19 години затвор за зверско убийство с винкел

Даниела Кацарска бе пребита до смърт от бившия си мъж
Обновена: 5 фев 2014 16:21 | 5 фев 2014 16:08,
46
19 години затвор за зверско убийство с винкел
Снимка: flickr

Окръжният съд в Кюстендил присъди 19 години затвор за Евгени Кацарски, убил бившата си съпруга Даниела.

Dnes.bg припомня, че зверското убийство бе извършено в нощта на 28 срещу 29 февруари 2012 година в Дупница.

Тогава 32-годишната жена бе убита от мъжа си с винкел във входа на блока, където живеела, след като го напуснала.

Още по темата
В деня на убийството жената получила развод от съпруга си, а той, озлобен от този факт, й посегнал.

Преди да бъде пребита до смърт, жената е била на работа във фармацевтичния завод в Дупница. Нейният колега Славчо Томанов я изпратил до входа на блока, но когато лампата в дома й не светнала, той се върнал да я потърси.

Във входа на блока намерил безпомощната жена и се обадил на Бърза помощ и в полицията.

Даниела Кацарска обаче издъхнала още преди да бъде транспортирана до спешния център.

Днес магистратите постановиха 120 000 лв. обезщетение за майката на убитата, парите трябва да изплати бившият й съпруг - Евгени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Другарчетата по карти на социопата ли изпълзяха, за да коментират под статията? Или някой близък роднина на социопата? Обикновено под такива новини се появява по някой неориентиран комплексар да напише простотия, но не съм виждала толкова много комплексари накуп. Явно някой е положил особени усилия. А всъшност случката не е битов скандал и не е убийство от ревност, а си е предумишлено убийство за пари. Жалко, че свестния човек го няма, а паразита е жив.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Задоволителна присъда като се има на предвид колко много получават под 10 години!!!!!!!!!!!!!!!Български затвор 20 години са добре :D Само да не го пуснат за добро държание след 10 това е вече лошо!!!
32
0
 
2
 
! Отговори
АлаИслям преди 10 години
Султана не пуска жените си туту така!Жената е вещ според султаната!
31
0
 
1
 
! Отговори
sas преди 10 години
abe zasto govorite samo za iznevqra .a vsichko e samo za imotite na momicheto nikoi nqma pravo da otneme jivota i dALI GO E IZDARJALA ILI MU E IZNEVERQVALA VIE S KOQ GLAVA MISLITE -GOSPODA TOI E MISLIL KAK DA Q UBIE -TOVA E VAJNO BOG DA PROSTI MOMICHETO
30
0
 
0
 
! Отговори
ASI преди 10 години
19 godini zatvorsled mesec dva pak na svobodapo koi zakon i alineia go zadarjatehaha tovasa samo kolkoto da se zatvariat ottuk ottam na niakoi ochiteshtesi jivee jivota na svoboda sled mesec dvaee ne che sega shte bade machen detova e balgariadase vidat upravliavashtite naselenieto kolko im viarva veche
29
1
 
6
 
! Отговори
stanik преди 10 години
bravo,a za 6te deca ot simeonovgrad samo 12 mnogo losho neshto ne se vrazva
28
3
 
19
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Чета статията и не мога да проумея що за безотговорни трябва да са тези съдии с 19 годишна присъда и 120 000 лв.кръвнина.Че този *** ако имаше толкова пари дали щеше да е още в Дупница при жена,която не го иска?Можеше и 120 млрд.лв. да отсъдят-няма никакво значение.Лошото е,че този *** след няколко години ще излезе на свобода,за да убие някой друг.Затворът разгражда,хич не си мислете,че ще стане добър човек.А коментарите?!Нямам думи и за тях-*** народ!
27
8
 
10
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
с винкел? пернишка кръв!
26
3
 
33
 
! Отговори
Няма закони преди 10 години
В САЩ за предумишлено убийство дават дават доживотен затвор. Сами си правите изводите що за държава сме.
25
5
 
21
 
! Отговори
Възмутена преди 10 години
Винаги съм смятала, че *** в тази държава са основната причина за незавидното й положение. Имам пред вид тези, които изказват безумни мнения във форума, че е нормално мъж да бие жена си, защато не му се подчинява и си живее по свой начин, който не му допада. Но знам, че има още по-многобройни пълчища, които са на това мнение и го прилагат всекидневно, въпреки че няма да го напишат. Всеки човек е свободен и ако другия се дразни от това, трябва да се разведе или раздели, а не да го пребива.
24
5
 
21
 
! Отговори
Ив преди 10 години
До отговорнаЗа останалите всезнайковци. С какви очи обиждате убит насилствено човек, без да не знаете нищо по случая?! За умрял или хубаво, или нищо. Ако смятате да обиждате паметта на убит човек, по-добре си замълчете че да не се излагате публично. След такива коментатори си мисля че българина наистина си заслужава политиците *** и крадливци... явно трябва да изчезнем просто...
23
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената е получила развод и не е *** и може да прави каквото си иска с който си иска. Като чета коментарите явно в БГ останаха само ненормалници
22
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ne si zaslujava da leji6 kovra
21
31
 
10
 
! Отговори
Дошо преди 10 години
Изневеряването е съпроводено с определени рискове... иначе такива убийства е имало и преди 1000 години ще има и след 1000 ако все още има хора разбира се. Дано това да е за урок на някой по-отворени дами, защото и на най-големият лузър като му падне пердето и става страшно - за справка оня от Варна.
20
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 16Работата на полицията не е да пази п*утките на семейните българки...Чудя се с какви очи майката на убитата иска обезщетения от зет си? А дали майката заради парите не е помолила и Томов да помага ??
19
4
 
52
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Що за пиянски коментари !? За убийство ,по цял свят ,осъждат ефективно....Ако се случи на дъщерите ви ,какви коментари ще изакате ?
18
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко са трябваше да бъдат поне 40 г. и здрав труд през цялото време за изплащане на кръвнина без обжалване!
17
2
 
8
 
! Отговори
ya преди 10 години
ДО 16Айде 16 да пробва да се обърне към полицията - да го ескортират от работа от дома, че нещо се чувства заплашен.. Някак си ми се струва, че много странно ще го (я) изгледат в полицията, като отиде с таз една просба.
16
39
 
7
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Няма начин да не си го е заслужила.Кой знае каква повлекана е била и е изнервила човека.
15
5
 
37
 
! Отговори
Ван преди 10 години
Спиро ли си какъв си не знам, но явно не си чувал за комплексари, които имат жените си за собственост и не могат да преглътнат един развод. Не е задължително да оплюваш жената,ако се случи на сестра ти или дъщеря ти друга ще запееш!