Цар Киро: Убивам деликатно, не се заканвам!

Цяла България трябвало да бъде в затвора заради обвинения като неговото
Обновена: 23 яну 2012 19:32 | 23 яну 2012 18:19,
103
Цар Киро: Убивам деликатно, не се заканвам!
Полицаи водят Кирил Рашков към съдебната зала. Снимка: БТА

„Ако искам да убия някого, щях да го направя деликатно, а нямаше да ги заплашвам с убийство”. Това обясни пред магистратите от Асеновградския районен съд 69-годишният Кирил Рашков.

Той беше разпитан последен на днешното дело, в което отговаря за отправяне на смъртни заплахи срещу чичото и лелята на убития Ангел от Катуница.

Заплахата по адрес на Веселин Христов и Иванка Петрова е гласяла: „Ще ви убия и ще ви извадя очите едно по едно.”

„Убийствата в Катуница трябва да тежат на съвестта на хората, близки до Веселин Христов”, каза още Кирил Рашков в съдебната зала. 

Още по темата

Той пожела да си подадат ръка и да заживеят отново спокойно, тъй като има внуци и правнуци и в момента е с кръвно от 190.

„Цяла България трябва да бъде в затвора заради обвинения като моето, защото всеки се псува и се заканва.”, каза още провъзгласилия се за Цар.

Той отрече да е ходил целенасочено до дома на Христов, за да го заплашва, а обясни появата му там, тъй като лекарят му бил наблизо и отивал на преглед, заради здравословни проблеми, които се отключили след друг скандал пред дома му предишната вечер.

Рашков също е подал сигнал за заплахи на телефон 112.

Адвокатът на Веселин Христов поиска максимално наказание за ромския барон от 6 години затвор. Прокурор Калоян Димитров пледира за 4 години лишаване от свобода. Защитата на Рашков пък иска той да бъде оправдан. Очаква се решение на съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Цар Киро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
да преди 12 години
Абе Тео,.колко наказани етнически българи има за такива големи присвоявания?Например ''Топлото''и безбройните кромпири,чушки домати и други резервати,и у нас ,че и в чужбина(нарко,канали за проституки,кредитни измами и т.н,)Ами ,.Кирил Маричков,Ставийски,.и т.н,.или за тях може,НЕ СА ***!хахаха,.ей за това сме на този хал,еднакво трябва за всички!
84
0
 
1
 
! Отговори
да преди 12 години
Радвам се,че все още има хора които да мислят трезво,.отнася се до #78 коментара,99,9% от останалите брътвежи са плод на затъпялото *** ,расистко мислене на масата!
83
0
 
1
 
! Отговори
друг анонимен преди 12 години
До затворникнонстоп неделикатно, моля!
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
be vie *** ste samo po prikazkite (panair da stava) triabva da vi napraviat na vsiakade no6ten 4as 9h i vsi4koto rom po zemlliankite ina4e trepan.xaxxaaxxa
81
0
 
2
 
! Отговори
gumichka преди 12 години
до сава, браво бе човек, защо много хора го мислим това, а няма какво да направим по въпроса. Кво стана с земите които е ползвал неправомерно толкова години, или само че е свързан с убийството го вкарват в затвора, запор на всички сметки на всички около него, той има да плати обезщетение в такива размери които не си ги представяме. Сега да изкарат наяве и хората които са били на гости у тоя "кимур", ще тръгне едно яко недоверие, нали, няма да има необявен политик, продажници на България!
80
0
 
5
 
! Отговори
затворник преди 12 години
А в затвора таковаме много неделикатно - скоро ще видиш и усетиш!
79
1
 
11
 
! Отговори
агент САВА преди 12 години
МНОГО ПРАВА ИМ ДАДОХМЕ НА *** И ТЕ НИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВАТА !!!ХЕМ БЕЗРАБОТНИ , А КАРАТ КОЛИ ЗА ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ !!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ СВОЕВОЛИЯТА ИМ . КАТО ТИ ВЛЕЗНАТ В ДОМА И ГИ ХВАНЕШ И НАБИЕШ ТЕ СЪДЯТ ЗА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА , А *** ОТ НАПАДАТЕЛ ГО ИЗКАРВАТ НЕВИНЕН И ЖЕРТВА !!!
78
0
 
0
 
! Отговори
t преди 12 години
До Номер 2 баба вангаТи от къде знаеше?
77
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TO BILGARINA EPRADAJNIK ZA PARI MAYKA SI KE PRODADE......
76
2
 
5
 
! Отговори
коки преди 12 години
този *** е за психодиспансера,ще го 4укам през 2 4аса , и за капак ще го бруля през 1 4ас с коприва.тогава друга песен ще пее.
75
2
 
18
 
! Отговори
89boy преди 12 години
Тоо заслужава да го одерат жив и после да го разчленят! *** гадната твар 20 години е тормозел българите благодарение на продажните ни събратя...........................................
74
1
 
12
 
! Отговори
teo преди 12 години
ПРАХ В ОЧИТЕ НА "ПРОСТОЛЮДИЕТО" !!! КОНТРАБАНДНИЯ АЛКОХОЛ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВА, НАМЕРЕНОТО ОРЪЖИЕ ЗА ЦЯЛ ВЗВОД В ЕДНА ОТ НЕЗАКОННИТЕ МУ "КЪЩИЧКИ" , НЕПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ И ОЩЕ КУП ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ТОЗИ МАФИОТ "ЦАР" КИРО СА ЗАБРАВЕНИ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ, КОИТО НАВЯРНО СА ИСКАЛИ ПАК УСЛОВНА ПРИСЪДА, НО НЕ Е ЛОШО МАЛКО ПРАШЕЦ В ОЧИТЕ,ОК??? КОВАЧЕВА, НАРОДЪТ СЕГА ТЕБЕ ГЛЕДА И ОТ ТЕБЕ ЧАКА П Р А В О С Ъ Д И Е !
73
0
 
8
 
! Отговори
boy преди 12 години
А дано не чак толкова деликатно те *** ***!
72
0
 
2
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
През 2200г.,....!
71
1
 
10
 
! Отговори
до кога? преди 12 години
Българи още се продават на *** !За тях трябва линч.....!
70
0
 
6
 
! Отговори
сиси преди 12 години
А кога ще се гледа делото срещу Маргарита Михнева за заплахите към австрийския гражданин на когото откраднала апартамента?
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този си е за затвора, но за други неща. В интерес на истината, съдът се подаде на обществения натиск и затова му дадоха ефективно наказание. Най-лошият начин за определяне на присъда е това да стане от "улицата" и "пропагандата". Какво ли щеше да стане с медицинските сестри в Либия, ако ги бяха оставили на "общественото мнение"? Дано горните инстанции го съдят като всеки друг, заплашил някого.
68
1
 
2
 
! Отговори
pepe преди 12 години
***!!!
67
2
 
11
 
! Отговори
Иво преди 12 години
*** ДОЛЕН
66
0
 
21
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
"провъзгласилия се за Цар" Че той сам ли се пише в статиите че е цар или вие ???