Бедствие на седмицата: Гери-Никол и пържолите на Гага

Хубаво е младата певица да намали нахакаността си
95
Бедствие на седмицата: Гери-Никол и пържолите на Гага
Снимка: X Factor

В България можеш да станеш сензация за дни. Такъв е случаят с Гери-Никол, която не блесна кой знае колко при участието си в X Factor, но след шоуто бързо превзе класациите и прикова вниманието към себе си.

Няколко хита, чести провокации в социалните мрежи, няколко слуха за любовни връзки и няколко статуетки й гарантираха звезден статут сред тийнейджърите.

В началото на седмицата тя стана и част от шоуто "Като две капки вода". 19-годишната певица влезе в образа на Лейди Гага, определено не ѝ се получи пеенето, което не ѝ е за първи път и не е изненада за тези, които са я гледали на живо.

Тя показа, че трудно приема критика и влезе в спор с Фънки.

"Факт е, че не ти стигаше дъхът и леко грубичко беше кантото. Но това е началото, ти си много развълнувана", заяви той, след което последва нейният отговор.

"Грубичко е – да, аз смятам, че Гага трябва да е груба и да яде мръсни пържоли с кръв. Но няма проблем, заради вас следващия път няма да ям никакви протеини, а само въглехидрати".

Хубаво е Гери-Никол малко да се запознае с големите звезди, защото шоубизнесът не свършва с табелата на Калотина или Дунав мост. А специално Лейди Гага на първо място е музикант, а не пържоли и кръв. Да, правила е провокации в кариерата си, много артисти са го правили. Но пък това не обезценява таланта ѝ и творчеството ѝ е на един клик разстояние. Стига да не се вглеждаш в пържолите.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: X FactorфънкиГери-Никол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
88
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пък че Гага била преди всичко музикант - може и да е. Но защо тогава песните и са глу.пави до безсъзнание? Може да свири на пиано, но не е известна като пианистка. Известна е с обувките си. Комплексарят Фънки я познавал лично, за което тя може и да не знае. Това обаче стига на другия комплексар Сашо да повтори същото, което каза Фънки.
81
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам пошлите текстове и клипове на тази певица, но който може да напише глу.пост като тази, че тя не била блеснала в Х Фактор, просто не го е гледал. И тя, и Христина (Тита) пяха фантастично, клиповете на Sweet 16 и до днес ги има за доказателство. Тук докара страшно трудния тембър на Гага. Защо никой не говори за откровено фалшивото пеене на също певеца Константин (без танци!), който спечели? В Капките е имало далеч по-слаби изпълнения на Десислава и Преслава, защо те не бяха бедствие?
80
8
 
81
 
! Отговори
Ник преди 6 години
Що имала толкова много гледания , е как да няма като 20-30-50 човека я гледат по 300 пъти!!! Сами си го признават някои хора тук
79
11
 
75
 
! Отговори
Smok преди 6 години
Няма значение дали е певица важно то е че има хубави форми с кеф бия иии
78
76
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леко на крава мяза ... не обиждам животните ... и гласът и го няма ... сигурно го е оставила в къщи , хи хи хи ... нейни съученици разправяха че не може да си вземе изпитите в музикалното , мнооого зле е милото ... направо да става помощник адвокатка в кантората на баща си, там да разнася документи с важен вид напред-назад :)))
77
11
 
79
 
! Отговори
Гери преди 6 години
Кои му харесва кои не но е на екран пък вии си беснеете
76
77
 
24
 
! Отговори
Край преди 6 години
Гери- никол до към 15 изглеждаше перфектно сега от нея могат да се направят две - Гергана и Николина ем ячки.
75
78
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси простачката.
74
13
 
13
 
! Отговори
Aaaa преди 6 години
Не мисля
73
78
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да си знаете, пръсченцата нагоре и надолу, помагат още по-малко 😁Веднага се вижда, че е нагласено
72
21
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно ми е, кой плаща на тези, който пишат негативните коментари?!Прочетох еднакви неща поне на 3 статии.Никой човек няма специално да влиза и да пише все едно и също.Явно няма какво, изтъркали са се..Ето как се опитват да манипулират мнението в България някой хора..Те хората вече го знаят, не са глупави.Не случайно е най-гледаната певица. Хората я харесват.Няма как да го промените.
71
39
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-смотана и нагласена статия отдавна не бях чел.Момичето пее страхотно и блесна още от първото си появяване в Х Фактор.Само злобни и пуритани не са способни да си признаят, че е българска певица, с която трябва да се гордеем!
70
82
 
11
 
! Отговори
до коментиращите преди 6 години
Някой от вас очаква ли нещо друго от адвокатска щерка ?
69
80
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гери Никол с всеки изминал ден само доказва, че има и по-ниско ниво от Чалгата....
68
84
 
41
 
! Отговори
хихи преди 6 години
Навремето Фънки беше питал една участничка "кой ти каза,че моежеш да пееш?",а тя отговори "приятелите ми".тогава Фънки каза "моето момиче,ами че те не са ти никакви приятели щом са ти го казали"И с гери-никол може да е същата работа хахсх
67
81
 
37
 
! Отговори
мда преди 6 години
Когато летиш към върха не с талант ,а спарите на мама и тати, това се получава. Мислиш си ,че си the best, а пък то обратното. Но явно добре си служи с фотошоп,защото по снимките й от разни острови изглежда , че е 170см, 48-50кг, а на живо отново не е точно така. Имаше навремето едно предаване Улица Сезам, там имаше едно розово с ушички,мис Пиги,малко на нея ми прилича.
66
85
 
40
 
! Отговори
Възмутен :) преди 6 години
Пфф, това некадърно гюле жестоко се е заблудило относно себе си :) Просто е едно изкуствено пробутвано, без глас и талант кюфте....
65
13
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А90 процента от музиката се прави с ауто тюн
64
85
 
23
 
! Отговори
А преди 6 години
Гинка-Никол не може да пее.... вие пишете коментари за пеене...... Да сте чули една нейна песен без ауто тюн ?
63
8
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 48В едно такова шоу тя изкарва за 5 минути повече отколкото изкарва в някоя дискотека за 1 час шоу.