Проверяват за теч на секретни документи против Флоров

Анонимен подател прати имейли до редица медии и прокуратурата
Обновена: 17 апр 2013 21:50 | 17 апр 2013 17:15,
216
Проверяват за теч на секретни документи против Флоров
Станимир Флоров. Снимка: архив, Булфото

Софийска градска прокуратура е започнала проверка за изясняване на факти и обстоятелства около документи, изпратени до медии, свързани с директора на ГДБОП Станимир Флоров, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Днес по електронна поща в Софийска градска прокуратура (СГП) са получени сканирани копия от материали от оперативно дело, съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”.

СГП незабавно е започнала проверка за изясняване на всички факти и обстоятелства, с оглед съдържащите се в материалите данни за евентуално изнасяне на класифицирана информация.

Тази нощ редица медии получиха на електронната си поща множество материали, свързани с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.

В обяснителното писмо авторът на сигнала се представя като „дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност“.

„Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“, посочва анонимният подател.

Той твърди, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
1
 
! Отговори
горянин преди 11 години
Аз питам прокуратурата кого обслужва? Защо се захваща така здраво с анонимни доноси, а не взе никакво отношение по откритото писмо на Едвин Сугарев, където се изнасят потресаващи факти за другаря СърГей и компания? Имам чувството, че тези прокурори са членове на предизборния щаб на червените крадци. Защо се раздухва всичко това, след като на тяхната пресконференция бяха изказани само някакви хипотези? На кого да вярваме? На прокурорите или на главния секретар на МВР?
132
2
 
12
 
! Отговори
БГ преди 11 години
КАТО ГЛЕДАМ НА ИНФОТО ЗА ФЛОРОВ ГЕРБЕРСКИТЕ ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ НИЩО НЕ МОГАТ ДА ПРОТИВОПОСТАВЯТ ОСВЕН ДА СЕ ВРЪЩАТ В ИСТОРИЯТА ... БЕЗСИЛИЕ, ЗАЩОТО КОГАТО СИ ПОДСЛУШВАН, РЕКЕТИРАН, ОСТАВЕН БЕЗ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ ВЪОБЩЕ НЕ ТИ ПУКА КАКВО СЕ Е СЛУЧВАЛО ПРЕДИ 100 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ. ИСКАШ ДНЕС ДА СЕ ЧУВСТВАШ СВОБОДЕН ГРАЖДАНИН С ЗАЧИТАНИ ПРАВА!
131
3
 
19
 
! Отговори
ушев с антенка преди 11 години
Какво ли още трябва да излезе за тиквеното правителство, за да излезе народа и да ги гони пак с камъни. Герб успяха да убият дори и надеждата ни за по-добър живот!
130
4
 
24
 
! Отговори
Доктор преди 11 години
Ама е с гриф Строго секретно, и са документи, а не да се говори, че нещо някой някога. Така се ходи на избори, герберчета - с готово домашно. Вие какво, мислехте че ше земите изборите ли? Вие от ГЕРБ сте много *** парчета тогава, бе! Да се готви Тиквата, той е последен за десерт на целия народ преди изборите. Йоцата сигурно лично ще се обърне към нацията за извращенията на Боко Тиквата. Айде приключвайте предизборната кампания и слагайте пижамите - раираните. *** гербери.
129
5
 
13
 
! Отговори
Мирише преди 11 години
Мирише ми на земеделска техника с тия анонимни сигнали и по-точно: ТРАКТОРИ!
128
7
 
3
 
! Отговори
разбиране преди 11 години
kostov falshivia spomen za demokrazia,Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит
127
2
 
14
 
! Отговори
до размисал преди 11 години
А ПРЕДИ АТЕНТАТА 1925 Колко БЬЛГАРИ БЯХА ИЗБИТИ ОТ ФАШИСТИТЕ УБИЛИ СЕЛСКИЯ ВОДАЧ И МИНИСТЬР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ДА СИ ЧУВАЛ ЗА СЕЛСКО СЕПТЕМВРИЙСКО ВЬСТАНИЕ 1924 В КОЕТО КОМУНИСТИТЕ НЕ СА УЧАСТВАЛИ ЗАЩОТО ИМ Е БИЛО ЗАБРАНЕНО. ЗАЩО Е ВДИГНАТО СЕЛСКО ВЬСТАНИЕ И ЗАЩО СА ИЗБИТИ ХИЛЯДИ- ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ГЕО МИЛЕВ УБИТ ОТ ТЕЗИ ЗА КОИТО РЕВЕШ! Размисала ти е ТЬПАНАРСКИ и льжлив!!!!!!!
126
0
 
3
 
! Отговори
ЭЭ преди 11 години
До razmisalЗа Фролов ли намекваш нещо?
125
2
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
TRAKTORA NE SPIRA DA ORE ..................OTREJETE MU EZIKA.........
124
11
 
6
 
! Отговори
razmisal преди 11 години
Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III.
123
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Коко и някое куку могат да гласуват за БСП. Другарите вече стават смешни. Пак прибегнаха до услугите на А. Петров и неговите крадени и преправени архиви.Нали затова го бяха назначили в ДАНС,за да изнесе компромати,които да пускат после според обстоятелствата. Драйфа ми се от другарите-урунгели и слугата им ***.
122
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гоше, един да отиде и готово! Всички трябва да гласуват за да се анулират купените гласове!
121
9
 
6
 
! Отговори
Gosho преди 11 години
Най хубаво за никой да не се гласува за да разберат тези парти че без народа са кръгла нула
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атака, а ти от кое черво излезе, да ти го ...
119
0
 
3
 
! Отговори
коко преди 11 години
Маа Ви идиочита-каза го бачо Кольо преди 25 години -дано още да е жив!!!
118
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мен, няма бивши комунисти. Ти си драпал за някоя облага и затова си се присламчил...Герб е пълен с такива като тебе! Да и в партията има ***, но това се чисти даже и в момента.
117
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nr 153 e isterik-ANALizator
116
5
 
23
 
! Отговори
БУДА е аут преди 11 години
За наркотиците и БОЙКО се говори много отдавна- Сретен Йосич , БОЙКо като главен секретар на МВР и накрая убийството на Мишо БИРАТА и жена му. Просто сега започват да се врьзват нещата.БОЙКО има много врагове и сега е тяхното време. С тая тиква вече е свьршено - БАТЕ БОйко неможе да спре лавината и тя ще го убие буквално- просто няма да му се размине. Който залага на него откровено е ***. Вьпрос на време!
115
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали ще го проверят и как, ще гледаме, но циркът е голям! Герб е пълно безумие и идиотизъм. Егати мафиотите.
114
2
 
18
 
! Отговори
Петракиев преди 11 години
Прокуратурата щяла да проверява от къде има теч на информация, НЯМА ДА ПРОВЕРЯВА ИНФОРМАЦИЯТА ДАЛИ Е ВЯРНА!Май има голяма разлика?