Тръпков – таксиджия, с палката преди правел добрини

Няколко шофьора защитиха екс катаджията, заловен с рушвети
Обновена: 28 дек 2015 07:21 | 28 дек 2015 07:14,
45
Тръпков – таксиджия, с палката преди правел добрини
Кадър: YouTube

Няколко шофьора защитиха екскатаджията Сашо Тръпков, заснет преди година да взема подкупи. Водачите се явиха на разпити в Софийския градски съд, който заседава по делото.

Тон даде колегата му Емил Степов, с когото дежурили заедно на 13 ноември м.г.. Той категорично заяви, че не го е виждал да взема подкуп.

Още по темата

Инспекторът Светлозар Захариев, който проверява дали катаджии са писали актове за различни нарушения, също каза, че никога не е хващал Тръпков в нарушение.

"Карах без колан и ме спряха. Катаджията ми погледна документите и в този момент се чу свистене на спирачки. Каза, че ми прощава и няма да ми пише акт", обясни пък Ивайло Рулев, който според прокуратурата е другият свидетел, дал подкуп на Тръпков.

Мъжът обясни, че след като разбрал, че няма да му пишат акт, подал класьор с гражданската си отговорност и дребна сума пари на униформения. Бе категоричен, че катаджията не му е искал пари. Не можа да каже и дали униформеният е бил именно Тръпков. Не ми изглежда познат, заяви той.

"Исках да го почерпя, задето не ми писа акт", призна Рулев, след като първоначално се опита да се отметне от показанията си и заяви, че може и някое от децата му да е взело парите.

На Кирил Сотиров пък Тръпков писал фиш, че е пресичал неправилно като пешеходец. В действителност мъжът говорел по телефона, докато шофирал. Тръпков го спрял, а Сотиров си признал, че е в нарушение, разказа пред "24 часа" мъжът.

Той обяснил на полицая, че бил под напрежение, а майка му и племенникът му, които се возели на задната седалка, вдигали шум. По телефона пък говорел с приятелката си.

"Г-н полицай, извинявайте, просто с много жени на глава е така", казал Сотиров. Племенникът му пък се зарадвал на катаджията. Тръпков също отвърнал с любезна усмивка. Заради това решил да състави акт за по-леко нарушение на мъжа. Чак вкъщи разбрах, че всъщност е писал, че съм пешеходец, каза той. “Всъщност съм много доволен от него", заключи мъжът.

54-годишният Сашо Тръпков започва работа в МВР през 1996 г. През 2011 г. е назначен за младши автоконтрольор към отдел “Пътна полиция” в СДВР. Уволнен е дисциплинарно след скандала с клипа. Сега Тръпков е таксиджия и по цял ден кара клиенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя да не се прави на вода ненапита лично ме е изнудвал
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е почерпи се :)
28
1
 
5
 
! Отговори
младен преди 8 години
Ба и цирка, ба и ташака. Не мога да повярвам на тия обеснения.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво се сърдите на управляващите, когато народът си е *** от всякъде.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
jiv da go opla4e6
25
2
 
7
 
! Отговори
Къде сте, полицаи? преди 8 години
Сега ако полицаите наистина държаха на своето реноме и на своя морал, щяха да са улицата, за да протестират срещу рушветаджиите. Къде сте честни полицаи, които истате да се разграничите от подкупните такива?
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички в тази държава взимат рушвети - митничари, лекари, съдии, кметове такива сме такава ни е държавата прогнила от корупция
23
1
 
3
 
! Отговори
Петър преди 8 години
До Анонимен 32аре да не е всеки дето чака знака за 20 лв. Санкциите за даване и вземане на подкуп следва да са брутални, само тогава може да се очаква, че нещо ще се промени.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
koi e vijdal 4esten politik i 4esten policai ili mitni4ar sega gi za6titavat tavae e balgaria
21
0
 
14
 
! Отговори
Петър преди 8 години
Просълзих се.
20
0
 
18
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
Страшен професионализъм лъха от цялата история. Шофьорът искал да почерпи с пари, докато е на смяна полицай, той пък не можел да отказва и така се случил "инцидента". Що за нелепа статия, дори и да има нещо вярно в нея, то то звучи жалко и нелепо.
19
10
 
5
 
! Отговори
Кротко преди 8 години
Хайде сега всеки с ръка на сърцето да си признае, дали нямаше да ги върши същите, ако беше на мястото на Тръпков.Така че, по-кротко....
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казал му бил че му прощажа и това било добрина. Еее, шии, той голям Господ е този катаджия. Става дума за изпълняване на закона. Ако има нарушителя някакви възражения, те се изясняват в съда по бързата процедура в рамките на 20-тина минути. Или преди това в писмен вид. Там се решава, дали да му се "прости" или не. Аз псувам държавата, ама българинът, обикновеният българин не знае какво е държава и закон. Такава ни е нацията. Сърдете се после на унгарският художник за клоаката.
17
0
 
28
 
! Отговори
iv преди 8 години
Моля преместете статията при вицовете.Бая се посмях.
16
0
 
16
 
! Отговори
Да се чудиш и маеш преди 8 години
Нищо добро не го чака Тръпков с такива свидетели-защитници. Сега освен за взимане на подкуп ще лежи и за издаване на фалшиви актове, и за неетично потъпкване на полицейските устави.А отделно им се чудя на свидетелите - не осъзнават ли, че опитвайки се да прикрият престъпленията на Тръпков, самите те попадат под ударите на закона. Нищо чудно Рулев да го тикнат в затвора за това, че е "черпил" полицай, а този Сотиров заслужено трябва да получи нов акт, че е говорил по телефона, докато шофира.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно привилегиите не стигат - с 3-4 бона/със "заработката"/ мин. как се храни семейство
14
0
 
3
 
! Отговори
До обективен преди 8 години
Не е въпрос дали са измислици или не, въпрос е има ли доказателства - има, а той може и да си мълчи, колкото и свидетелите да не помнят, то записа помни...отделно съм сигурен , че има и за още много други такива събрани доказателства, но явно не искат да ги покажат, да се изчистят по този начин...
13
0
 
16
 
! Отговори
МИЗЕРНИЦИ преди 8 години
АМИ ИЗБЕРЕТЕ ГО ЗА МЪЖ НА ГОДИНАТА !!!
12
0
 
22
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Смях в залата , съдебната.На тези измислици не би повярвал и иддииот.Както и на смешката , че в КАТ има някой свестен.Истината е че всички са Тръпковци и за мястото на "добрия" Тръпков се точат поне стотина "честни" кандидати.
11
0
 
20
 
! Отговори
Толкова са жалки преди 8 години
"Тръпков също отвърнал с любезна усмивка. Заради това решил да състави акт за по-леко нарушение на мъжа. Чак вкъщи разбрах, че всъщност е писал, че съм пешеходец, каза той. Всъщност съм много доволен от него", заключи мъжът.Така значи - писане на фалшиви актове. Още по-зле за Тръпков - хем взимане на подкупи, хем фалшифициране на актове.А пък на Кирил Сотиров да му треснат още един акт, за това, че е говорил по телефона, докато шофира - сам си го признава.