Динко от Ямбол: Съжалявам за постъпката си, бях възмутен

Съдът ще се произнесе за мярката му в 18 часа
7 авг 2023 17:15, Стела Стоянова
93
Динко от Ямбол: Съжалявам за постъпката си, бях възмутен
Снимка БГНЕС

Районният съд в Несебър гледа мярката срещу Динко Вълев от Ямбол, който упражни насилие над мним инвалид, събиращ пари от просия пред хипермаркет в Равда. На влизане в съда той заяви, че съжалява за постъпката си. Вълев бе доведен с белезници, а след него в залата влезе и сестра му Таня, предаде БГНЕС.

Адвокатът на Вълев представи две медицински експертизи, като заяви, че клиентът му има сериозни здравословни проблеми. Преди по-малко от година му е предписана специална диета и контрол от кардиолог. Сред мотивите за исканата от защитника му по-лека мярка бе и това, че той е татко на две деца, живее на семейни начала с приятелката си от няколко години и е управител на фирма.

Още по темата

Именно фирмата на Вълев вероятно е най-големия му коз. Ако ямболията, известен в държавата като „ловеца на мигранти“, реши да не помага при тежки пътни инциденти по пътищата в Бургаско, държавата остава с „вързани ръце“, тъй като нито една служба не разполага с техника за изтеглянето на обърнати ТИР-ове.

„Бях силно възмутен от този човек, защото той си подиграваше на хората. Съжалявам, реагирах остро. Мога да предложа работа на този човек, защото имам нужда от хора за работа“, каза в съдебната зала днес Динко Вълев. Припомняме, че той бе задържан след канонада от шамари по човек на средна възраст, представящ се за инвалид. В социалните мрежи бяха разпространени кадри, на които се вижда как „ловецът на мигранти“ буквално изсипа измамника от инвалидната количка.

Съдът ще се произнесе в 18 ч .Прокуратурата поиска задържане под стража.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е истинския бай ГАНЯО вижте го само как изглежда говори вижте му номерата алеко ако беше жив шапка щеше му свали евала, евала
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хахаха човека разпори момичето като гергьовденско агне че не го задържаха,а сега че Динко му ударил един шамар на тоя лишпер го задържаха :D това само в България :)
73
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А МНИМИЯ ПРОСЯК АРЕСТУВАН ЛИ Е ЗА ПРОСИЯ?!
72
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чакай чакай - казваш се Динко и си от Ямбол. Няма какво да се каже повече.
71
1
 
10
 
! Отговори
Без думи преди 8 месеца
...Ако ямболията, известен в държавата като ловеца на мигранти, реши да не помага при тежки пътни инциденти по пътищата в Бургаско, държавата остава с вързани ръце, тъй като нито една служба не разполага с техника за изтеглянето на обърнати ТИР-ове....
70
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вместо органите на реда да преследват измамниците, наказват разобличителя им??!! Не, че съм му фен на мачото с ниско чело Динко.
69
6
 
