Сидеров съди наред... и този, и онзи, трети, пети

Ще искам имунитета на този, който иска моя, отсече той
12 окт 2015 11:37,
202
Сидеров съди наред... и този, и онзи, трети, пети
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се закани да съди висши полицаи и прокурори заради действията им след инцидента с него в петък вечерта. Тогава, подпийнал, шефът на националистите предизвика проверка за контрабанда в магазинче в центъра на София.

Собствениците го обвиниха, че ги е нападнал, а прокуратурата обяви, че ще поиска имунитета му заради хулиганство.

Още по темата

Ще съдя главния секретар на МВР Георги Костов, шефа на столичната полиция Младен Маринов и градския прокурор Христо Динев, обяви Сидеров в Съдебната палата, цитиран от БТА.

Националистът се появи там за заседанието на Софийски градски съд по делото срещу него за инцидента на летище Варна миналата година. По него Сидеров също е подсъдим за хулиганство.

Лидерът на "Атака" обяви, че не е имало никакви хулигански действия от негова страна и от страна на депутата му Десислав Чуколов.

"Това, че цитират моето име, цитират името на Чуколов и ни свързват с хулигански действия, е клевета, за която ще отговарят тези, които са го направили", каза Сидеров. Той добави, че няма основания имунитетът му да бъде искан и според него искането ще бъде съчинено.

"Аз ще поискам имунитета на този, който иска моя имунитет и ще водя съдебни дела", каза Сидеров.

Лидерът на "Атака" обвини полицията и медиите, че прикриват контрабандата и наркотрафика в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
Arkada6 преди 8 години
Bolen4o,Dogan ta sbzdade a drogata ta sbsipva vsi4kite ste Bezkrupulni ,nagli,agenti.
111
0
 
1
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Те това е да си на държавна ясла с много и качествена зоб ! Народът по села и паланки се чуди кой път да хваща, отде и как да изкара 2 лева да преживее, деца и внуци са хукнали по чужди краища, белким изкарат някой лев в по-вече,за да се платят данъци, такси, глоби и тегоби -- нашите се гичинят и се чудят къде и как да се дръгнат ! Така е с партийни субсидии от хазната от по 11.20 лева на гласоподавател. Вървете *** на избори и глаДувайте !
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даааа... главата на контрабандата може да бъде отрязана, само и единствено с проверки в лафките за алкохол и цигари от пияни депутати!
109
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Организирана престъпна група(партия) която е против държавата България,Българския Президент,Министъра на Отбраната,Правителство,Полиция ,Прокуратура, и служеща на вражеска държава .сЪЗДАВА ПАРАЛЕЛНА ВЛАСТ НА ОБВИНЕНИЕ И СЪСИПВАНЕ НА ЧЕСТНИ ХОРА С ЧЕСТЕН БИЗНЕС. В ромските квартали цигарите са само бе бандерол. Защо Сидеров не отиде там да бори контрабандата?
108
1
 
4
 
! Отговори
4epa преди 8 години
SLED KATO NE OSAZNAVA KAKVO IZVRA6VA- E LUD ZA VRAZVANE !!!!
107
5
 
8
 
! Отговори
seira преди 8 години
До Роко:КАКВО ЗНАЧИ "... ПОНЕ НЕЩО МЪРДА МАКАР И МАЛКО..."?!ИКОНОМИКАТА Е В ТОТАЛЕН ЗАСТОЙ!УЖ ПОСТРОЕНОТО, ОТ ВЛАСТИМАЩИТЕ Е НА БЕЗУМНА СЕБЕСТОЙНОСТ, НЕИЗДЪРЖАЩА КАКВАТО Й ДА БИЛО РЕВИЗИЯ?!ВСИЧКИ ХОДОВЕ НА ВЛАСТТА ИЗДАВАТ СТРЕМЕЖА ЗА ТОТАЛИТАРНО ГОСПОДСТВО, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С ПРОКЛАМИРАНАТА "УЖ ДЕМОКРАЦИЯ", РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ И Т.Н....ВСЕКИ ОПИТ ЗА ЗАКОНЕН БИЗНЕС СЕ "УДУШВА" В ЗАРОДИШ ПО ПРАВИЛОТО: "ТОВА, В КОЕТО НЕ УЧАСТВАМЕ Е ДАЛАВЕРА!"...ВЛАСТТА ИГНОРИРА КОНСТИТУЦИЯТА!!!
106
6
 
