Динко от Ямбол: Съжалявам за постъпката си, бях възмутен

Съдът ще се произнесе за мярката му в 18 часа
7 авг 2023 17:15, Стела Стоянова
93
Динко от Ямбол: Съжалявам за постъпката си, бях възмутен
Снимка БГНЕС

Районният съд в Несебър гледа мярката срещу Динко Вълев от Ямбол, който упражни насилие над мним инвалид, събиращ пари от просия пред хипермаркет в Равда. На влизане в съда той заяви, че съжалява за постъпката си. Вълев бе доведен с белезници, а след него в залата влезе и сестра му Таня, предаде БГНЕС.

Адвокатът на Вълев представи две медицински експертизи, като заяви, че клиентът му има сериозни здравословни проблеми. Преди по-малко от година му е предписана специална диета и контрол от кардиолог. Сред мотивите за исканата от защитника му по-лека мярка бе и това, че той е татко на две деца, живее на семейни начала с приятелката си от няколко години и е управител на фирма.

Още по темата

Именно фирмата на Вълев вероятно е най-големия му коз. Ако ямболията, известен в държавата като „ловеца на мигранти“, реши да не помага при тежки пътни инциденти по пътищата в Бургаско, държавата остава с „вързани ръце“, тъй като нито една служба не разполага с техника за изтеглянето на обърнати ТИР-ове.

„Бях силно възмутен от този човек, защото той си подиграваше на хората. Съжалявам, реагирах остро. Мога да предложа работа на този човек, защото имам нужда от хора за работа“, каза в съдебната зала днес Динко Вълев. Припомняме, че той бе задържан след канонада от шамари по човек на средна възраст, представящ се за инвалид. В социалните мрежи бяха разпространени кадри, на които се вижда как „ловецът на мигранти“ буквално изсипа измамника от инвалидната количка.

Съдът ще се произнесе в 18 ч .Прокуратурата поиска задържане под стража.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 57 - "... в момент, в който се подиграва на бедния. Този човечец от хубаво не е там" - този "човечец" не е седнал да проси, защото е беден, а Л Ъ Ж Е хората, че няма крака, за да го съжалят и да му дадат пари! ТОВА Е ИЗМАМА и е ПРЕСТЪПИЕНИЕ! Както ТЕЛЕФОННИТЕ измами - хората доброволно дават пари, защото ги ЛЪЖАТ, че нещо е станало и това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, нали? Този измамник от полицията знаят, че е такъв, но не реагират! Ако виждаш престъпление и можеш да го спреш, да седиш ли
54
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А ми, ако няма дрехи човек!
53
2
 
17
 
! Отговори
Защо него??? преди 9 месеца
Значи като някой свърши работата на онези, които отказват да си я свършат, си престъпник? Като разобличиш престъпник, теб те арестуват? Изкарват теб престъпник, че си защитил законите и други хора от измама (в случая)? Какъв е Динко не ме интересува - ако е извършвал някакви престъпления, да си носи отговорността, НО в този случай и в случаите, в които залавяше или връщаше НЕЗАКОННИ имигранти е прав и всъщност заслужава благодарност! Онзи използва ИЗМАМА за да взима пари, което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
52
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да не би здравословното му състояние да се подобрява като ходи гол до кръста на входа на големи магазини и желае да го снимат в момент, в който се подиграва на бедния. Този човечец от хубаво не е там.
51
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да се срамуват тези, които не арестуват фалшивите инвалиди!
50
5
 
3
 
! Отговори
реалист преди 9 месеца
Казах ли ви че ще го пуснат.Дори 72 часа не му дадоха."Наше момче е ,доносниче" ,рече Сарафов.
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма ли да се разследва менте инвалидна дали има шеф и чадър?
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако нарязването на Дебора е било лека повреда, то шамарът на динко е направо като галене... за това нещо не трябва да се предвижда наказание.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 45 - Телефони нямате ли в това село? Покажете 5-10 клипчета и е до там. Или може би... не е чаааак толкова, колкто ти го изкара
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 48 - За мними просяци и нелегални ... да....
45
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще му дадът макс 6 месеца затвор, като ще изкара 3 и ще излезе с пробация.
44
6
 
6
 
! Отговори
реалист преди 9 месеца
Беше човек на Гешефтаро. Доносник.Чувстваше се недосегаем и му звънеше в 12 вечерта.Сега ще му се наложи да разкеши и на Сарафа.Не го мислете.До три дни ще си е в къщи и болния пак ще обикаля кръчмите.За ужас на обикновените хора.
43
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според мен този човек е опасен
42
4
 
13
 
! Отговори
2 преди 9 месеца
Само да ви споделя ,че от известно време и жената до Динко Бозавия се мутрее.Напомпаната *** фучи с крадения Майбах , гледа като "Мис бикини - Бояджик" /селото на Динко/ и се чуди дали е забелязана...Ама не е ...
41
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
нема ли някой който да му шибне две - три арматури по тъмна доба ?
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нали си голяма мутра защо съжаляваш. Переш пари на Бойко и Пеевски и много си повярва. В Ямбол и района си прави каквото си поиска, заплашва, бие, пистолета на таблото на G- класата, ще чакаме да убие някого ли?
39
6
 
17
 
! Отговори
Няма такава държава преди 9 месеца
В нормална държава този мушморок щеше да си кротува в килията минимум 4-5 години.Поне 7-8 криминални прояви има в криминалното си досие и поне 5 пъти по-толкова, които не са регистрирани.
38
4
 
14
 
! Отговори
Чобан Шабан преди 9 месеца
Аре окаушвайте го тоз тапир докато не е утрепал някой. И му конфискувате инвентара. Има и военна техника за обърнати тирове
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
съжалява че бутна хранилка на мевере :))))
36
2
 
22
 
! Отговори
ха-ха преди 9 месеца
Преди седмица блокира за 13 часа пътя за морето и хиляди чакаха в жегата да си прибере келявите камиони.Същия при-мат обикаляше гол до кръста и псуваше чакащите.А телевизиите го снимаха.Вместо да се извини , " болния" Динко обиколи всички кръчми в Ямбол обиколен от подобни татуирани при-мати ,без които е просто "въздух под налягане".Види ли белезници просто опикава крачолите.Това е най-мразения тип в ямболско.