Съдът остави биячите от Околовръстното в ареста

Мъжете са обвинени за хулиганство и причиняване на средна телесна повреда
Обновена: 26 фев 2016 23:15 | 26 фев 2016 23:08, Елка Василева
99
Съдът остави биячите от Околовръстното в ареста
Снимка: Facebook

Трима от четиримата мъже, пребили шофьор на Околовръстното шосе в София, остават в ареста. Това реши тази вечер Софийският районен съд, съобщи bTV.

Още по темата

Софийската районна прокуратура поиска съдът да наложи мярка „задържане под стража” за Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков. Постоянен арест не бе поискан за Мартин Марков.

За нападението над 30-годишния Васко Наумов и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова, първоначално бяха арестувани Христо Христов, Мартин Маринов, Александър Гечев, Георги Близнаков. Двама от тях се оказаха с криминални регистрации и са били осъждани. На един от тях обаче, Мартин Марков, са свалени обвиненията, тъй като нападнатото семейство не е успяло да го разпознае като нападател.

В съдебната зала тримата обвиняеми казаха, че няма да дават обяснения. Те поискаха по-лека мярка. Мъжете са обвинени за извършено в съучастие хулиганство и причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Съдебният състав прие, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков са нанесли побой на Васко Наумов и съпругата му, като са причинили средни телесни повреди на мъжа и леки телесни на жената, по хулигански подбуди.

Освен това тримата са обвинени и в хулиганство с изключителна дързост.

Според съдебния състав тримата обвиняеми са с изключителна висока степен на обществената опасност, а двама от тях дори вече са осъждани за умишлени престъпления.

По тази причина съществува опасност те да извършат други престъпления, ако са на свобода. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Софийски градски съд, предаде БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
36
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Незабавна конфискация на оръжие намиращо се в цивилни.Разпускане затваряне на охранителни фирми и групировки.Полиция и армия на улицата да всеят респект.Специални изпити за водачи на мощни автомобили.
12
0
 
17
 
! Отговори
Законодателя преди 8 години
Ами то ще хубаво но дали ще ги осадат това се пита сял народ да не стане обратното да излязат по хубаво да ги осадат затвор без право на обжалване
11
4
 
10
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
До АнонименВъпроса тука е ако са осъждание, оръжието им незаконно притежавано ли е?
10
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпросът за оръжието им много ме глозга, защото ако бяха налетели на мен не знам какво щеше да стане, или щях да ги изпозастрелям със законно притежаваното от мен оръжие или щяхме да се изпозастреляме...
9
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А оръжието което го размахваха какво е? Законно или незаконно и как така криминално проявени имат достъп до оръжие?
8
0
 
30
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
краят на тези момчета е ясен...сякаш виждам снимката...лежащи на тротоара, в локва кръв...
7
1
 
25
 
! Отговори
До коментар 1 преди 8 години
Само oлигoфpeн може да се гордее със срама си
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЗ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ А СИГУРНО И ВИЕ. НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ НА НЯКАКВО МИНИМАЛТО НАКАЗАНИЕ А НА ВТОРА ЩЕ ГИ ПУСНАТ С УСЛОВНА И ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК.НО НАРОДА НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ОСТАВИ ДА СИ ВЕЯТ ПИШ.ИТЕ А ДА СЕ ОБЕДИНИ И ДА ГИ ВКАРА НА КУЧЕТО ПОД ОПАШКАТА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ВИЕ ЩЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ЗАСЕЧЕНИ И ВКАРАНИ В КАНАВКАТА ИЛИ В ГРОБА. ТАКИВА КАТО ТЕЗИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ХОРА. ТЕЗИ СА РОДЕНИ С УВРЕДЕНИ МОЗЪЦИ. А КАКТО ЗНАЕТЕ ЗА МОЗЪК ЛЕЧЕНИЕ НЯМА. ЗАТОВА СЕ ОБЕДИНЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ.
5
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"В съдебната зала, казаха, че няма да дават обяснения " Анаболни тикви празни, че и нахални.... Ако там не даваш обяснения къде ще ги даваш бе.... Охххх баба ми беше права навремето "ще го търсите Бай Тошо ".Ако беше по негово време щяхте да видите кон боб яде ли...
4
7
 
27
 
! Отговори
Баш комунист преди 8 години
Споко публиката, утре ще са свободни, защото са от контингента на бате ви Боко, а именно долни, прости, неграмотни, бандити, дрогаджии, *** на чифутините, чалгари и т.н. да живее демУЙкрацията и тоталната деградация, която на всичкото отгоре е издигната в култ от чифутинските медии, като НТ и БТВ, а да и др.
3
1
 
24
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Сега двамата червени борсуци,които са имали други криминални прояви трябва да лежат задължително по няколко години в затвора- те са подстрекатели,накарали третия и четвъртия да извършат ромски золуми като тях и да се намесят в престъпление!
2
4
 
34
 
! Отговори
3 преди 8 години
Сега горната инстанция ще ги пусне. Българска съдебна система.
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дано изгният в затвор