Съдът остави биячите от Околовръстното в ареста

Мъжете са обвинени за хулиганство и причиняване на средна телесна повреда
Обновена: 26 фев 2016 23:15 | 26 фев 2016 23:08, Елка Василева
99
Съдът остави биячите от Околовръстното в ареста
Снимка: Facebook

Трима от четиримата мъже, пребили шофьор на Околовръстното шосе в София, остават в ареста. Това реши тази вечер Софийският районен съд, съобщи bTV.

Още по темата

Софийската районна прокуратура поиска съдът да наложи мярка „задържане под стража” за Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков. Постоянен арест не бе поискан за Мартин Марков.

За нападението над 30-годишния Васко Наумов и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова, първоначално бяха арестувани Христо Христов, Мартин Маринов, Александър Гечев, Георги Близнаков. Двама от тях се оказаха с криминални регистрации и са били осъждани. На един от тях обаче, Мартин Марков, са свалени обвиненията, тъй като нападнатото семейство не е успяло да го разпознае като нападател.

В съдебната зала тримата обвиняеми казаха, че няма да дават обяснения. Те поискаха по-лека мярка. Мъжете са обвинени за извършено в съучастие хулиганство и причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Съдебният състав прие, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков са нанесли побой на Васко Наумов и съпругата му, като са причинили средни телесни повреди на мъжа и леки телесни на жената, по хулигански подбуди.

Освен това тримата са обвинени и в хулиганство с изключителна дързост.

Според съдебния състав тримата обвиняеми са с изключителна висока степен на обществената опасност, а двама от тях дори вече са осъждани за умишлени престъпления.

По тази причина съществува опасност те да извършат други престъпления, ако са на свобода. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Софийски градски съд, предаде БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
26
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Полуграмотни ***,които са обрали някой и друг магазин или склад,почувствали се недосегаеми да раздават правосъдие.Такива бяха мутрите и през Луканово време ,създадени и толерирани от комунистите -бой,издевателства,кражби,убийства.Народа ги наричаше четирикрили гардероби без надстройка.
32
35
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
След като отшуми патърдията ще стане ясно, че и битите не са допринесли с възпитанието си за по-благоприятна развръзка при спречкването. На клипчето се чува провокативно, просташкия език на дамата... За едно подсвирване с клаксон не бият така. Най-много да ви покажат среден пръст или да ви напсуват... Но да ви спрат полата и да ви пребият...!?? Трябва да са поне гардове на НСО, ония направо ще ви натикат в канавката и дори няма да спрат.
31
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Съдът остави биячите от Околовръстното в ареста"...Но истинските престъпници--които доведаха и тези момчета в ареста вместо да живеят и да учат ,работят,създават семейства,отглеждат и възпитават деца за "благо себе и Родину"- вече 26 години са на свобода и за наши ,народни пари непрекъстато стоят и вършат престъпления в президентството,правителството,министерствата, народното събрание,съда и прокуратурата.Но БОГ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!През гугъла:"Немцов: Итоги. Доклад Михаила Шахова"
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми е интересно кво мисли бхк по въпроса?
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
......продавам винкели.....---
28
0
 
45
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Тия селяни от снимката ли са въпросните биячи? И нали са големи мутри, що сега реват пред съда и искат по лека мярка? Който се сили да чупи чинии, трябва да знае че един ден ще ги плаща. Така че да не ревът дрисльoвците ами да ги натикат в пандиза и там да видим що за биячи са. Тия селяни на мен ако ми излязат така остро от колите, направо по едно олово между очите и са до там. Ще ги давате от гробищата, не от съда. Смeшници такива...
27
35
 
12
 
! Отговори
дядомраз преди 8 години
Клипът ме отврати. Не симпатизирам нито на мутрите нито на пострадалите. Жертвите на боя се държаха много просташки. Умственния багаж на страните беше изравнен.
26
2
 
