Дадоха на съд Данчо Релето за кражба на коли

Общата им стойност е над 86 000 лева
21 дек 2023 11:25, Стела Стоянова
3
Дадоха на съд Данчо Релето за кражба на коли
Снимка БГНЕС, архив

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу Даниел Димитров-Данчо Релето и съучастника му П.Б. за кражба и укриване на коли, съобщиха от пресцентъра на обвинението.

Двамата бяха арестувани на 7 април 2023 г. 15 месеца, след като Данчо Релето беше освободен предсрочно от затвора. Хванати са да разфасоват две коли марка "Тойота" на обща стойност 86 274 лева в гараж в столичния квартал "Надежда".

Леките автомобили са откраднати, а в багажниците им са намерени техните регистрационни табели. На колите са били поставени регистрационни табели на други коли. Д.Д. е обвинен и за това, че е държал в същия гараж радиосредства, които излъчват в етера, без да има разрешение за това.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление от НК. В хода на разследването са направени експертизи, разпитани са свидетели и са иззети множество веществени доказателства.

Разследването е приключило за 8 месеца с внасяне на обвинителен акт в съда, пише "24 часа".

Предстои делото срещу Данчо Релето и съучастника му П.Б. да продължи в Софийски районен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
защо непрекъснато ни занимавате с тези момчета в белене с лопатата там дачакат присъдата не желая да ги храня 3 пъти на ден а те да лежат и да се хилят
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя го пустнаха две години предсрочно ,след което на два пъти го хващаха да краде коли тази година.Веднъж през Април и втори път през Юли и два пъти го пуснаха.След това го хванаха и трети път през ноември пак да разфасова крадени коли.Та питам с какъв акъл човек пуснат от затвора за отвличания,които два пъти го хващат в крачка го пуска съдът като е в изпитателен срок .
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Човека си бере 2 коли а не краде :)))