Адвокатът на Емилия Ковачева скочи на бой в съда

Делото срещу акушерката отново бе отложено, сега за декември
25 ное 2016 12:52,
15
Адвокатът на Емилия Ковачева скочи на бой в съда
Снимка: Булфото, архив

Адвокатът на акушерката Емилия Ковачева, обвинена в побой на бебето Никол, налетя на бой в съдебната зала, съобщи БНТ. Случката се разигра тази сутрин, след като съдът не даде ход на процеса срещу Ковачева.

Според обвинението по време на свое дежурство през април миналата година акушерката е нанесла тежки удари на новороденото бебе Никол (на 4 дни тогава), като го удряла с ръце и стъклено шише за хранене, душила и притискала.

Заради отсъствието на един от съдебните заседатели по делото, който се оказа командирован извън София, съдът отложи делото за декември.

Защитата на Ковачева обяви решението като "шиканиране" и определи съдебния състав като незаконен. Адвокат Янев влезе в словесен спор с наблюдаващия прокурор по делото и дори му налетя на бой.

"Ако мисли, че може да ме набие – това си е негов проблем. Да налети... такова пренебрежително отношение към съда от защитник в моята практика за първи път срещам. Такова просташко поведение не отива на никой човек, особено на човек който се титулува защитник, като адвокат", заяи от своя страна наблюдаващият прокурор Николай Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Ашколсун преди 7 години
До АнонименАко всичко това беше вярно, съдът и съдебната охрана щяха да постъпят точно както казваш. Задай си въпроса защо още не са и няма да го направят? Много просто, няма с какво да докажат след това, че са действали правомерно. На камерите от съдебната зала няма нищо и съдът го знае. Точно затова си служат с БНТ, които уж са телевизия, а препазказват пресилени и невярно скалъпени неща.
11
1
 
7
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Тази трябваше вече да е зад решетките за да не представлява опасност за бебенцата.Тя и човешки облик няма и не проумявам как са и позволили да упражнява тази свята професия свързана със най-скъпото за един човек-децата.
10
0
 
29
 
! Отговори
????? преди 7 години
Ха, бой в съда? Пред свидетели? Че колко дават за това? Или това не е съд, а разграден двор?
9
0
 
28
 
! Отговори
G преди 7 години
Ще развалят бала на Никол, като я викнат в съда да даде показания.Съдебна свиНстема.
8
3
 
23
 
! Отговори
Кан Крум преди 7 години
хАдвокатинът да го пратят за 9 месеца в затвора - първата брачна нощ ще му хареса.
7
1
 
32
 
! Отговори
**** преди 7 години
Това дело до кога ще го влачите още,да не би случайно съдиите да чакат подсъдимата да умре от старост,и тогава да се произнесът?
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В нормалните държави съдебните полицаи щяха да са му натъртили всички кокали, съдията да го е глобил половин годишна заплата, поне 30 дни да гние в ареста за обида на съда, да се сезира Етична комисия към Адвокатската камара, а тук - тук това е сивото ежедневие. Мускулите вече решават нещата и в съда...
5
2
 
32
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Ако беше неговото бебе пострадало -как ли щеше да я защитава тая мухла .ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,ЧЕ БИЛА ПРЕУМОРЕНА, живота на повечето хора е труден- това не е оправдание за постъпката и.
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да я пуснат на свобода, тя на улицата ще си намери истинско парвосъдие, по съкратена експресна процедура !
3
3
 
39
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Каквато подсъдимата -такъв и адвокатът...
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може адвокатът и акушерката да са се разбрали да се менкат. Ту съдят акушерката, а адвокатът я защитава, ту обратното. Така и двамата няма да си плащат, а ще осигуряват работа един на друг. Далавера си е...
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е тва е адвокат!! Тц, тц, как само защитава клиента си! Браво!