Край на разследването за разговора Танов-Борисов

Мотивът на прокуратурата е, че няма престъпление
Обновена: 18 авг 2014 18:17 | 18 авг 2014 18:14, Камелия Цветанова
139
Край на разследването за разговора Танов-Борисов
Ваньо Танов. Снимка: Булфото, архив

Софийската градска прокуратура прекрати разследването, започнало след изнесените разговори между бившия премиер Бойко Борисов и тогавашния шеф на Агенция "Митници" Ваньо Танов, съобщи БТА.

Още по темата
Мотивът, с който разследването "срещу неизвестен извършител" е прекратено, е че не е открито престъпление.

Разширена експертиза не е потвърдила автентичността на записа.

Проверката, а след това и разследването започна след изнесените в интернет разговори между Борисов и Танов за действия в пивоварната "Леденика" на вече покойния бизнесмен Михаил Михов, известен като Мишо Бирата.

Разследването е прекратено в края на миналия месец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекоратутрата иска да каже, че който иска да тикне у затвора такива играчи трябва да си е развил пипето по правилният начин. А не просто искамь! Ена жена пуска ли ви се като речете искамь?!! А!? Паре требват, не децки желания!!!!
47
2
 
14
 
! Отговори
хадес преди 9 години
Това е нашата държава, пълна с прости, в която управлява правителство наречено служебно, а всъщност е бокотиквенско с цона-асенгеновски привкус, в тази държава, където в прокуратурата, по думите на Борисов, бъка от пИдали, единственият шанс да живееш спокойно е да си корумпиран, мошеник, шмъркан политик, и да си от кохортата на Борисов и Цветанов.
46
2
 
13
 
! Отговори
naleg преди 9 години
Кой предложи Ваньо Танов ??????????
45
2
 
15
 
! Отговори
хадес преди 9 години
Това е нашата държава, в която един ухилен, ментално неадекватен, президент е на къса каишка, а ГЕРБ и ДПС се качват един върху друг в бостана на Кольо Рашков...
44
0
 
21
 
! Отговори
червената шапчица преди 9 години
Данчо Ментата, който цвърча като църковна мишка как ще извади всичко и цялата истина в комисията по аферата Ало, Ваньо, както и за смъртта на Мишо Бирата, мълчаливо се е свил под чатала на Пеевски. И не си показва очелките по тв студиата, където мааше *** иначе със самочувствието на крупие от казино в Лас Вегас.
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
-Мамо,мамо, купи ми ЕГН Galaxy s5.-Като станеш, мама, шеф на митниците, ще има по-хубави ЕГН-та...
42
1
 
12
 
! Отговори
seira преди 9 години
До Анонимен 44:М-ДААА, ... ЧЕ НАЛИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ!!КЪДЕ НИ Е ПРОБЛЕМААА??!!...Я, ... НЯМА ГО!ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ВИ ТЪРПИМ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ!!!НАРОДЕ МОЙ, НЕ ВЯРВАЙ НА ОЧИТЕ И УШИТЕ СИ - ИМА СИ "КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ"!!!ТОВА, КОЕТО ВИЖДАШ И КОЕТО ЧУВАШ НЕ Е ТОВА, ЗА КОЕТО СИ МИСЛИШ!АЙ,... ДА ЖИВЕЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА"! ... НАЗДРАВЕ!!!ГОЛЯМ СМЯХ!!!
41
3
 
18
 
! Отговори
червена баба преди 9 години
Същата тази прокуратура, която не пипна лицето Бойко Методиев Борисов и сътвори такива нефелни *** дела срещу Цветан Цветанов, за да го произведе в един по-късен етап като герой, изпра и Борисов, и Танов, и ги изкара ангели небесни. За пореден път.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво стана с френската експертиза, която доказа автентичността на записа, някой помни ли?
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМного сладък *** имал тоя от Банкя!!!
38
1
 
20
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 9 години
Точно преди да бъде назначено служебното правителство и Ваньо Танов да бъде върнат като шеф на контрабандата, пардон, на Митниците, прокуратурата, пардон Цацата-борса, прекратила всичко по аферата Ало, Ваньо.
37
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахахах :)Ясно... дойде служебното правителство на ГРОБ, Танев пак шеф, разследването прекратено.
36
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС победа! Местан - министър председател.
35
2
 
22
 
! Отговори
санчо преди 9 години
Започна се. Пак ще тръгне на Боко контрабандата, а генерал Ваньо ще набира ЕГН-та по джиесема. Близашки си го харесва Танов като мъж и човек, Рапона нищо общо няма. Приказките за контрабандни канали са клевета, Белия генерал - чист като сълза. А един мармот завива кокаина в станиол...
34
3
 
20
 
! Отговори
123 преди 9 години
Знаех си, че всеки гербарий ще излезе белый и пушстый.
33
2
 
22
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
Абе къде са протестърите ?! Значи срещу дебелия можеше да се вика и цяло лято бира, внучета и кучета...сега трайчо и това е !Ето ви явна несправедливост ! Хайде, свирете сбор на мегданя да ви видим искрените намерения и честните млади и красиви помисли ! Начело да видя керамиката Генов и оная скумрия Цонева.
32
1
 
26
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Разследването на записа е ясно, потулиха го както винаги. Ами с разследването за УБИЙСТВОТО на Мишо Бирата какво правим? И него ли ще заметете под килима? Докога на Тиквата ще му се разминава?
31
1
 
25
 
! Отговори
se преди 9 години
Ха ха ха ,егати наглостта!
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Цацата са му прегряли ЕГН-то да му звънят...
29
0
 
28
 
! Отговори
добре, де преди 9 години
На всички нормални хора е ясно...., едно не мога да разбера....Западните лидери, как не ги е гнус да се целуват с ***, мафиот, престъпник, контрабандист и обикновен нарцис?..... Името не го пиша.....кой може да го познае от първия път?