Прокуратурата иска над 22 години затвор за Семерджиев

Той е автор и на петте престъпления, за които е даден под съд
Обновена: 21 апр 2023 15:22 | 21 апр 2023 15:11, Стела Стоянова
64
Прокуратурата иска над 22 години затвор за Семерджиев
Снимка БГНЕС

Прокуратурата поиска 22 години и шест месеца затвор за Георги Семерджиев.

Прокурорът по делото Чавдар Железчев заяви в пледоарията си, че обвиняемият е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на двама души. Това е станало, докато той е бил неправоспособен шофьор, движил се е с висока скорост и е употребил маетамфетамин, а след това е избягал от местопроизшествието, без да опита да окаже помощ.

Събраните доказателства водят до извода, че Семерджиев е автор и на петте престъпления, за които е даден на съд, допълниха от държавното обвинение. В периода от 2009г. до 2022г има издадени шест фиша, а от 2008 г. до 2022г. 48 акта.

В момента пледират адвокатите семействата, чиито деца загинаха при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: Георги Семерджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Фибуначи преди 1 година
Само незнам как излезе от тоя разцепен на две джип цел без драскотина ,па камо ли ако е имало и пътник отзад да си тръгне и той цел както твърди ,че имало две инфлуенсърки в колата.Едно чудо ,че две ,че трета аре тия да не са зомбита некви.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имал бизнес да пере парите от дрогата. Вземете му мивката. Всеки престъпник с някое кафене, мивка.
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдът отреди: 20 години затвор, виновен по 5 обвинения. Така пише на сайта на Нова, да не са ги хакнали?! Вярно ли е това?
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, в тази връзка, не е истина какво прави 50г. коммуниззъм и още 20-30 псевдо-капитализъм. Само 10 века ще наваксваме останалия свят, защото няма сила която да изчегърта ДС и другите бг службици с милиционери. А реформа в прокуратурата е *** дума.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В САЩ получава директно 2 бр. доживотни + 10-20 за другите провинения. В БГ Каскетурата, още догодина при "доказани" болежки ще бъде някъде на лек режим, т.е. ще цъка тенисче на кортовете на Малееви и ще ходи само да спи в зандана. Но пак е повече от рушшляка Ставийски - има прогрес, още 1000г. и ще се стигнем САЩ.
51
3
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
А Русия вече е с обвинение за "носителя на Оскар " Грозев за нелегално извеждане на ръководителя на Tne Inside от страната.
50
2
 
0
 
! Отговори
мак преди 1 година
До Руси. Съмнявам се. Но сега ще започне общонародно издирване на този, който уж е шофирал. След това доказване и още годинки влачене на делото.
49
2
 
0
 
! Отговори
Ооо много е преди 1 година
Най-много 2 години условно. Половината ги е избутал. Направо го пускайте.
48
1
 
6
 
! Отговори
Тежка участ преди 1 година
Клетия той. Трябва да го освободят и да го поканят при Мон Дьо, да разкаже през какво е минал.
47
1
 
4
 
! Отговори
Иска преди 1 година
Значи вече е решено - 2.2 години условно. Прокуратурата "иска" но... не е въпрос да иска, а да докара обвинението до там. С искане не става.
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доживот за този б******!
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фашистка България изтезава бели хора без доказателства!!!
44
0
 
14
 
! Отговори
Руси преди 1 година
Пак питам относно съучастниците в двойното убийство, тоест полицайката и приятелят й ? Трябва да им лепнат съответно 10г на нея и 5г на него.
43
3
 
12
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Превод: Ще получи 12-14 години, от които ще лежи 5-6. При това, ако наистина го осъдят! В най-лошият за него случай, след 5-6 години ще е навън и пак ще може да убива млади момичета по улиците!
42
2
 
4
 
! Отговори
Даааам преди 1 година
Две са минали, 2 за 1 ако работи ставалесно само с документи стават 10, на половин аза добро поведение 5 при възражения още 3 ще полежи 2 годиники за два човешки живота.В България сме хора.
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокуратурата може да иска каквото си иска но съда и Цар Кеш ще отсъдят ДРУГО. И пунта-мара прокуратурата знае много добре каква е играта затова и се правят *** луди да искат по 20-30 години пандиз.След няколко инстанции назад-напред и години мотане ще стигнат до макс 10г от които ще лежи 2-3. Така е в Бантусстан на Боко Банкянски.
40
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно народът си заслужава съдбата след като допуска да вкарват хора без доказателства с огромни присъди!
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
22.5 години ще му дадат, само ако прокуратурата предложи 222.5 години в тъмница и мизерия. Т.е. никога.
38
2
 
5
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Иска, но има проблем! В същата ситуация е сина на Лъчо Мозъка, който уби Милен Цветков, но баща му е депутат от Гроб. И сега за едно и също провинение няма как да дадат различчни присъди. Или има как, нали сме в БГ, но няма да изглежда добре пред чужденците. А и има и трети в същата ситуаци със загинал Френски гражданин и там няма как да го "уредят". И сега е малко патово. Да видим какво ще измислят:)
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко са му. Накрая съда ще му даде 2.5 години.