Обядът на две прокурорки – 6 ракии, 2 пъти уиски, две бири

Цацаров иска наказания за районен обвинител и заместника й
62
Обядът на две прокурорки – 6 ракии, 2 пъти уиски, две бири
Снимка: Булфото, архив

Ракия, уиски и бира. Това било част от обедното меню на две прокурори, които най-вероятно ще понесат наказание за запоя си в работно време.

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе предложения до Прокурорската колегия на ВСС за образуване на дисциплинарни производства срещу Цветанка Гетова - районен прокурор на Варна и Милена Даскалова - нейн заместник.

Точно преди месец, по обяд, двете пристигнали в заведение със служебен автомобил, където си поръчали храна и напитки, информират от прокуратурата.

За два часа двете поръчали 6 пъти ракия и два пъти уиски, две бири. След сигнал дошли други прокурори, извършили проверка и си заминали, а Гетова и Даскалова не се върнали на работните си места, а останали  да си допият, до около 21 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...нейн заместник." Не е ли нез и-краткото? Или вече така се пише "по журналистически"?Колкото до прокурорките - вероятно това е от дарения! Никой не може да спре (при тях) дългата ръка на дарителя!
49
1
 
3
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Някой човеци, имат си тренинг по отношение на етиловия алкохол. Не е било нужно да го правят толкова показно и в работно време! Пък знае ли човек,на другия до него, какво му е на сърцето и душата ? Това да си прокурор , е държавна работа и иска отговорни служители. Ама чак да ги убиваме с камъни на Сентъра на Варна не бива..........
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за *** трябва да си, че да смесваш ракия и уиски?
47
0
 
8
 
! Отговори
фори преди 7 години
Нещо намирисва тук. По-вероятно всички яли и пили, после някой някого изпява с доказателства. Полиция, прокуратура, съд - това са най-ниско падналите институции в Бг. Съответно и *** работеща там са абсолютни аморални.
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прокурорът може да започне производства само в случаите предвидени в закон.Решенията кой каква присъда ще има зависи от съдилищата.
45
1
 
19
 
! Отговори
sid преди 7 години
Като гледем коментарите 90% оправдават пиандурките.Явно масово хората си се черпят в работно време.Обаче професията им изисква друго.Много весело е гледам,чак и наздраве им казват.Е ,затова сме в това положение.Пияниците толерират пияници.После чакайте токива хора да вкарат в затвора пияница,който е убил дете.
44
0
 
17
 
! Отговори
Мимо преди 7 години
Лелееее открихте топлата вода .Ми то това си е практика нали там разпределят печалбата на маса.
43
4
 
5
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Кокошкарски истории, 200 гр. концентрат за 7 часа и една бира това е само вестникарско пиене, насочване на вниманието към някого за оклепване
42
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само прости хора могат да ги оклепат толкова много,чак пък по централните новини.
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** то това си е отколешна практика при тях...Що им чупите рахата на дамите...:-) :-)
40
0
 
7
 
! Отговори
до анонимен преди 7 години
Предупреждение :)
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..тръгвам си от кръчмата и някой ме настъпа по ...ръката !И съм ..прокурор ?!?)))))))В работно време !
38
1
 
10
 
! Отговори
коментар преди 7 години
и Елцин пиеше но не го компрометираха :) , случая с тези двете е , че пречат на добрите да си вършат работата и ето ти компромат :) - заслужен , да не говорим , че има още един срещу тях но е в ръцете на хората за които работят :)
37
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да не ядат и пият ли стреса в тези професии е сериозен ... вие писачи нима не го правите Ай сиктир и весели празници :)
36
3
 
14
 
! Отговори
Благой преди 7 години
С всички коментиращи съм съгласен само с едно не съм! Как може да определяте някого че му се отворила глътката от обяд за алкохолик?! Пуснали са им народна музика, поръчали са си две шопски салати.. пробвали и по ракия .. и то после лесно се хлъзва човек.. особено ако слънцето пече навън а пликовете с пари летят :)да живей труда! Обединят
35
4
 
22
 
! Отговори
Handel преди 7 години
Какво толкова е станало? Някой убиец или изнасилвач е получил условна присъда. Нали трябва да го отпразнуват?
34
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре глупости: По една бира докато дойдат поръчките,по 3 ракийки за аператив и основно са 150 грама и едно уиски с десерта за свят часове- чуууудо голямо!Едно време в казармата на огнева се пиеше 24/7 -и на дневните и нощните стрелби -яко водка Царевец и никой не правеше проблем.....
33
1
 
18
 
! Отговори
"Мустафа" преди 7 години
Бог да пази България!
32
7
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
Голяма работа! Решили две да се напият на обяд. Айде да ги обесим сега! По страшното се случва на нивата над тези женичка, ама ние от яд ли, от завист ли, от безпомощност ли, ще се фиксираме върху нарушението на тези двете.
31
3
 
10
 
! Отговори
Прокуратура ЕООД преди 7 години
Е и ?