Край на разследването за разговора Танов-Борисов

Мотивът на прокуратурата е, че няма престъпление
Обновена: 18 авг 2014 18:17 | 18 авг 2014 18:14, Камелия Цветанова
139
Край на разследването за разговора Танов-Борисов
Ваньо Танов. Снимка: Булфото, архив

Софийската градска прокуратура прекрати разследването, започнало след изнесените разговори между бившия премиер Бойко Борисов и тогавашния шеф на Агенция "Митници" Ваньо Танов, съобщи БТА.

Още по темата
Мотивът, с който разследването "срещу неизвестен извършител" е прекратено, е че не е открито престъпление.

Разширена експертиза не е потвърдила автентичността на записа.

Проверката, а след това и разследването започна след изнесените в интернет разговори между Борисов и Танов за действия в пивоварната "Леденика" на вече покойния бизнесмен Михаил Михов, известен като Мишо Бирата.

Разследването е прекратено в края на миналия месец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
25
 
! Отговори
локи преди 9 години
Ама и тоя Мишо Бирата егати късмета извади! Ако не беше искал услуга от Боко нямаше да го намерят студен в хотела на Вальо Златев. Че и жена му засилиха след него! Ми да не е споделял с жена си, би казал разумния гербер...
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Разширена експертиза не е потвърдила автентичността на записа."Е, доказала ли е обратното?
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало, Соте... Тоя Ваньо Танов ми се обади сега пак. В неговото дело влезнали прокурори ли са, магистрати ли са, събират ЕГН-та, правят там некаква проверка. Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не... Поех ангажимент, аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.
25
3
 
22
 
! Отговори
Колев преди 9 години
Я да видим кой подслушва добрия и умен Боко! Записа с Танов е от подслушване на шефа на митниците, разпоредено от Цецко! Още не знаят кой го изнесе...Цецко, признай си бе, момче! Кой ви е виновен пак, че сте ***?
24
3
 
35
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 9 години
ВСИЧКО Е ЯСНО ! МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА" ДЪРЖАВА "!
23
1
 
21
 
! Отговори
seira преди 9 години
"БРАВОС! ХА ТЪЙ!..."М-ДААА, ... ЧЕ ТО К'ВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА?! - НИКАКВО!!!ДА ЖИВЕЕ ЗАКОННОСТТА И "ДЕМОКРАЦИЯТА"!!!ДИШАЙ ДЪЛБОКО НАРОДЕ! ... ДИШАЙ!ПАПКАЙ, СЛУШКАЙ И ДИШАЙ!!!ГОЛЯМ СМЯХ!!!
22
0
 
31
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
Гнусно, Цацаров, гнусно! Къде се скри бе, мишок! Доказа кой те е назначил на работа! Е....и и скапаната държава!
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално за България- възпрепятстването на данъчна проверка, чрез злоупотребяване с власт не е престъпление. Скоро и убийството няма да е.
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално, Тиквата ще се връща на власт, предварително беше назначен и личният му пудел Танов. Като минат изборите и обвиненията на Цветанов ще изчезнат. Когато Тиквата дойде на власт и прекрати делата и разследванията срещу хората си, пред тях Дева Мария ще изглежда като блудница, а Христос като грешник.
19
1
 
37
 
! Отговори
Sven преди 9 години
Ама те не разследват двамата престъпници Танов и Борисов, а кой изнесъл записа! Подобна перверзия би била недопустима в повечето държави по света, а тук тази гавра с обществото ще мине незабелязана! Народе???
18
2
 
33
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
После ще питате защо в *** процъфтява само далаверата, схемата и бухалката.... Ето заради такива светли примери. Не ми се иска да вярвам, но си го мисля - това прекратяване на запис, който всички ние чухме с ушите си е само прелюдия към дори увертюрата, а драмата която ни чака със завръщането Му сигурно надминава и най-лошите кошмари. Дано не съм прав ама Орешарски със свещ ще го търсим...
17
1
 
34
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Цацаров, и на тебе ли ти скръцнаха със зъби...?
16
2
 
41
 
! Отговори
Недко преди 9 години
И в Костинброд няма престъпление , въобще всичко е наред, избори идват да му се невиди
15
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за хора сте да гласувате за тия бандити, направо нямам думи....
14
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
алуу Ваньо тряя да черпиш
13
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И всички въздъхнаха спокойно! Далаверата продължава с пълна газ!
12
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малееееее тия хора съвсем ме учудват , нали с ушите си чухме как се стопира проверката, май разследването е за разследване , а Банкянските записи?????
11
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом премира може да нареди на шефа на митниците да прекрати проверка на пивоварна и да не е престъпление, то значи премиера може да прави каквото си иска и да не носи отговорност.... Накрая ще илезе че всичките до сега са чисти като момински пазви...
10
1
 
30
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Баба Бойка банкянска,а вчера пишехте,че за един лев са осъдили човек,това сигурно е престъпление,а разговора на ваньо с банкянския ,не е.
9
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей да му се не види-че лично Бойко Борисов си призна по телевизията в едно предаване ,че разговора е проведен и е същия,само няколко псувни срещу Първанов ги нямало.Значи той си признава ,но прокуратурата казва -не няма доказателства ,че разговора е автентичен.А доказателства ,че е манипулиран има ли.Всъщност ,професора дето правеше експертизата малко умря в болницата след автомобилна катастрофа ,а уж беше добре и без опасност за живота.