1500 лв. глоба за мъжа, който съсече Нера

На 19 февруари Тодор уби кучето по особено жесток начин
5 ное 2015 14:47,
163
1500 лв. глоба за мъжа, който съсече Нера
Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд наложи на подсъдимия Тодор Бочуков административно наказание - глоба в размер на 1500 лв., съобщиха от Съдебната палата в Пловдив.

Бочуков бе признат за виновен за това, че на публично място в Пловдив е убил с брадва кучето Нера, което е от породата "Дого Аржентино". От съда уточняват, че деянието е извършено по особено мъчителен начин.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Окръжния съд-Пловдив.

Припомняме ви, че на 19 февруари Тодор Бочуков без жал съсече 4-годишното домашно куче в градинката на ул. "Брезовска" в Пловдив.

Още по темата

На кървавата гледка станали свидетели стопаните на закланото животно Златка Андреева и Владимир Халачев. Те разхождали сутринта Нера, която е от порадата "Дого Аржентино". Касапинът се нахвърлил, защото кучето лаело по неговото.

Андреева понечила да прибере Нера, но в този миг мъжът извадил брадва и я забил в гръбнака на животното.

С писъци тя хукнала към къщи, където бил приятелят й. Двамата натоварили все още дишащото куче в колата и го откарали във ветеринарна клиника, където лекарите се ужасили от жестоката гледка.

Те включили животното на системи, но не могли да го спасят, тъй като гръбначният му стълб бил прекъснат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен касапинът може да обжалва и да спечели. Ще си представи медицинското в съда, че е душевно болен и ще го оправдаят.
38
5
 
12
 
! Отговори
бай Хой от Ханой преди 8 години
Куче печено със зеле кисело е просто прелест!
37
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тренирал е човекът - първо с куче, после с дете, а накрая ще трепе наред с брадвата.
36
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че едно куче лае по друго, не значи, че иска да го нападне. Няма разумно обяснение защо този касапин е носил брадва в парка и я е използвал по толкова жесток начин.
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересното е, че вероятността да пострадате от по-малко по размери куче е значително по-голяма отколкото да пострадате от едро куче, но който го е страх, си го е страх и не осъзнава реалността.
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие нормални ли сте?Как така ще се разхожда с брадва в парка?
33
7
 
9
 
! Отговори
Факт преди 8 години
По-големи социопати от кучефобите няма, факт.
32
12
 
10
 
! Отговори
гостенка преди 8 години
парите не решават проблема, ще гори в ада този *** причинил това зверство и изродщина на кученцето!
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГочоАбе, Гочоолу, това куче, ако те ухапе, може просто да те осакати, а детето и кучето да убие. Има разлика, но това е само в последствията. Това ли искаш?!
30
6
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
На страхът очите са големи.Бъдете сигурни, че ако това куче наистина беше нападнало друго куче, то това друго куче сега нямаше да го има. Хората, които ги е страх от кучетата, не разбират кога кучетата си играят и кога наистина се бият. За тях играта им е някакъв страховит бой и е нещо адски страшно. Иначе всички знаят, че какво е кучето зависи от възпитанието, което има, но ... на страхът очите си големи.
29
7
 
11
 
! Отговори
Гочо преди 8 години
В статията не става въпрос за ухапан от куче, а че кучето лаело по кучето на бучуков.Има голяма разлика..
28
15
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Този с брадвата е за пречукване, както и всички, които смятат, че всеки може да трепе с брадвата хей така.
27
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
свободно пуснато дого аржентино без наморник лаещо по хората?
26
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно ми е защо всички се вторачват в това дали е опасно кучето или не, а не във факта, че някакъв психопат се разхожда с брадва...!? Щом няма проблем да я забие в куче, което лае по неговото, какво ли ще стане ако детето ви го дръпне за опашката...Подобни хора трябва да са в затвора или клиника, не да се глобяват...
25
11
 
19
 
! Отговори
dmx преди 8 години
Сред имащите дого аржентино има 10 пъти или повече пъти престъпници, отколкото сред нямащите такова. За какво го имат това ужасяващо животно, защо плашите и стресирате околните? Защото сте коплексари и психопати. Евтаназия за кучетата ви, полицията да следи джиесемите ви, защото сте рисков контингент и съседите да не ви говорят! Психари гадни.
24
4
 
14
 
! Отговори
SS преди 8 години
До Анонимен 31Aбе човек ти *** ли си??? Преди няколко години дядо ми го уби иначе така симпатичното животинче "мъжкото на овцата". Никой не го смята за заплаха само, че аз ходих да взема дядо от моргата и мода да ти кажа , че все едно го беше блъснала кола. Та от тогава имам една железна логика "ако ще болонка да е, прояви ли някаква агресия ТРЕПАНЕ"ЗА ДА НЕ СЪЖАЛЯВА НЯКОЙ ЧОВЕК ПОСЛЕ.
23
10
 
19
 
! Отговори
БГ-NEWS преди 8 години
Новината е манипулирана от кучефил. Прочетете я в дир-беге по-точно. Наглата кучкарка го е оставяла често без намордник песа-дого и той е нападал деца и други кучета. Тя трябва да бъде наказана с поне 3 месеца в Сливенския затвор и глобена поне 5000 лева.
22
7
 
5
 
! Отговори
ss преди 8 години
До 29сложи си очилата , в случая защитавам човека с брадвето
21
5
 
10
 
! Отговори
dmx преди 8 години
До АнонименТочно наобратно е не четеш ли!? Догото е скачало на деца и други кучета.
20
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе хора вие м.*** ли сте??? кой си води кучето с намориник никой кой води големите кучета с каишка почти никой. ама това не е проблема в случе един психопт по сред бял ден убива живо същество по особено жесток начин и е на свобода. утре може да посегне на човек или на дете. мислете малко.