Чаши и яйца в предизборен полет

Яйце полетя към кандидат-депутат от ГЕРБ, той строши чаша пред Бареков
7 май 2013 20:09,
292
Чаши и яйца в предизборен полет
Снимка: TV7

Яйца и чаши полетяха по време на предаването на TV7 ”България избира”, а малко по-късно ГЕРБ обявиха, че прекратяват участията си в телевизията. Те не я назоваваха директно, а наричайки я „свободната телевизия”, заигравайки се със слогана на медията. Скандалът започна, след като от събралото се на открития дебат множество полетя яйце по кандидата за депутат от ГЕРБ Доброслав Димитров.

Напрежението по време на целия ефир беше осезаемо, докато се изказваха кандидат-депутатите се чуваха постоянни освирквания и обидни скандирания.

Пред зрителите  се размениха обиди, като Доброслав Димитров обяви, че привържениците на ГЕРБ са си отишли, защото са възпитани и обвини хората на площада пред ”Александър Невски” в агресия.

Водещият Николай Бареков прекъсна предаването за реклами, за да се успокои напрежението след полетелите яйца.

Малко по-късно от телевизията разпространиха пресинформация, че Доброслав Димитров е строшил чаша в краката на Бареков и му изкрещял ”Ти нормален ли си, бе?!”. На видеото тази част от спора не се вижда, но на снимка, разпространена от TV7 са запечатани действията на Димитров.

"Свободната" телевизия премина всички граници в опитите си да се включи активно в подкрепа на определени политически сили в предизборната кампания. Моралът на "свободния" журналист е нравствена категория, която няма как да си купиш, нито да откраднеш от някого”, заявиха в позицията  ГЕРБ.

”ПП ГЕРБ участва във всички "свободни" предавания на "свободната" телевизия от уважение към зрителите и опонентите си, спазвайки правото на Етичния кодекс на българските медии да осигурят всички гледни точки.
ПП ГЕРБ заявява категорично обаче, че от този момент нататък абсолютно свободно прекратява медийните си участия в  "свободната" телевизия и категорично отказваме да участваме в зле ежисирания сценарий на "свободния" журналист в подкрепата на "свободната" българска опозиция. Очевидно "свободният" журналист е неспособен да осигури и организира свободното протичане на разговора в своите предавания. Благодарим на "свободната" телевизия, за това, че сама опроверга себе си и доказа, че се самоцензурира според интересите си”, допълниха още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
17
 
! Отговори
къде преди 10 години
е кога е било това шоу? тази сутрин ли? къде има запис?
112
5
 
19
 
! Отговори
Туш преди 10 години
Ще си умра от смях. Бареков реално няма за какво да съди кандидата от ГЕРБ. Той сам си признава, че е организирал случката с яйцата, и че дори не той, а "телевизията", разбирай - собствениците. Другари олигарси, хайде по-полека, не се мислете за богове. Но пък си представям как ще продава зеленчуци когато тезата му се окаже губеща. Но в това няма лошо. Продавач на зеленчуци е достойна професия, а за Бареков, това е неговото призвание!.
111
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв резил!!! И то в ефир?
110
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
149, кои са тези "читави малки партии" и можеш ли да гарантираш,че ако въобще прескочат 4%, няма да се превърнат в същите корумпирани толупи?
109
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бях много малък когото през месец септември 1973г. чух името Аугусто Пиночет. Нашата пропаганда бълваше небивалици както се казва "змии и гущери". Този същият Пиночет изправи цялата корумпирана политическа класа до "стената" и стадионите. Сега държавата Чили му е признателна за просперитета. В нашата държава няма армия и едва ли ще се роди подобен месия. Жалко за България!
108
0
 
27
 
! Отговори
info. преди 10 години
От ТВ7 ако бяха извикали оператори от Канал3 100% щяха да снимат по-добре от тези амаьори които снимаха там!Може ли да имат поне 4 камери и само една от тях да има запис от този момент на случката?!?Егати аматьорите:))))))))
107
0
 
