Некролог на Ситнилски възмути Цацаров

"Това е пълна идиотия"
Обновена: 26 юли 2013 14:04 | 26 юли 2013 10:47, Камелия Цветанова
36
Некролог на Ситнилски възмути Цацаров
Погребаха жив Камен Ситнилски. Булфото, архив

Със своеобразни "некролози" на члена на Висшия съдебен съвет /ВСС/ Камен Ситнилски беше облепена сградата на ВСС тази сутрин.

На тях беше изписано "В памет на съдебната система", имаше снимка на Ситнилски, а в текста той беше наречен узурпатор и предател на честността и правосъдието.

Това възмути главния прокурор Сотир Цацаров, който нарече "пълна идиотия" залепения некролог.

"Каквото и да се случва по отношение на Камен Ситнилски, както и каквото и да се случва във Висшия съдебен съвет, това е възможно най-нелепата форма на изразяване на някаква, не бих я нарекъл и позиция, на някаква режисура, ако щете", коментира той.

Още по темата

„Това не оправдава в моите очи нещата, за които Ситнилски е обект на дискусии във ВСС. Да говорим за улица, облепена с некролози, това е падане до такава степен, че не може да бъде. Това е пълна идиотия”, каза главният прокурор.

Председателят на етичната комисия на ВСС Ясен Тодоров каза, че на днешното извънредно заседание на Съвета ще бъдат разгледани предложения за три дисцплинарни производства - на Камен Ситнилски, Иван Ванчев и Емил Христов. Тримата магистрати нашумяха след поредния скандал с изнесени СРС-та.

Като "отвратителна история" и "пошла работа" определи Тодоров разлепените "некролози" и допълни, че не знае кой има интерес от това. На никого в Съвета не му е приятно да работи под обсада и псувни, каза той.

Ще действаме, както повелява законът, заяви Ясен Тодоров по повод на предложението на етичната комисия срещу Ситнилски и двамата му колеги да започне дисциплинарно производство и напомни, че съществува законова възможност, според която Камен Ситнилски може временно да бъде отстранен.

И днес сградата на ВСС от 8 до 10 часа беше обградена от протестиращи, които искат оставката Камен Ситнилски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: некрологВСССитнилски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да говорим за улица, облепена с некролози, това е падане до такава степен, че не може да бъде. Това е пълна идиотия, каза главният прокурор. Че кой ги е докарал до там?Крайно време е некролозите да станат истински и то не само за въпросното прокурорче.
34
1
 
1
 
! Отговори
mimi преди 10 години
ae samo dogan i boiko vav zatvora !!!!! sled 1989g na4alo sas koetov , vsi4ki upravliava6ti v zatvora !!!!!!!na nas tezi goveda , 4e ne mojem da si varnem zaemite da si platim parnoto , toka , vodata ni sasipaha jivota i ni vzimat jili6tata ! bsi4kite vav zatvora , a niakoi ot mutrite deto i ubivaha na razstrel !!!!
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви са тия хора които протестират пред ВСС?Не миизглеждат на юристи.
32
2
 
7
 
! Отговори
оххх как ще те.... преди 10 години
Еи цацарков .Леко по леко нещата си отиват на бои не се прави на дръж ми шапката. Дръж се като мъж БЕ може и да те съжалим . И да си на ясно .Останахме малко на една шепа земя ,всички се познаваме НЯМА ДА ИМА КАДЕ ДА СЕ СКРИИТЕ .
31
1
 
11
 
! Отговори
ДО ВЪЗМОТЕНИЯТ Г. ПР преди 10 години
Другаря цацаров да се средоточи и да коментира . ДОКЛАДИТЕ НА ЕС.ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. БРОКЕРА КРАСИО ЧЕРНИЯ. СЪДИИ,ПРОКУРОРКИ И ДР .СЪС ПО 5 ХОТЕЛА НА ЧЕРНОМОРИЕТО. ВРЪЗКИТЕ НА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СЪС ДИЛЯН ПЕЕВСКИ И АМЕЕТ ДООАН.ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ ВЪВ КОИТО ТОИ ЛИЧНО ИЗИГРА ГЛАВНАТА РОЛЯ. ИЗБИРАТЕЛНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ИЛИ НАШИТЕ ХОРА ДА ГРАБЯТ И БЕСЯТ НИЕ НЯМА ДА ГИ ЗАКАЧАМЕ. СЛУЧАЯТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И МНОООООГО ДРУГИ ИДИОТЩИНИ СВЪРШЕНИ ЛИЧНО ОТ НЕГО.
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
24г.,ПРЕХОД 24Г.,Бг-СЪД.СИСТЕМА-----СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ,УСЛОВНО!!!--МОЛЯ АКО ИМАТЕ ''МОРАЛ'',..... САМОРАЗПУСНЕТЕ СЕ,ИЗЛАГАТЕ СЕ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ !
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В страната на бат-Сали ,и Красьо Черния ,.....24г.,Бг-СЪД.СИСТЕМА ,Е В ОТПУСК!ВСИЧКИ ДОКЛАДИ ОТ ---ЕК на ЕС ,за БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВАТ СЪС ПЪРВА ТОЧКА ---КОНСТАНТНА ,ЗА "ЧЕРВЕНАТА "СЪД.СИСТЕМА----:1/-----СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА в Бг!2/-----КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ ,...НА ВСИЧКИ НИВА !С.СТАНИШЕВ:"ТИЯ ОТ ----ЕС ,НИЩО НЕ РАЗБИРАТ "!
28
1
 