11
 
! Отговори
Роко преди 8 години
И още нещо несъм фен на Боко,гласувах за Витков,миналия вот,защото ще нацъкате минуси но което е направил Боко спор няма и магистралки долу горе,и пречиствателни е малко е заплатките не мърдат мизерия е но ако беше волен с доган и бсп и това нямаше да видим те действат на принципа беден,болен,необразован и гладен народ най лесно се управлява не че и тези не крадат но на поне нещо мърда макар и малко а и в края на краищата ние си ги избираме
105
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно Сидеров, Москва пак ще те спаси!
104
1
 
9
 
! Отговори
Роко преди 8 години
Малко извън темата.До всички които се почустваха възмотени и обидени ,като написах,че избирателите на вОлен и БСП са едни и същи,"мрящи в мизерия старци,психично болни и алкохолици"Преди да дойде "Бойко(Боко),влизаш в фонд земеделие да кандидатстваш по програма и те питат ти откоиси на развален български ако не дадеш правилен отговор чакаш месеци можеби години,а сега Боко да вземе да сложи номер на който да звъним за корупция и сигнала се разглежда до 5 работни дни ужас и ти говорят на чист бг
103
3
 
14
 
! Отговори
ovi преди 8 години
Да го изхвърлим на изборите следващият път
102
12
 
6
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
Вместо да съдят правителството че не взема никъкви мерки за контрабантните цигари и дрога те взели Волен да упрекват - не ви ли е срам бе господа управляащи - не ви ли омръзна да си пълните гушите от контрабантни цигари вие и всички властимащи а сте взели с Волен Сидеров да се заяждате - каквото и да правите това е скалъпено от Герберите прдизборно и въпреки всичко ние ще глауваме само за АТАКА !!!
101
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Сидеров му пречат : Световния империализъм и четирите годишни времена!
100
3
 
15
 
! Отговори
до 163 преди 8 години
До АнонименАми като е луд какво прави в българския парламент?
99
2
 
22
 
! Отговори
до 163 преди 8 години
Абе вие като ходите да гласувате, защо си давате гласа за пациенти на психодиспансера?
98
4
 
26
 
! Отговори
Ха ха преди 8 години
Неврозния перхидрол е много ербап, като е с цялата си глутница от Атака. Що не вземе да се репчи на някой, когато е сам и няма камери? Малко да му нагънат кухата лейка!***!
97
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров не е важно какво твърдиш ти и Чуколина! Важно е какво твърдят десетките незаинтересовани свидетели на пиянските ви изцепки! Всеки второкурсник по право може да ти каже,че с поведението си и двамата осъществявате състава на престъплението Хулиганство и то по втората-по тежка алинея на члена!Пък и много ти стана бе пич и все другите ти виновни,все те нападат,атентати ти готвят,чак германците от Луфтханза,френската дипломатка,собственика на ресторанта...ми то цял световен заговор срущу вас
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая буля до Сидеров,що не вземе да си оправи малко зъбната редица? Или е много немарлива към денталното си здраве или Сидерът редовно и сресва зъбите на път,та не вижда смисъл сека седмица да прави ремонти!
95
0
 
10
 
! Отговори
Как Сийка преди 8 години
Абе,другарки и другаре,стига сте ни занимавали с тая откачалка ! Човекот не е виновен- виновни са сите около него и тия,дето го търпят ! И като така той си прави каквото си иска - както навсякъде е в нашата мила татковина :))) А между другото ,тоя е най-малкото човекът, който би желал да има ред в Бългагрия - не се заблуждавайте !Ако на някой му липсва Хитлер- то това е човекът с неговите навици и правили!
94
2
 
19
 
! Отговори
до 155 преди 8 години
Проблемът е че лидера на ,АТАКА,, не беше проверен за наркотици въпреки съмненията на всички присъстващи
93
15
 
5
 
! Отговори
66 преди 8 години
Какъв е проблемът?НАРКОТИЦИТЕ,с които тровят и убиват нашите деца престъпниците или стиснатата за ръката дама и взетият и мобифон!?Колко от депутатите реално участват в решаването на този проблем?Нито един!А всички медии ,с изключение на Атака,ревнаха в един глас за стиснатата ръка на собственичката и нейния бизценен мобифон!?Срам!Не скандали за наркотиците,а граждански арест за разпространителите им!Това е чумата на 20 и 21-ви век.