Тръпков – таксиджия, с палката преди правел добрини

Няколко шофьора защитиха екс катаджията, заловен с рушвети
Обновена: 28 дек 2015 07:21 | 28 дек 2015 07:14,
45
Тръпков – таксиджия, с палката преди правел добрини
Кадър: YouTube

Няколко шофьора защитиха екскатаджията Сашо Тръпков, заснет преди година да взема подкупи. Водачите се явиха на разпити в Софийския градски съд, който заседава по делото.

Тон даде колегата му Емил Степов, с когото дежурили заедно на 13 ноември м.г.. Той категорично заяви, че не го е виждал да взема подкуп.

Още по темата

Инспекторът Светлозар Захариев, който проверява дали катаджии са писали актове за различни нарушения, също каза, че никога не е хващал Тръпков в нарушение.

"Карах без колан и ме спряха. Катаджията ми погледна документите и в този момент се чу свистене на спирачки. Каза, че ми прощава и няма да ми пише акт", обясни пък Ивайло Рулев, който според прокуратурата е другият свидетел, дал подкуп на Тръпков.

Мъжът обясни, че след като разбрал, че няма да му пишат акт, подал класьор с гражданската си отговорност и дребна сума пари на униформения. Бе категоричен, че катаджията не му е искал пари. Не можа да каже и дали униформеният е бил именно Тръпков. Не ми изглежда познат, заяви той.

"Исках да го почерпя, задето не ми писа акт", призна Рулев, след като първоначално се опита да се отметне от показанията си и заяви, че може и някое от децата му да е взело парите.

На Кирил Сотиров пък Тръпков писал фиш, че е пресичал неправилно като пешеходец. В действителност мъжът говорел по телефона, докато шофирал. Тръпков го спрял, а Сотиров си признал, че е в нарушение, разказа пред "24 часа" мъжът.

Той обяснил на полицая, че бил под напрежение, а майка му и племенникът му, които се возели на задната седалка, вдигали шум. По телефона пък говорел с приятелката си.

"Г-н полицай, извинявайте, просто с много жени на глава е така", казал Сотиров. Племенникът му пък се зарадвал на катаджията. Тръпков също отвърнал с любезна усмивка. Заради това решил да състави акт за по-леко нарушение на мъжа. Чак вкъщи разбрах, че всъщност е писал, че съм пешеходец, каза той. “Всъщност съм много доволен от него", заключи мъжът.

54-годишният Сашо Тръпков започва работа в МВР през 1996 г. През 2011 г. е назначен за младши автоконтрольор към отдел “Пътна полиция” в СДВР. Уволнен е дисциплинарно след скандала с клипа. Сега Тръпков е таксиджия и по цял ден кара клиенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
14
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Преди правел добрини викат, хахаха, ей, от сутринта ме разсмивате :)
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствената мярка в *** дето ще помогне е закриването на КАТ или най-малкото както в Грузия - смяна от началника до чистачката!!!
8
0
 
17
 
! Отговори
Смях, смях преди 8 години
Вижте какви безумия измислят, за да оправдаят освинилия се полицаи. Направо стават за смях всичките. На клипчето повече от ясно се вижда как Тъпков прибира 20лв, повече от ясно е за какво става дума.Та този път няма измъкване. И Тъпков, и Рулев ще го отнесат яко, ако не затвор, то поне ще им лепнат по една глоба от 20 000лв на всеки, щом се правят на тарикати.
7
0
 
9
 
! Отговори
До Гецата преди 8 години
да бе да ми лежат 2-3 месеца в панделата на наши разноски, я в метрото да копаят обществено -полезен труд!
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трай си народе и им бутай на такива привилегии, заплати, бонуси и още какво ли не, защото виж на улицата било мноооооооого опасно, току виж днеска заработил 5 стотака...
5
0
 
20
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Този Тръпков не осъзнава ли, че ако не пише актове или пък издава акт за по-леко нарушение, той всъщност не извършва качествено служебните си задължения. Нали за това е там - като има нарушение да санкционира, а не да си затваря очите."Исках да го почерпя, задето не ми писа акт", призна Рулев.Този Рулев си е затвор. Да "черпиш" полицаи е изключително неетична практика.Сега заради този Тръпков и двамата трябва да ги тикнат за по 2-3 месеца в затвора, за да им дойде акъла.
4
0
 
11
 
! Отговори
Бай Миле преди 8 години
Де да беше само тоз рушветчия, ами всите бре, на всите катаджии требва да им се зашият ръцете в джобовете :)
3
1
 
18
 
! Отговори
Списък в караулка преди 8 години
Всички видяхме как тази корумпирана,стресирана торба,отнесе двадесетте лева,като куцо пиле домат. Смятай колко е загубен тоя,щом първото нещо което е подхванал да работи, след като му секна далаверата, е да кара такси. Нали помните че от шестдесет екипа пътни полицаи само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност.
2
0
 
6
 
! Отговори
:-D преди 8 години
Кофти Тръпка
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kakav sram e tozi bivsh polizai,sega lagesvidetelite shte go oneviniat.triabva sega tiah da gi sadiat.