Съдят алжирски мигрант, заплашил с убийство охрана в магазин

Мъжът закусил в магазина, не платил и извадил нож
28 ное 2023 18:00, Анисия Иванова
22
Съдят алжирски мигрант, заплашил с убийство охрана в магазин
Снимка: БГНЕС

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност гражданин на Алжир, заканил се с убийство на охранители в магазин.

На 26 ноември около 14:00 часа в магазин на бул. "Княгиня Мария-Луиза" в София, обвиняемият М.А. взел от топлия щанд за закуски понички, баничка и кроасани и ги изял. След това се отправил към изхода, но бил спрян от двама охранители на магазина, които го помолили да заплати за храната, която бил изял.

Обвиняемият отказал, извадил нож и казал на мъжа и жената, че ще ги убие. По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по два члена от Наказателния кодекс.

М.А. е осъждан и няма трайно регистриран адрес за пребиваване на територията на Република България. Предвид възможността да се укрие или да извърши друго престъпление, обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо М.А. е осъждан и няма трайно регистриран адрес за пребиваване на територията на Република България. Предвид възможността да се укрие или да извърши друго престъпление, обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо М.А.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези вериги изнасят милиарди от България, а на служителите си дават жълти стотинки, даже вече пестят от служители и правят каси на само обслужване.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Хубавия Запад имат стотици милиони такива. Внесоха ги, за да стане Запада мултикултурен и никога повече да няма фашизъм. Но сметките на Запада бяха неверни и мултикултуризмът започна да докарва фашизма в Западна Европа.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До *** -Верно удари ***, няма роби тук и нищо робско. Има някакви общоприети норми на възпитаност, на култура на поведението. Не може всеки на който нещо му липсва или не харесва да скача като *** и да вдига скандали. Като тия по пътищата, дето трошат стъкла и бият, ама не ги харесвате. Все едно няма да плаща ток за това време, в което не го е имало, няма как да го отчете електромера му. А като иска по правилата, да си дава ерд-то на съд.
18
8
 
4
 
! Отговори
тъпомер преди 4 месеца
Роба си е роб в мисленето,човека си е в правото,за 24 ч. без ток енергото трябва да ти плати неустойка,а един гладен имигрант го изкарахме терорист,а че ни управлява партията на бивш терорист си мълчите като риби.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Въпрос - Тоя, меко казано, невъзпитан го направиха герой медиите, дори раздава автографи. Не тъжно, трагично е......
16
8
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 4 месеца
А едноклетъчната амеба, турбо селяка със смрадливата си изпокъщина, компота и скарата в Енергото, а и нож, кога???!
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 13В Алжир ще го вкарат в арестът и полицайте ще го размажат от бой.После ако въобще оживее ще се влачи по улиците сакат просяк парализиран или сляп.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Такива клошари трябва да ги чупят от бой по арестите и затворите да се научат че като ядеш трябва да си платиш а не да колиш хората които са ти дали да ядеш.Мръсни араби винаги са супер гнусни и нагли.Аре по-бързо да вкарват ел колите и да забранят двг да умрат малко от глад и те.
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Значи влязъл, наял се, не ще да плати, ами и нож извадил! В Алжир така ли го карат? Като не е нападнал някоя засукана касиерка, пак добре.
12
0
 
16
 
! Отговори
Еврогейец преди 4 месеца
На Меркел ядрените инженери не трябва да се закачат.
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От какво бяга от Алжир. Война няма. Екстрадиране.
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Директна екстрадиция и черен печат за този камилар!
9
0
 
21
 
! Отговори
Отличник преди 4 месеца
Значи сега първо мурджото трябва да го бият до посиняване в ареста, или ако е от по-***, до почерняване, и след това го водят на границата с турция и го катапултират обратно към близкия и далечния изток
8
0
 
21
 
! Отговори
Тия козееби.. преди 4 месеца
Тия koзеeби кой ги пуща у България та?
7
1
 
17
 
! Отговори
Шоп преди 4 месеца
Да го пратят в Швабестан, при майна му Меркел и джуджетата около нея.
6
0
 
24
 
! Отговори
Angel преди 4 месеца
Би следвало да го депортират преди да вземе човешки живот а не след това, каквато е практиката на БГ съдо
5
0
 
39
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 4 месеца
Ако българин извърши такова деяние в Алжир няма да може да го спаси дори еврейски адвокат!
4
1
 
28
 
! Отговори
да ги пускат още преди 4 месеца
тук и запада като затвори границите си за тях и тук като при тях ще стане шериат и булки с бурки поради некадърни чиновници дето им дават статут на пребиваване вместо да ги връщат
3
10
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 4 месеца
В сериозна заблЮда си изпаднал/а!
2
1
 
26
 
! Отговори
силно притСнена преди 4 месеца
Алжирски мигрант ми звучи като нашенски ром!