравствена категория, която няма как да си купиш, нито да откраднеш от някого”, заявиха в позицията  ГЕРБ.

”ПП ГЕРБ участва във всички "свободни" предавания на "свободната" телевизия от уважение към зрителите и опонентите си, спазвайки правото на Етичния кодекс на българските медии да осигурят всички гледни точки.
ПП ГЕРБ заявява категорично обаче, че от този момент нататък абсолютно свободно прекратява медийните си участия в  "свободната" телевизия и категорично отказваме да участваме в зле ежисирания сценарий на "свободния" журналист в подкрепата на "свободната" българска опозиция. Очевидно "свободният" журналист е неспособен да осигури и организира свободното протичане на разговора в своите предавания. Благодарим на "свободната" телевизия, за това, че сама опроверга себе си и доказа, че се самоцензурира според интересите си”, допълниха още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А когато беше за герб не беше дудук, нали?
92
0
 
16
 
! Отговори
Do 120 преди 11 години
Heil *** oder Sieg Heil ако го пишеш го напиши правилно и вие сте май като Снежина Маджарова УМЕН УМЕН УМЕН
91
10
 
20
 
! Отговори
55555555555 преди 11 години
Бареков, гнусен си! Повръща ми се от безпристрастната ти журналистика, Дудук ***.
90
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Матряла показа жълт картон, идва време и за червения.
89
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барекът мазно обърна палачинката хахахахахаха.....
88
1
 
16
 
! Отговори
bolen von lufthanza преди 11 години
kvi sa tiq cirkove kadeto se razigravat po turskite ni tv-ta smyrt za miytrite i na SAPUn SICH HEIl MEIn herr smyrt i za bolen VOn lufthanza- greshkata na maikata priroda a sega mi qgte.............
87
9
 
20
 
! Отговори
valentin преди 11 години
dano da ne spe4liat ni6to na izborite yez svine ot gerb po dobre be6e s dps i bsp sramota a im varvah dolni svine
86
6
 
25
 
! Отговори
Bai Hoi преди 11 години
Sledvashtiq put s granati vmesto s qica da nechupi chashi !!!
85
3
 
29
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
Снежина Маджарова се подигра с българския химн --- vbox7vbox7.................../play:02e159f1Тая е *** а тя от проста по проста , ако имаша мозък в главата , щеше да пее и тя химна, но явно няма.Не знам има ли партия с по *** членове и членки от ГЕРБ
84
0
 
37
 
! Отговори
Житан преди 11 години
Хляб и работа няма,ама барем зрелища колко щеш на политнебосклона!!!!!!
83
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Toва е съвременна БГ. Това са 'народните' птредставители.От тези децата и младите взимат пример.
82
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
#37 е истината, да минат бариерата, стига !
81
5
 
38
 
! Отговори
Ухааа..... преди 11 години
В следващото издание искам да видя как Фидосова разголва гърди и размахвайки ги наляво и дясно хвърля Бареков в нокаут!
80
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със яйцата Герберята бий бий бийСъс яйцата по главата бий бий бий
79
5
 
20
 
! Отговори
bai ganio преди 11 години
Tova beshe palen fars,imashe ne poveche ot 40 choveka s dva avtobusa bqha stovareni i razvqvaha znamena na patericata na BSP ,GORD chiito lider e edinstveniqt arhond sred karatistite i edinstveni karatist sred arhondite.Kakto vsi4ko pred izborno,tova sa palni insunuacii na edni bezpomoshtna partiq narechena BSP.
78
12
 
42
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Това не е вярно - гледах предаването и съм погнусена и потресена от държанието-лъжите и подстрекателствата на Бареков! Абсолютен манипулатор и перфектен блюдолизец, но това не ме учудва-навремето правеше същото с Иван Костов! Срам за българската журналистика-то бива,бива, но чак толкова...нямам думи!
77
1
 
23
 
! Отговори
Mарио-37 преди 11 години
А как само преди 12 години когато пишех същото *** от ОЛИ-Редакция Dnes.bg ме осмиваха да си пия хапчетата с IP банове и хората потиснати им вярваха.С днеша дата стойностите са разместени и вече хората на -Апчета- некълват.Аз самия ще си направя чета от 200 души и сам ще си взема полагащите ни се пари и злато от палатите на богаташи-политици и мутри от правосъдна система както и медии като Dnes.bg които ги обслужваха 23 години.Милост никаква!!!
76
1
 
47
 
! Отговори
Дудука преди 11 години
Барека беше най големия медиен привърженик на Будата ама нали той му казва че е "***"и ся Барека трябва да цоца пари от другаде
75
0
 
17
 
! Отговори
koko преди 11 години
До oko youtu.be/kEL2xgDNeO4
74
0
 
16
 
! Отговори
oko преди 11 години
youtube/watch?v=kEL2xgDNeO4 ..............потрес