Съдът решава да остане ли в Психото майката на малкия Буда от Пловдив

Поддръжниците й пеят патриотични песни отвън
18 май 2023 19:00, Стела Стоянова
44
Съдът решава да остане ли в Психото майката на малкия Буда от Пловдив
Снимка БГНЕС

"Кой уши байрака" и дуги патриотични песни звчат пред сградата на Окръжният съд в Пловдив, докато той решава дали да остави 43-годишната Галя Танева в център а психично здраве.

Жената 3 години го държа без ЕГН и документи, а името на момченцето е Буда. Тя вече бе изпратена за 30 дни в такъв център на 11 май, но обжалва решението. Делото тече при закрити врати.

На 25 април Буда, който вече се казва Атанас Танев, беше настанен в приемно семейство, а майка му - в центъра за психично здраве. Танева държа детето без документи, защото не искала синът ѝ да бъде записан в “дяволската система”.

По-рано днес в Административния съд се гледаше дали Атанас Танев трябва да остане в приемно семейство. Делото беше обявено за решаване и произнасянето на магистратите се очаква в близките дни. 20-ина души се бяха събрали пред сградата, за да подкрепят майката.

Поддръжниците на 43-годишната Галя неотлъчно следят делата ѝ и я подкрепят с мотива, че държавата не трябва да се намесва в подобни родителски решения. Групата протестираше в съдебната палата и миналата седмица, а днес отново окупира сградата. Охраната обаче отказа да допусне тези, които не са свидетели, и се наложи по-голямата част от тях да останат отпред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Катя преди 11 месеца
Всеки, осъдил майката Галя е престъпник и психопат.
29
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 11 месеца
МОЯТА СМЪРТ ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ КАКТО И НА КОТЕНЦЕТО МИ КОГА ЩЕ Е САМО ГОСПОД ЗНАЕ СЪС СИГУРНОСТ
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ама коментирате без да знаете..... Тая хаховица си е типична шизофречка - те чуват гласове,те са с мисия да ни научат да живеем правилно,те винаги са прави а ние грешни,те не работят защото е грешно(колко удобно) но иначе приемат храна, цигари и др. от иначе грешния свят.А Буда го е кръстила Галя,но самото дете наричало себе си АТА, та затова предполагам са го кръстили Атанас.Първото дете на тая почина,защото тя отказала да ражда в болница.Тя е или за затвор или за Курррило.
27
6
 
10
 
! Отговори
Когато преди 11 месеца
Когато откажеш да бъдеш роб на матрицата и сатанистите, автоматично ти залепват диагноза "шизофрения" и ти отнемат детето! Така работи матрицата и всичките и верни поданици и овце!
26
15
 
3
 
! Отговори
G. I. Joe преди 11 месеца
Пълно е с такива откачалки. Антиваксърите всичките са такива. Няма място в лудницата за всичките за съжаление.
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Я първо потърсете в Гугъл "Карбовски проект майка" ще ви излезе видео с майката шизофреничка, която със спокойствие обяснява как първото И дете починало при раждането щото ТЯ не вярвала на докторите и раждала на село,обаче като тръгнала и тя да се гътва се обадила на "лошите" доктори да я спасяват.Значи детето "му било писано" да умрре а на нея не.Маршш в лудницата Галя- ти си БОЛНА.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До анонимен 19 "Единният граждански номер е въведен през 1977 г."По света за целта се ползва данъчна регистрация, не ушна марка. Но ЕС е загрижен за демокрацията, не за магистралите, търговските вериги и свободната търговия с бело.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До ДониТи ли я освидетелства?
22
3
 
11
 
! Отговори
Бате Бойко преди 11 месеца
Е от къде на къде от Буда ще го прекръстват на Атанас? Трябваше да е Бойко. Даже знам и кой трябва да му стане кръстник
21
13
 
9
 
! Отговори
Alex преди 11 месеца
Права е жената.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А защо са сменили името на детето? Какво им пречи да се казва Буда? Щом ромите могат да си кръщават децата Исус, няма причина тя да не може да го кръсти Буда! Няма ли някое НПО, което да им обясни, че детето за 4 години е свикнало с името си и ще се травмира и обърка като го наричат по друг начин?
19
1
 
7
 
! Отговори
мак преди 11 месеца
Може би не трябва да пишете името на болната жена, а на детето - със сигурност.
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дори шофьорска книжка няма да може да има , нито да притежава автомобил. И от свободно придвижване ще го лиши. Логично е да й бъде взето. Иначе коментара за махалите ( в тази си част само ) е адекватен. И там трябва да влязат службите.
17
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако човек няма ЕГН, той не може да започне работа никъде, няма как да придобие и притежава недвижимо имущество, няма как да има адресна регистрация, една пломба не може да му се направи на зъб по здравна каса, защото няма регистрация никъде, за всички зъболекарски услуги и дори стандартен преглед ще трябва да плаща пълна сума. Не може да се запише в училище.И т.н. И Т.н. Тази жена ще си остави детето без образование, без възможност за обучение в университет, без възможност за реализаця.
16
10
 
17
 
! Отговори
Дони преди 11 месеца
Клетата женица се оказа шизофреничка, ако не сте разбрали...
15
15
 
19
 
! Отговори
От Берлин преди 11 месеца
Жената наистина има право....! Казва ви го човек работел за тази система, и осъзнал дълбоката си заблуда.... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Стело мо,какво е това "Психото" ? -неграмотна чалгарка ! сигурно и джуки си надула кат патеца и залепени куртизански мигли -познах нали ?
13
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Галя нищо не иска от държавата. Държавата иска от нея. Детето е добре гледано и в добро здраве - заключение на социалните. Защо трябва да им разбиват семейството? Заради хонорара на Богданов ли? Да му направим един ДМС да му съберем пари на това изчадие адово.
12
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако кажеш, че си жена, а си мъж - няма проблеми. Ако кажеш, че си дете на Бога - лудница. Това нормално ли е според вас? Кой е по-луд - Емили Тротинетката или Галя, която си гледа здраво дете и нищо не иска от държавата? Ама що не и иска? Това ли е проблема?
11
4
 
21
 
! Отговори
факт преди 11 месеца
Всички пищят, че детето Буда нямал личен лекар на 4 години, но никой не отчете фактът, че той реално е нямал нужда от такъв цели четири години! Макак така? Как така здраво дете? Системата пищи като змия в огъня.