Хекимян и Биляна Гавазова поемат сутрешния блок на bTV

Двамата ще са новите водещи на "Тази сутрин" от 2 юни
Обновена: 22 май 2014 17:47 | 22 май 2014 16:17, Александър Попов
37
Хекимян и Биляна Гавазова поемат сутрешния блок на bTV
Снимка: bTV

Сутрешният блок на bTV "Тази сутрин" ще има нова двойка водещи от 2 юни. Зрителите на медията ще бъдат посрещани през делничните дни от Биляна Гавазова и Антон Хекимян, които ще поемат щафетата да търсят заедно важните отговори на деня.

"Антон и Биляна са силни журналисти, доказали професионализма си в ефира на bTV. Те могат да се справят с всякакви теми в различни ситуации – както в студиото, така и във включвания на живо извън него. Освен това двамата имат позитивно излъчване – нещо, което е от ключово значение за екранна двойка, с която започва денят на огромна част от българските зрители”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

Те заменят досегашните водещи Генка Ширекова и Константин Караджов. Генка Шикерова скоро ще стане майка за втори път, а след натрупания опит като репортер и водещ Константин Караджов продължава развитието си като продуцент в bTV Новините.

Антон Хекимян е едно от любимите лица на зрителите на bTV. Той започва професионалното си развитие в медията през 2004 г. Десетгодишната му кариера започва като стажант-репортер в „Тази сутрин”. През септември 2013 г., след горещото риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”, става водещ на съботно–неделното магазинно предаване „Тази събота” и „Тази неделя”. 

Биляна Гавазова има 10-годишен опит в електронни медии. Започва като репортер в Дарик радио-Шумен, след което се присъединява към екипа на Дарик радио-София. Присъединява се към bTV през 2010 г. година като репортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
айлин преди 9 години
kак е турското име на биляна гавазова?
23
1
 
1
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ГАВАЗОВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕНДЕНЦИОЗНИ РЕПОРТАЖИ ПРЕДАВАШЕ! НАЙ-ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ БЕ ТОВА С ЕДИНСТВЕНАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА,КОЯТО С ДОБРОВОЛЦИ ДАВА ХРАНА НА НУЖДАЕЩИ СЕ И НАПРАВО ГИ НАРОЧИХА ЩО НЯМАЛИ СРОК НА ГОДНОСТ И НЕ ЗНАМ КВИ ГЛУПОСТИ,А ТЕ ХОРАТА,КОИТО БЪРКАТ ПО КОНТЕЙНЕРИТЕ НЕ ТЪРСЯТ СРОК НА ГОДНОСТ!
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама дупееееее....
21
1
 
5
 
! Отговори
Генка от коматево преди 9 години
много убав тоя ХЕНКИМЯН по втора програма,брейй луда работа. и едни убави филми дават по цел ден....кеф ти Турски .кеф ти Индийски.....много убава тая програма битивиту. и за капак дават Славиту баш кату си лягам...убав ерген левент....еееее да бях малко по млада
20
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Допълнение от 24, Гавазова учете се от Хекимян на култура и възпитание да изслушвате и задавате умни въпроси, да не прекъсвате и задавате *** въпроси като Шекерава !
19
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Оооооо, БОГОВЕ РАЗУМНИ, най-после махнахте от БТВ тази отврат Шекерова. Желая успех на Хекимян и Гавазова и дано не бъде като предшественицата си нахална и груба !
18
0
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Телевизиите са новите производствени...цехове и заводи на България.Такава...бурна дейност се развива...там,с такъв жар и устрем говорят и щатните и...поканените приказливци,че няма начин,,,чудото да не стане.Единственото чудо в...света;с приказки и словесни...схватки да се...оправим.Чакахме 25 години това да се...случи,следващите 25 години ще са...решителни,но за целта...говоренето по...студиата да се засили.
17
0
 
8
 
! Отговори
зрител на БТВ преди 9 години
Мархаба аркадашларъ, Босфор ТВ сандък кириз бир нумара, алла алла. Хикемян ефенди и Гаваз кадън чок хараби.
16
2
 
4
 
! Отговори
Sameca преди 9 години
Премествам го!!!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно решение ! Браво.Тези сега са много мудни и ...Ако намалят и турските сериали и вкарат нови предавания ще се вдигне рейтинга.Едно време беше най гледаната телевизия точно заради продукциите който прави, а сега е известна като БосфорТВ... !
14
2
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 9 години
Алоооо Гавазова къде се скри отговаряй на зададените ти въпроси *** фръцлооооо....
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека плюенето (заслужено) да започне сега!
12
2
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 9 години
До Анонимен;до 12;Е ти като ги разбираш тия работи може ли да ни кажеш,защо до преди година кога телевизиите бяха Аналогови във Сутрешните блокове се брояха на пръстите на едната ръка и нямаше РЕКЛАМИ.А сега Блок до Сутрешен Блок и Реклама по 5-7 през целия сутришен блок.Така ли трябва да се води Сутришен блок...
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама едновременно ли ще го поемат по босфор тв тези двамцата...
10
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама много ви знаят устите! Учете вие журналистика и отидете в бтв и покажете как се води сутрешния блок! Ама не забравяйте преди това да научите политиците на политика, инжинерите на наука, лекарите на медицина и прочие. Като ви чета коментарите и под другите новини, явно сте във всичко компетентни.
9
3
 
1
 
! Отговори
do 5 преди 9 години
Същотото като *** (ти) в българска медия.
8
2
 
12
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее па туй момче най-му приляга таз работа бе,то хем и убаво и въспитание има та не припка кат пале пред майка си да преварва гостите а им дава си кажат думата до краят,инак тез моми за кво са им бе-яз ги не обичам щото да са покажат,че и те нещо знаят,се прекъсват хората и уж искат да разберат нещо от тех,па не им дават го кажат до краят...то затуй туриш ли двама водачи и ша разделат стадото на две,та до никаде нема стигнат ама туй-то таквиз им началниците още млади и акъл още узрел немат...
7
2
 
25
 
! Отговори
макето преди 9 години
некой гледа ли тв в която има 5 мин предаване после 15 реклами я лично не
6
2
 
3
 
! Отговори
redjan dps преди 9 години
Tova e nashta tv I iskame suptitri na maichin ejik Türk.
5
0
 
40
 
! Отговори
Социалист преди 9 години
Тези от бТВ къде намериха време да вмъкнат Сутрешен блок между натоварения график на турските сериали!? Дано да има субтитри на български поне!