22
 
! Отговори
Не на колониализма преди 10 години
Да си върнем България!
106
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докъде изпаднаха БСП-ДПС /ДС/ слмед като почнаха с организирани платени клакьори да замерват с яйца опонентите си в телевизионно предаване. За продажността на *** пък няма какво да говорим, тя е общоизвестен факт!
105
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дилемата ми е огромна. От една страна, не понасям Боко и мутрите му. от друга, не мога да гледам мазната и самодоволна мутра на Спинишев и неговата кохорта, която още лелее да си уреди и децата чрез АЕЦ Белене. Баси изборите.
104
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ПОЗДРАВИХА ПАРТИЯ гроб ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.ТОЗИ ПЪТ ЩИ ВИ ГОНИМЕ С КАМЪНЕ И ДЪРВЕ.........
103
0
 
14
 
! Отговори
До 136 преди 10 години
И като се събуди какво стана???
102
0
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 години
хахаха баси майтапа, да го съдиш и да не го съдиш от цялата история излезе голям и**т гн. Бареков.
101
1
 
19
 
! Отговори
Доброслав Димитров преди 10 години
И за последно аз съм млад човек нали искахте такива депутати...млади с висше образование което си купихме още като бяхме малки мутри ....ама май и вие Народа незнаете какво искате...ще ви пляскаме с Жандармерията пак че нещо ми омръзна да съм лицемерен и възпитан за *** като вас.
100
3
 
17
 
! Отговори
До 129 преди 10 години
Очевидно според теб може да се пращат едни и същи клакьори да псуват всичко и всички. Намери си кадрите от случката и ще видиш, че има не повече от 100 човека, които са постоянно присъствие, когато има нужда от шум и простащина. Начело с Джамбазки. Йоло Денев не го броя. Човекът е истиннски болен за разлика от другите хитреци. По-голяма простотия от обиколките на Бареков по площадите не съм гледал никога.
99
1
 
27
 
! Отговори
Доброслав Димитров преди 10 години
До къде стигнахме граждани.Това ли заслужаваме политиците които се грижим за вас 23 години?Ако ви оставим без нашата десница на политици вие ще умрете от глад а сега вземате 400 лева заплати.Кой взема в тази голяма криза която за БГ е цял преход такива заплати?Кой кой питам...и искам да попитам като ваш народен избранник къде остана уважението към нас Депутатите....които гласуваме законите в Народно Събрание за вас глупаците...на нас те просто не са ни нужни доказано в време и пространство.
98
4
 
39
 
! Отговори
уууууууу преди 10 години
Днес яйца, утре камъне!!!!!
97
5
 
23
 
! Отговори
AcOrP преди 10 години
Хахаха да не би бареков да е дерижирал яйцата ? Днес много голяма част от протестиращите от преди 2 месеца бяхме там, все пак е на 100 метра от Протестния Палатков лагер които е там от 04.03.2013г. вече повече от 2 месеца! НАГЛИЯ ГЕРБЕР Провокира каза,че всички били забравили за исканията на протестиращите от преди 2 месеца... А хората дето от 2 месеца не са се прибирали по къщите? А хората които мръзнаха на -4 градуса пред народното събрание с искането за промяна на изборния кодекс?
96
1
 
17
 
! Отговори
иван4о преди 10 години
Тази 5-Н-на недоучена *** пише изумителни глупости. Вярно е, че гърбавите не са за яйца, а за дървета. Но и това ще дойде...
95
0
 
31
 
! Отговори
il_cho преди 10 години
О сещам за това глупаво гробарче... май преди време го гледах в едно от предаванията по босфор тв - това на цветанка ризова... той горкият едно изречение не можа да каже... беше си записвал предварително и търсеше между листовете какво да отговори :D :D. Голям герберски ***!Довиждане гробари и от мен!
94
4
 
19
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
Винаги съм се чудел как е възможно някой да участва в пасквилите на Бареков? Наистина гоненето на рейтинг май ще му изиграе номер. Да не говорим, че глупавото назначение на Саръиванов доуби сутрешния им блок.