"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна

Националистите питат: Колко мъка още може да понесем?
Обновена: 14 юни 2018 20:06 | 14 юни 2018 09:15,
481
"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна
Снимка: Facebook

Крайната популистка партия "Алтернатива за Германия" започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: "Германия, докога ще издържиш страданията?" и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната.

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход.

Още по темата

Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера.

Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт.

Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват.

13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.

Момичето е с тежка психическа травма след трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
34
 
! Отговори
да преди 5 години
от немската армия не е останал и помен..днес немската армия е по-смешна и от нашата
22
4
 
62
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
Без нищо лично конкретно никого, но съм имал случай, когато в Герамния ми казват, че съм твърде БЯЛ за българин. До кога разни индивиди ще се представят за българи и ще петнят нацията ни?!
21
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход..Вече са българи не само по паспорт, а и по произход.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
INDIQ OBQVI CHE GI PRIEMA GONETE GI DRUGO SPASENIE NQMA
19
10
 
29
 
! Отговори
да преди 5 години
нито престъплението е извършено в България, нито е дело на българине ни интересува
18
13
 
44
 
! Отговори
да преди 5 години
всички ро,ми трябва да живеят в Германия-тя е длъжна да ги приема...Германия е длъжна да се превърне в гетото на Европа за престъпленията си по време на Втората световна война
17
5
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама другарко, моля, интегрирайте ги. Бъдете толерантни. Нали така ни учите. Дайте ни пример. Покажете как се справяте с тази ***. Когато е на чужд гръб и 100 тояги са малко. Сега като дойде на вашия гръб започнахте да ревете.
16
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради тези българи ние българите имаме проблем с намирането на жилища в Германия.. простотията ходи по хората, не по животните
15
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шведите не са българи
14
4
 
43
 
! Отговори
Циник до 7 преди 5 години
"Дано ги съдят там. Иначе ще им се размине"И да ги съдят - ще ги съдят по закона за малолетни!В общи линии - ще им направят "мъмрене пред строя.." , и ушите няма да им дърпат!
13
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма защо да започват кампания срещу България. Престъплението е извършено в Германия, да ги съдят там и да не се занимават с България.
12
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГНУСНО ЗАГЛАВИЕ !!!ВИЕ В САЙТА, ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!И преди са изтриете, пак ще бъде прочетен коментарът ми !
11
3
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ТАЗИ ГОСПОЖА ОТ ГЕРМАНИЯ ЗНАЕ ЛИ ,ЧЕ ТАКИВА (БЪЛГАРИ) РЕДОВНО В БЪЛГАРИЯ ПО ГРАДЧЕТА,СЕЛА И ПАЛАНКИ ГРАБЯТ,ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ СТАРИ ХОРА ,ПОСЛЕДНИЯ СЛУЧАЙ Е ОТ ГРАД УГЪРЧИН И Я ХОРАТА СЕ ОСМЕЛЯТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ НАБЕЗИТЕ НА ТАКИВА КАТУНИ ОТ НОВИТЕ(БЪЛГАРИ) ПЪРВО ИДВА ПОЛИЦИЯ И ЖАНДАРМЕРИЯ ДА УСМИРИ НАБИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ БЕЗНАКАЗАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ОТ ДРУГА СТРАНА БХК ВЕДНАГА СЕ САМОСЕЗИРА ЗАТОВА ,ЧЕ НЯКОЙ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОПИТА ЗАЩИТИ ОТ ИНДУСИТЕ(БЪЛГАРИ)
10
2
 
80
 
! Отговори
куртропович преди 5 години
Златко Желев, упорито наричате извратеняците с умалителното "българчета".Назовете ги такива, каквито са - брутални изнасилвачи.И още: не са българи, поне не етнически
9
2
 
74
 
! Отговори
Mersi преди 5 години
Български Хелзински Комитет да се намеси веднага!!!!Веднага да се произнесе в Райстага ! германска девойка на 13г ще насивлат група *** деца 14-16г.Как е възможно да се случи това в Германия!?В сърцето на Европа и европейските ценности.Време е отново някой позабравени дисциплинарни техники да се завърнат в ежедневието ни!
8
3
 
81
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
Нека сега БХК да оправдае момчетата с български произход (роми) и да ни обеснят, че морковите за тях още не са свършили ... А да попитам - защо в Германия не са успели с цивилизационното приобщаване на тези онеправдани от природата младежи ... Да, забравих, това са особености на етноса и спазване на традициите ... Трябва ревностно да ги пазим, поощряваме и предаваме от поколение на поколение. УЖАС.
7
39
 
10
 
! Отговори
Гостенин преди 5 години
Относно новината, дето се върти от 2-3 дни:От кой етнос е момичето? Това ще обясни и изясни всичко.
6
3
 
81
 
! Отговори
Вълнаро преди 5 години
Що бе, интегрирайте си ги, още преди да дочета статията се досещах, че става въпрос за индуси.
5
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано ги съдят там. Иначе ще им се размине
4
3
 
109
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като са ходили там на училище насилниците, защо не са интергирани?! Какво искате от нас тогава, след като не съществува държава, в която тези да са интергирани? И въобще стига с тази интеграция, подходът трябва да е друг... Германците знаят най-добре това, ама и те станаха толерасти!