32-годишна жена е пребита от приятеля си в с. Хърлец

Сигналът е подаден в събота от дежурен лекар във филиала за спешната помощ
6 авг 2023 22:38, Йоана Цонева
84
32-годишна жена е пребита от приятеля си в с. Хърлец
Снимка: Pixabay

Мъж е в ареста в Козлодуй след като е бил приятелката си. Сигналът е подаден в събота от дежурен лекар във филиала за спешната помощ. Медикът информирал, че е прието лице за оказване на медицинска помощ вследствие на нанесен побой, потвърдиха полицията във Враца.

Екип на полицията е бил изпратен да установи, че потърпевша е 32-годишна жена от село Хърлец. Тя казала на униформените, че по-рано през деня 43-годишен мъж от същото село, с когото съжителства на семейни начала, ѝ е нанесъл побой.

Вследствие на насилието потърпевшата е получила охлузна рана на крака и главата. Жената е прегледана, превързана и освободена от болницата. Тя е транспортирана до МБАЛ "Христо Ботев" във Враца, където е освидетелствана от съдебен лекар.

Мъжът е криминално проявен и осъждан и е задържан за срок до 24 часа в полицията в Козлодуй. Води се досъдебно производство, предаде "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
6
 
! Отговори
До 67 преди 9 месеца
Идеята ти не е лоша. Може да се направи регистър с мъжете упражнявали домашно насилие и жените да гледат в него. Обзалагам се (готов съм да заложа няколко стотин лева), че не малка част от жените дори ще го приемат като плюс, ако видят името на възлюбения там. Защо ли? Ами защото подсъзнателно търсят биячи, които да ги пазят. По същия начин търсят чичко-паричко, който да им осигури това-онова. Не ги обвинявам, но ако са недоволни от това, което получават, тогава защо го търсят?
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Освен и аз да набия някоя, за да си намеря гадже хахах До такива абсурдни изводи стигам последната седмица.
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами ако можеше жените да проверяват новите си гаджета в полицията дали са с чисто съдебно минало, щеше да е много хубаво. Но в живота не става така. Обикновено една жена като разбере с какъв се е хванала, вече е пострадала от него и така разбира, че трябва да приключи с него. Но такива мъже обикновено с още бой и страха от бой ги шантажират, за да не бъдат напуснати. Или страх, че ще причинят нещо на най-близките им. Даже изкарват жертвата виновна-пияница, куrва и т.н.,за да я тормозят и др хора
63
0
 
3
 
! Отговори
"Веднъж... преди 9 месеца
...пияният каруцар бай Стайко хвърлил по жена си тухла. Но кака Стайковица, патила и препатила булка, ловко се навела и тухлата счупила прозореца на комшиите. Паднала в средата на масата върху старинна захарница. В това време Васко седял на масата и закусвал палачинки с мляко. Захарницата станала на прах, а палачинките се разхвърчали из стаята." 1958г. Произшествие на тихата улица от Павел Вежинов.
62
0
 
5
 
! Отговори
Недорасли аборигени преди 9 месеца
Явно българските граждани или гражданки след 30-годишен опит в ЕС все още не са ментално в състояние да оценяват хората около себе си! Боже пази Европа от такива!
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако биячите нямаха жени до себе си, щеше ли да има домашно насилие? В лошите отношенията между двама обикновено има двама виновни, особено когато насилието не се случва за първи път. Отвратително е да посягаш на жена, но абсолютно неразбираемо е жена да остава до насилника си и после да обвинява само него за станалото. Нека насилниците бъдат съдени, но нека и жените осъзнаят, че ако не бяха до такъв човек, нямаше да ги бият.
60
1
 
8
 
! Отговори
До една преди 9 месеца
А защо толкова много жени остават при мъжете си след като са бити веднъж?
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А за първи път ли я бие? Защо толкова много мъже посягащи на жени имат такива до себе си? Предполагам защото за жените има и по-важни неща. Ако не беше така нямаше да има ергени, които не бият жени. Не обвинявам никого за избора му. Надявам се и никой не обвинява другите за избора си. Да, насилието трябва да се наказва справедливо, но то никога няма да свърши, докато такива мъже са търсени от жени. Щеше ли да има прос_титутки, ако мъжете не ги търсехме?
58
2
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Въпросът към мъжете ми напомни вица що си с шапка, после защо си без шапка....
57
3
 
5
 
! Отговори
една преди 9 месеца
Въпроса към всички мъже - защо когато жена малтретира мъжа си психически, вкупом крещите колко е виновна, когато мъж бие жена си както в случая, отново вкупом, със съвсем малки изключения крещите как битата е виновна, нали насилникът си е насилник и в първия случай, защо не му се радвате така, като на бияча? Не се ли усещате, че мисленето ви е елементарно - щом е жена, бой, виновна и точка! Добре, че не всички са като вас, то жена тук нямаше да остане.
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма ли сега Кирил Петков да направи платен протест?
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Явно е имало за какво да я пребие. Подкрепа за приятеля!
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нещо се отприщи лавина от новини за насилие...Да се чуди човек, епидемия ли настана или е съзнателно подготвяне на почвата за безболезнено приемане на истанбулската подобно на споразумението за Македония...Схемата е същата
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вие да сте видели български милиционер пеш да патрулира в квартала ви последните 35 г? Аз не съм. Пазят в банкя тиквата и пеевски. Това правят. А току що им вдигнаха с 10% заплатите. Сравнете с италианските карабинери.
52
3
 
13
 
! Отговори
Някой преди 9 месеца
Всичко е заради Истанбулската! Изведнъж започна много да се пише за такива случаи, много рецидивисти, свързани с мафията се оказаха насилниците. Доста пари са замесени пак, а народът беше пробван. А правораздавателните органи удобно мълчат или се хилят неадекватно. Така е когато дойдат харвардските със схемите на господарите им. Преди това пък в целия свят имаше *** поклонничество...
51
4
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Днес, не публикувайте подобни новини, защото коментиращите неистово пищят срещу тормозените и разпространяват прос.ташките и грубиянските си виждания и изкривеното си схващане за справедливост. Тези са всъщност скритите насилници, задръстени мачовци и утайките на обществото ни.
50
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
За кой ли път се убеждавам колко проззззз е българинът. Гракнал срещу битите и убитите, чак ще се задави. И през ум не му и минава, че тези един ден и него ще набият за няма нищо. Виновен е и биячът, и жената, дето по цял ден мрънка и тормози психически мъжа, просто защото не може да го пребие и тя. Такива трябва да се напуснат, а не да се търпят цял живот. Вината на бития и унижавания е в пъти по-малка.
49
1
 
7
 
! Отговори
НЯМА БЕ,НЯ-МА преди 9 месеца
И да се разчекнете от дращене на щуротии,стамболската ви конфекция НЯМА ДА МИНЕ!Просто няма и това е!
48
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Вината на кифлата е достапо-малка от тази на насилника. По п ринцип кифлите са или с празни крррратуни, или пък златотърсачки. Тези провинения не са толкова опасни за държавата, колкото мутри и насилници, както видяхте, убиха двама, да не броим колко други. Желателно е когато ги оплювате да обясните защо и дали оневинявате другата страна, защото излиза, че трябва да затворим всички кифли и к....и. Ако си мислите, че тогава насилниците ще се кротнат, много жестоко се заблуждавате.
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами да продължават кифлите да се хващат с престъпници биячи и ние ще продължаваме да четем как ядят шамарите