Серина Уилямс загуби спечелен мач и отпадна от Мелбърн

Американката пропиля четири мачбола срещу Плишкова, загуби с 1:2
23 яну 2019 09:07, Красимир Ангелов
40
Серина Уилямс загуби спечелен мач и отпадна от Мелбърн
Снимка: БТА

Серина Уилямс на практика загуби спечелен мач на Откритото първенство на Австралия и отпадна от турнира.

Каролина Плишкова изхвърли американката на 1/4-финалите след 6:4, 4:6, 7:5 за малко над два часа игра, но в третия сет Уилямс имаше цели четири мачбола и предимство от 5:1 гейма.

След големия аванс, който успя да достигне, нещо в играта на американката стана и тя тотално рухна, като инкасира шест поредни гейма и в крайна сметка загуби от смятаната за тотална аутсайдерка в този мач чехкиня.

В крайна сметка обаче Плишкова вече е на 1/2-финал и ще срещне японката Наоми Осака, която от своя страна се справи без абсолютно никакви проблеми с Елина Свитолина и я победи след 6:4, 6:1.

Всички новини около Australian Open четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Григоро може да е добър тенисист, но е РОДООТСТЪПНИК. когато го поканиха да играе за националия се направи на ощипан - не можел, защото щяло да му се наручиши формата за купа Дейвис. това да играеш за националния е ЧЕСТ. не съм Чул Джокович да е отказал или федерер да отакже да играе за националия - особено с такова извинение. Смешно е, че Григор взе обидно малко точки от купа Дейвис. После отиде на Олимпиада. Отпадна в първи кръг. Децата му искат автографи, той ги блъска.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЕФ! тази просто не трябва да играе с жените, а с мъжете
3
3
 
43
 
! Отговори
Днес преди 5 години
Много съм щастлив когато деня започне с хубава новина. Не съм расист просто ми омръзна, че на една държава и на неините граждани им позволяват безконтролно да използват анаболни препарати и никакви последици. Случая с сестрата е подобен, бяха болни от нещо сестрите и им позволяваха да взимат непозволени неща. Ако се гледа неин мач ще се види каква мощ има наистина. А се дразнят иначе като ги сравняват с мъже.
2
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красавицата на Гришо! Съвършенство! Хармония! Как да не я харесаш? Гришо-човек с изтънчен вкус!
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Серина, време е да се оттеглиш.