8
 
! Отговори
Ямболия преди 8 месеца
Динко е поредния тъпук .колко трябва да си шемет че да му сипмпатизираш
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лчителя дали може да ходи по водата и да я превръща на вино?
67
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Що за правосъдие??? На измамника нищо, а на човека който го е разкрил глоба!!!!
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 69 К'во стана веее, маааалоумник? Разказвам ти истинска история. И знаеш ли защо се заяде? Защото бившето ченге знаеше схемата. Да направи конфликт, да ни видят по камерите и след това да изнуди брат ми без да го съди. Държаха ни 2 часа в ареста, а трябваше 24, пуснаха ни знаеш ли защо? Защото тоя бооооклук бившето ченге поискал 200 лева от брат ми за да не го съди. Брат ми се съгласи и ни пуснаха след 2 часа, а брат ми олекна с 200 лева. Разбра ли веееее, маааалоумник?
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 68 Имал съм поне десет пъти да стоят ченгета след сигнал пред моята врата и да ми звънят след сигнал на съседи през годините заради силна музика. Обичахме си шумните купони. Имал съм случаи да звъня на ченгетата, че вдигат врява съседите в полунощ и те са се отзовавали. Не знам къде живееш, в кое село, но аз се намирам в квартал Младост 1 град Варна. Винаги са идвали полицаите. И никога ченгетата не казват кой се е обадил след като ги питам кой е подал сигнала, маааалоумник такъв!
64
3
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 65 преди 8 месеца
До Анонимен 65 - "Преди 5 години влизаме с брат ми във входа на баба ми за да я видим и един слиза по стълбите и ни пита къде отиваме" --- вместо да си благодарен на човека, че следи да няма крадци и т.н. в блока на баба ти и да му кажеш "ела с нас до нея" или "ей сега ще й звънна" и всичко да се реши, вие сте се правили на мъже на човек, който е защитавал баба ти!? И двама младоци на един възрастен - направо сте "мъже". Ако оберат баба ти? Мислиш ли въобще или си комплексарче? Порастни!
63
1
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 62 преди 8 месеца
До Анонимен 62 - "Това не е начина. Нямаш право ... . Ти не си правораздавателен орган. Обади се на ченгетата" - мислиш ли, че "ченгетата" не знаят? Те да не си седят само в районното? Обаждал/а ли си се на 112 за нещо сравнително дребно, като че някой е надул музиката и прави пиянски изцепки посред нощ, че някой луд крещи и заплашва хора наоколо и т.н.? Казват "добре" и въобще не идват в доста случаи! Ако дойдат, казват на престъпника кой се е обадил! Като не си вършат работата, това е!
62
0
 
1
 
! Отговори
не преди 8 месеца
ме интересуват историите ти искрено и лично
61
3
 
1
 
! Отговори
тоя преди 8 месеца
е наи големия престьпник а динко наи големия мьж
60
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди 5 години влизаме с брат ми във входа на баба ми за да я видим и един слиза по стълбите и ни пита къде отиваме. казваме му къде отиваме на кой етаж и в кой апартамент, но тоя не искаше да ни пуска нагоре по стълбището. В последствие се оказа че е бивше ченге. И на партера стана въргала, но имаше само хвашане за врата. Брат ми корав, хвана го тоя за врата свали го на пода без да го е удрял. Оня скимтя скимтя и утихна. От камерите ни намериха. 200 лева глоба. На Динко най много 2 бона.
59
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хайде стига с тоя беден човечец, който финансово може да се окаже по-добре от защитниците си! Бедният човечец е в работоспособна възраст, бедният човечец не проси, той лъже, че е инвалид. Същият е като тия с фалшивите телкове. За тях е мрънкане, ама за тоя не. На болен, инвалид, стар и немощен помагам, на лъжец и измамник - не! Болни сакати хора не могат с колички да се сдобият, тоя пък си намерил, късметлия!
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 60 Много ми е интересно хора като теб ,как разсъждават. Сигурно по цял ден плюеш ,как няма ред в държавата , а сега си седнал и жалостно защитаващ един мошеник, който нарушава закона. Не сме били знаели положението му ? Верно е ! Обаче ти знаеш ли положението на хората, които остават от парите си вадени с труд ? Твоята логика ,не е приемам. Така се нарушава доверието и към големи дарителски кампании . Освен Динко на този човек също теябва да бъде търсена отговорност.
57
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това не е начина. Нямаш право да му удряш шамари и да го плюеш, Динко. Ти не си правораздавателен орган. Обади се на ченгетата, те ще дойдат колкои да не ти се вярва и ще установят, че е измамник. Сега ще отнесеш 2 бона глоба и толкова, но така не се прави.
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чудя се ако го нямаше така "мразения" facebook от някой хора... кой щеше да показва тея неща в държавата? Полицията ли ? Съда ли ? Медиите ли? Нищо нямаше да виждате. Щяхте да сте слепи паткии. Ако не бяха го снимали Динко оня мошеник мързелив щеше просто да си вземе поука и всичко да продължи. Сега голяма сага :))