26
 
! Отговори
има начин ама преди 8 години
Колта изравнява силите ,ако има закон според който всеки неосъждан българин трябва да има оръжие нещата ще са доста по-различни ,но явно на политиците не им стиска не се знае народната "любов" на къде ще избие. Сега както се видя за пореден престъпниците са въоръжени до зъби и си правят каквото си искат .
25
0
 
36
 
! Отговори
Условно ! преди 8 години
Ще ги осъдят но ще им присъдят условни присъди ! Те пак ще са си криминално проявени и пак ще дерибействат и тровят обществения живот. Ако имаше истинска полиция, прокуратура и строг съд сега вече да чукаха камъни в някоя кариера. За съжаление имаме ченгета, цацаратура и Неподкупен съд, който ще прецени, че са нанесли побой вследствие на самоотбрана и ще ги пусне поживо поздраво ! После тези ще тровят живота на бития и съпругата му....и така.
24
1
 
21
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До 35,Нямането на закони, съд и присъди какво е бре? Не е ли въпрос на политика? Да си чувал случайно , че тез, дето им викаме политици, това им е работата. Да творят закони. И то така да ги творят, че съда да ги спазва и да има присъди. Заради такива като теб сме на тоз хал. Нямаме свестни закони, ама не политизирайте. Баси
23
3
 
25
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Аааа... Уж демокрация, а в ареста... Алоууу, затвор и арест това беше при диктатора Т. Живков.Сега е демокрация и тези невинни младежи имат нужда от разбиране, подкрепа, европейска толерантност и нови предизвикателства (както казва мендила РокиГея)
22
5
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Няма ли да се сдпрете да политизирате всичко тук и не само тук!Писна ми от платени ***,не виждате ли ,че това са просдто едни престъпници,каквито най много се въдят у нас,по простатат причина ,че няма законодателство,няма съд,няма присъди!Тези са друсани яко, ама яко.Такива неща стават навсякъде по света,но у нас са безнаказани,там е проблема.Обикновено ги изкарват луди,че да ги спасят от затвора.Цар Киро даже сърце си търси, а онзи кмета изнасилвач сега се разболял......
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече е ясно,че тези орангутанести борсуци не са обикновени махленски "охранители"- това са руски барети,назначени от руснака,представящ се с фалшивото име "Златко Баретата" да се представят за такива,докато получат от Москва заповед за действие срещу правителството на Бойко:https://psb4ukr.org/criminal/bliznakov-georgi/
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SKORO SHTE BADAT OSVOBODENI OT NIAKOI DOBAR ADVOKAT.
19
20
 
3
 
! Отговори
Отрезвяване преди 8 години
Сърпа и чу-ка върху шапката на проявения ясно показват на кой строй са служители тези руски барети- такива хора служат на Путин и готвят въоръжен преврат срещу Бойко!
18
0
 
2
 
! Отговори
rav преди 8 години
https://psb4ukr.org/criminal/bliznakov-georgi/
17
2
 
23
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Бандита,който им е началник- той е основен разпоредител на побоя и именно той трябва да бъде така качествено окошарен,че никога вече да не види бял ден!!! Не си правете илюзии,че тези момчета са извършвали самоуправство- те са изпълнявали заповеди!
16
0
 
24
 
! Отговори
съдия преди 8 години
тия *** да се вкарат в затвора
15
15
 
17
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Не се чудете- това са рептилите на комунизма-кретенизма,любимите "деца" на социализма-станишизма!
14
11
 
16
 
! Отговори
Кап Йот преди 8 години
Жал ми е само за онова момче,Георги Близнаков- той не може да е основния виновник,други са го подвели и имам основания да мисля така. Основна вина носи бандита,който ги е наел и въоръжил- именно той е отговорен,а тези момчета са само служители и изпълнители на заповеди и онзи ментак им е внушил,че са недосегаеми! Същия този отепляк,който им се води шеф навярно е бил в джипа по време на изцепките и непрекъснато е давал "наставления" отвътре- затова четвъртия човек не е разпознат от потърпевшите.