Делото "Белнейски" влиза на 15 септември в Апелативния съд

Защитата на Лазар Колев имала нови доказателства
10 авг 2011 18:30,
42
Делото "Белнейски" влиза на 15 септември в Апелативния съд
Лазар Колев. Снимка: Dnes.bg

Пловдивският апелативен съд насрочи делото за убийството на сестрите Белнейски за 15 септември. Това съобщи адвокат Димитър Марковски.

По думите му бързо ще бъдат изготвени доказателствени искания пред съда и в кратък срок ще стане ясно дали те се приемат.

Още по темата

Исканията са да се направи експертиза за автентичност на ноктите на двете момичета, защото за тях според защитниците на обвиняемия Лазар Колев има доста противоречива информация.

Защитата на Колев отново ще пледира "невинен" по всички обвинения, категоричен бе Марковски пред "Дарик".

Адвокатът обяви, че ще настоява делото да бъде върнато на първоинстанционния съд за преразглеждане "заради груби нарушения по време на процеса".

Защитата на Колев ще поиска още пред Пловдивския апелативен съд да бъдат изслушани СРС-та, за които прокуратурата твърди, че са изготвени от подслушвателните устройства, монтирани в якето на ключовия свидетел по делото Владимир Славов - Иширковеца.

На 11 юни Пазарджишкият окръжен съд постанови доживотна присъда без право на замяна на Лазар Колев за жестокото убийство на сестрите Белнейски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
22
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Никой неможе да докаже дали той е убиеца и лежи в затвора атези *** дето всеки ден премазват сас своите коли невини хора са навън ОПРАВЕТЕ СИ *** ЗАКОНИ
20
3
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Кауне, ти започна да ме обиждаш пръв, ако не си забравил. Така че имам пълното право и аз да ти отговоря подобаващо. Смотан *** такъв! Първо се научи да се държиш културно във форума , за да не се отнасят хората с теб по подобен начин на твоя, ***!
19
19
 
5
 
! Отговори
Jolly Roger преди 12 години
Шмиргели ще викаш на съкилийниците си. Ако нещо подобно се случи на някой от нашата компания и те намерим няма да ти трябва нито съд нито адвокат.
18
10
 
14
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
***, аз ако съм си излежал присъдата за изнасилване и ме пуснат...и в този момент изнасилват жена на 100 метра от мен..това пак ли ме прави изнасилвач бе, *** скапан мършав?
17
4
 
22
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Ти си *** ***. Човека го вкарват доживот заради точно този случай бе, *** скапан . Ако си е излежал другите присъди, к'во правим? Значи един път изнасилил, и вече е изнасилвач за всеки удобен случай свързан с него. Да та....шмиргела смотан ***! Върви се хвърляй от някой покрив на блок, че да отървеч човечеството от идиотията си.
16
3
 
19
 
! Отговори
Предизвсетена смърт преди 12 години
Ще го самоубият .....
15
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не са били ***. Били са деца. Не пиши глупости в Нет-а, ставаш жалък.
14
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига ни занимавахте с тези сестри *** бе!
13
14
 
5
 
! Отговори
Jolly Roger преди 12 години
До 5. *** такъв. Тоя дори и да не е виновен за това, е за пред наказателен взвод. Осъждан за изнасилване грабежи и кражби.
12
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не защитава Лазар. Той е ***. Но не той е убил Белнейски!
11
9
 
8
 
! Отговори
law преди 12 години
До тука я докарахме *** да бъдат защитавани и оправдавани, просто защото повечето в Бг изродясаха и ако всеки *** бъде трепан, Българи повече от 2-3 милиона надали...
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината я знаят хората от Пазарджик. Той е малък град и там всичко се знае.
9
5
 
9
 
! Отговори
Брейвик преди 12 години
Добре че съм норвежец..иначе доживот батка! Сега за 70 души очистени само 27 годинки в Норвегия...КЕЕЕФФФ!
8
3
 
31
 
! Отговори
Зелен хайвер преди 12 години
Тая Лазар изобщо не е цвете, ноНО:Още ли има *** в България, които вярват, че Лазар е убил сестрите?? Я да се опитате да убиете две котки едновременно, да видим дали ще успеете?? Тука явно се действа така, както съдът действаше от 20 години в България - ПО ИНТЕРЕСИ!
7
4
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
що бе,да не си ги ползвал!!!!!???
6
3
 
23
 
! Отговори
Бай Цало преди 12 години
Бе ще го морат това момче и това си е, но има и видовден.
5
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на *** БГ съд! Успяхте да вкарате невинен човек доживот в затвора нали?! Че Лазар Колев е криминално проявен и осъждан за кражби и грабежи е така, че е осъждан за изнасилване преди 15 години е така, ама той ви беше най-удобния в случая за да го натопите за да прикриете истинските убийци понеже е господин "никой" и няма никой зад гърба си нито пък пари. А адвоката на майката на Белнейски даже бил "супер-доволен" и тая прокурорката дето са и платили яко се чувствала "удоволетворена" от присъдата на "съда". Слагам го в "", защото това не е съд!!! Питайте вечно усмихнатата майка на двете и малолетни *** сестрите Белнейски, с извинение за думите, ама как се самоуби и детектива и дето го беше наела а??? Как получи сърдечен удар овчаря дето ги е намерил сестрите на поляната 2 дена след това а? Как проф. Раданов, който направи първата ПЕТОРНА съдебно мед. експертиза с състава си от още 4 човека и каза, че сестрите НЕ са били ИЗНАСИЛВАНИ а са били блъснати от висока кола тип Джип се "самообеси на катерушката пред блока си седмица след експертизата а??? А как се "самоуби и 10 дена по-късно "треньора" им по ски в хотела на Петърнейчев дето те са ходели всяка вечер за да си търсят клиенти а??? А как се "самоубиха и другите двама замесени в случая а??? А Майката защо ги е потърсила в полицията на третият ден чак а??? Защото са и носели пари от това, че са се продавали децата на дърти пергиши. Едната е правила и аборт една година преди да ги убият. Майката знае всичко ама са и дали много пари да си трае и са ги заплашили от много високо ниво това е истината народе български! ***!!! Направо ме е срам! Света ни гледа и ще ни направят за смях сега
4
16
 
10
 
! Отговори
law преди 12 години
С извинение, да му го сложа на колегата Марковски, *** долен!
3
4
 
28
 
! Отговори
тити преди 12 години
Мама Фани как спи след като знае истината.....
2
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проситутките Белнейски още ли се въртят в гроба?