Бедствие на седмицата: Гери-Никол и пържолите на Гага

Хубаво е младата певица да намали нахакаността си
95
Бедствие на седмицата: Гери-Никол и пържолите на Гага
Снимка: X Factor

В България можеш да станеш сензация за дни. Такъв е случаят с Гери-Никол, която не блесна кой знае колко при участието си в X Factor, но след шоуто бързо превзе класациите и прикова вниманието към себе си.

Няколко хита, чести провокации в социалните мрежи, няколко слуха за любовни връзки и няколко статуетки й гарантираха звезден статут сред тийнейджърите.

В началото на седмицата тя стана и част от шоуто "Като две капки вода". 19-годишната певица влезе в образа на Лейди Гага, определено не ѝ се получи пеенето, което не ѝ е за първи път и не е изненада за тези, които са я гледали на живо.

Тя показа, че трудно приема критика и влезе в спор с Фънки.

"Факт е, че не ти стигаше дъхът и леко грубичко беше кантото. Но това е началото, ти си много развълнувана", заяви той, след което последва нейният отговор.

"Грубичко е – да, аз смятам, че Гага трябва да е груба и да яде мръсни пържоли с кръв. Но няма проблем, заради вас следващия път няма да ям никакви протеини, а само въглехидрати".

Хубаво е Гери-Никол малко да се запознае с големите звезди, защото шоубизнесът не свършва с табелата на Калотина или Дунав мост. А специално Лейди Гага на първо място е музикант, а не пържоли и кръв. Да, правила е провокации в кариерата си, много артисти са го правили. Но пък това не обезценява таланта ѝ и творчеството ѝ е на един клик разстояние. Стига да не се вглеждаш в пържолите.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: X FactorфънкиГери-Никол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
38
 
79
 
! Отговори
фен преди 6 години
Гери, много си готина продължавай с яките песни! Пожелавам ти здраве, щастие, успехи в професионален и личен план и да ни радваш с още яки песни!
41
30
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Handel ти слушал ли си лейди гага? Преди да стане Лейди ГАГА е била пианистка,тя си измисля сама музиката за песните,свири прекрасно на пиано и на китара на живо ,а Гери гледа само външността ,вземи научи нотите ,научи се да свириш на нещо,ходи на уроци по пеене,тогава има шанс да стигнеш лейди гага
40
81
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Друго си е да имаш богат татко да ти финансира песничките. Факт.
39
81
 
28
 
! Отговори
до Герито- анонимния преди 6 години
Ха-ха-ха. Гери, Гери как може да се сравняваш с Лили Иванова? То е ясно,че коментарът е твой. Ако не е богатия ти татко да ти прави реклама, да ти купува лъскави дрехи, да ти спонсорира клиповете и да се набуташ на Криско, мислиш ли, че някой щеше да е чувал за теб? Гласовите ти данни са ограничени, песните пълни с вулгарности.На 17 беше хубава,ама с имидж на ***. Добре, че не ти платиха и Евровизия да чуй цяла Европа за задните ти части.Богато момиче си, защо искаш да изглеждаш евтина?
38
45
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
страхотна визия, страхотни песни, на който не му харесва да си слуша комунистическитe шлaгери отпреди 50 години
37
13
 
83
 
! Отговори
Дядо Радой преди 6 години
Много добре си е отворила устната кухина, но не се вижда какво държи с ръка,насочено към устата.Язък!Можем само да гадаем.
36
40
 
75
 
! Отговори
фен преди 6 години
Гери е просто феноменална
35
77
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези хора ли наричат талантливи певици?!
34
78
 
10
 
! Отговори
Нико преди 6 години
Трътлеста била на живо.Еми за какво е мислите фото шопа.Всички по които въздишат заблудените са тунинговани.Вече не останаха истински жени.Да ценим поне таланта,останалото се знае,че продава.Сузанита на какво се направи?На ....
33
80
 
39
 
! Отговори
haha преди 6 години
Някои хора май не знаят на кой свят се намират щом си въобразяват, че това момиче е успяло в нещо. Може да е успяло единствено във въображението на фенчетата на чалгата, простащината, Азис и Славчо Трифонов.За интелигентните и нормални хора тя е нищо повече от онези на околовръстното. И те нямат талант, но се намира по някой балък да им обръща внимание и да им даде някой лев.А това, че някой я сравни, че била дебела като Адел...няма база за сравнение.Адел е талант и песните и са изкуство.
32
49
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
клиповете й събират по 30-40 милиона това е абсолютен прецедент за български изпълнител, Гери-Никол е от световна класа, това не ви е Графа със пocредствените си песни, Гери-Никол и Криско отдавна вече им отесня в България, ще превземат световните класации!!!
31
40
 
40
 
! Отговори
Мачкай Гери преди 6 години
Българските изпълнители са за местна консумация. Дори на Балканите никой не ги знае, кво остава отвъд Океана. Гери-Никол вече доби доста голяма популярност в Европа, пожелавам и да жъне дори по-големи успехи!
30
90
 
10
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Лейди Гага и "музикант" - това е оксиморон.
29
51
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гери-Никол успя. Точка. Независимо какво пишете някои за нея, тя е на върха. В България няма много изпълнители от нейната класа, може би единствено Лили Иванова която я знаят в целия свят, Гери-Никол и тя се е устремила натам - към световния връх!
28
81
 
22
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
На мен ми прилича по скоро на онази дебелана Адел, като я гледам. Герито,нямаше ли да следва в Америка за актриса? Имаше статия, че тоалетът за бала струва 30,000, друга,че с нейния талант направо,, щели да я лапнат в САЩ".Как така не си котира дуп...арата? А.. а сетих се. От толкоз кълчене не се представи добре на матурата, не са и стигнали 10 стотни.Нищо де то в СУ падат такси,ще влезе. Журналисти в следващата статия напишете колко е дипломата на Герито, на Гани, Фотосесията, Сузанита,Николета
27
80
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При положение че е зима и има пътища заринати от свлачища за какво бедствие говорите свързано с 18-22 годишна лигла?
26
58
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гери-Никол успя защото:-има собствен стил-хейтърите си ги слага на едно място-самоуверена е-не цепи басма на никойЕто затова една 18 гoдишна пukлa (вече 22-годишна) се превърна в най-голямата звезда в България, а може би и на Балканите. Песните и се слушат в цяла Югославия, в Гърция, в Албания.
25
57
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телевизията става все по-жалка и отвратителна в предсмъртната си агония. Скоро цялата й аудитория ще бъде 60+ годишни.
24
83
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много къси крака и виснал *** има тази.
23
36
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Хубаво е младата певица да намали нахакаността си"Точно това не трябва да намаля, именно заради нахакаността си едно 20 годишно момиче сложи в малкия си джоб всичките псевдо поп български "звезди" като марии илиеви и подобни