21
 
! Отговори
alf2 преди 10 години
В България ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ЗА МИЛИОН НЯМА ЗАКОН - съдите и прокуроите са слуги на мутрите и олигархията.
27
4
 
25
 
! Отговори
555 преди 10 години
ЦА-ЦА внимавай че скоро и твоя може да излезе!
26
1
 
33
 
! Отговори
СТАЛИН преди 10 години
Ццац, идиотия е че 23 год.търпяхме съдебната власт и прокуратурата да закриля и пази бандити и крадци!
25
1
 
25
 
! Отговори
Бай Хой преди 10 години
" На никого в Съвета не му е приятно да работи под обсада и псувни", каза той.Ми то толкова прогнила, корумпирана и засепена от мръсните кинти на мутрите и политиците...опа, те са едно и също нещо, "съдебна система", няма нийде по света Тодоров.Как в "белите" държави не цепят басма на никой, само вие темидени ***, се насирате от страх за портфейла си веднага като излезе някакво дело?Да се пържите в адски мъки, крадливи ***!!!
24
1
 
29
 
! Отговори
asd преди 10 години
И аз съм възмутен от Съдебната система в страната, но това няма значение. Започвам и да се възмущавам от г-н Цацаров който беше много активен малко преди изборите (не знам с каква цел), но след тях заглъхна. И досега няма никакъв ефект от целия шум който вдигна. Народа му повярва, но да не се окаже поредния слугинаж защитаващ единствено и само частни интереси. Морала в съдебната система отдавна е покойник, да не се правят на ощипани моми.
23
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мен ме възмущават ония некролози при пилоните на НДК!
22
1
 
39
 
! Отговори
Ощипана булка преди 10 години
То цяла БГ се възмущава от продажни съдии, прокурори и други от тая ***, той се възмутил!Ако бяхте читави нямаше да сме на това положение ***!
21
1
 
24
 
! Отговори
balgarin преди 10 години
когато се унищожава държавността в една страна , едно от първите неща които се прави е да се унищожи съдебната система чрез корупцията и използване на връзки за избягване на наказание , за да се шири безнаказаността в България и всеки да прави неща в свой интерес и в ущърб на обществото , заслугата за това е на корумпираната ни , алчна и нагла съдебна система . Не е правилно некролог да има , правилно е да го вкарат в затвора и там да изгние
20
2
 
40
 
! Отговори
ТАКА ЛИ? преди 10 години
Я си ходи тогава на село да се възмущаваш! Мен пък ме възмущава друго - ЗАЩО ДОГАН НЕ Е В ЗАТВОРА???????????
19
3
 
38
 
! Отговори
МОЛЯЯЯ? преди 10 години
ВЪЗМУТЕН? БИЛО ПЪЛНА ИДИОТИЯ????ЩО БЕ ЦА-ЦА, НЕ СЕ ВЪЗМУТИШ ОТ ТОТАЛНО КОРУМПИРАНАТА И ОЛИГАРХИЧНО ЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА????Възмутения ми той! НИЩО НЕ СТЕ ВИДЕЛИ ОЩЕ - НИЩО!!!!НАРОДА ИЗБИРА!НАРОДА ПЛАЩА!НАРОДА ЩЕ РИТА *** И ЩЕ РЕЖЕ ГЛАВИ!
18
2
 
28
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 10 години
Защо да е идиотия? Прокурорите не са ли *** като се гаврят с нас в последните 25 години? Колко големи клечки осъдихте? Мълчание...
17
1
 
7
 
! Отговори
до ф-1 преди 10 години
от Диляна Маркосян ПОЗДРАВ ЗА ВАС Г-НЕ! АБСОЛЮТНО ВЯРНО!
16
3
 
12
 
! Отговори
Диляна Маркосян преди 10 години
Аз лично имам повод на този етап да кажа, че има сигнал в действията и поведението на г-н Цацаров за промяна към по ПРАВОСЪДНО! Повярвайте ми, плювам до сега всички, но след обръщението си към него, имам друга нагласа! И на Цацаров лично бих казала: Не се сърдете г-н Главен, тази гилдия е най престъпната със сигурност в държавата! Тя е с узаконени престъпления и унищужава нас обикновенните! За да Ви повярва народа -БЪДЕТЕ БЕЗКОМПРОМИСЕН И НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НАИСТИНА ЗАД ВАС! Хората имат право !!!