Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой

Полицията работи по няколко версии за жестокото престъпление
Обновена: 7 окт 2018 16:43 | 7 окт 2018 12:08,
240
Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой
Снимка: Facebook

Тялото на 30-годишната Виктория Маринова е открито вчера край брега на Дунав.

Гражданин е подал сигнал в 14:20 часа. По първоначална информация жената е починала след нанесен жесток побой, от който тялото й е обезобразено.

Още по темата

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление.

Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща.

Виктория Маринова е административен директор на русенската телевизия TVN, която излъчва от още няколко съседни региона, пише "Монитор".

Водеща бе на предаването "Подиум“, а от края на септември – на предаването "Детектор".

Младата жена е майка на 7-годишна дъщеричка.

В 13 часа в Русе полицията и прокуратурата ще даде брифинг, на който ще бъдат съобщени повече подробности за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сещам се че имаше бой над жураналист който разкри афера . Казаха че мотива е личен , а много скоро след това хората които посочи напуснаха апетитните си места , но за съжаление ги преместиха на други пак държавни длъжности ...но по ниски ...и спря въобще да се шуми по случая . Та голяма случайност ...
56
5
 
74
 
! Отговори
Шерлок преди 5 години
Помните ли сестрите Белнейски, помните ли, че един клишар си призна за изнасилването и убийствата, че шефа на съдебна медицина се самоуби малко след това, помните ли какво каза по телевизията предишният ден ! Сега сценарият ще е същият ... клишар, признание, малко пушилка и всичко ще свърши. Бог да прости момичето.
55
1
 
48
 
! Отговори
мвр ни пази преди 5 години
а какво стана с убитото синеокото 18 годишно момиче от математическа гимнация? извинявам се, че не помня името му, но и него ли писаха самоубийство?
54
1
 
37
 
! Отговори
до popi преди 5 години
Не бяха ли били един журнаст от черноморието заради разкрития свързани с болница? Май беше от Биволъ ...
53
1
 
34
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
От края на септември е започнала да води и публицистично предаване....Дали там нещо ...
52
23
 
13
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Мир на праха на момичето , но обезобразяването е по личен мотив ... Някой много е ревнувал ... Няма да се очудя и жена да е ... Напоследък на много хора им избива от някъде ..
51
1
 
62
 
! Отговори
Popi преди 5 години
Започнете да четете Биволъ не се занимавайте с посредствени вестници и журналисти. Медийното затъмнение е безумно в България. Още се чудя как Биволъ оцелява в това море от мафиоти, как и те на са свършили по този начин.
50
23
 
7
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Аз мисля че е някой мъж с който е пазила отношенията си в тайна . Ако беше по работа щяха да действат по друг начин ... Мислите ли че ще дадат въобще поле за изява на някой който да клати клона на еврофондовете ??? Всички знаем че се краде по всяка линия . Едва ли нещо ново щяхме да чуем .
49
3
 
46
 
! Отговори
МВР преди 5 години
След дълго разследване установихме, че това всъщност е самоубийство. Случааят е приключен!
48
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мутренските времена се върнаха - трепят журналисти под път и над път, а медиите лъжат за мотивите за убийствата и дори прикриват подробности за убитите.
47
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли Вероника от Никопол ??
46
6
 
68
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БИЛА Е ПРЕБИТА ЗВЕРСКИ ДО СМЪРТ СЛЕД КОЕТО ИЗНАСИЛЕНА! ИЗОБЛИЧАВАЛА Е ПРЕСТЪПНИЦИ ЛЪЖЕЩИ ПО ПРОГРАМАТА С ЕВРО ФОНДОВЕТЕ!ОТ ПОЛИЦИЯТА САМО И САМО ЗА ДА СЕ ЗАМАЖЕ СЛУЧАЯ Я ОБЯВИХА ПЪРВОНАЧАЛНО ЗА ПОМОШНИЧКА В ТЕЛЕВИЗИЯТА А НЕ ЗА ВОДЕЩА !!! ОЩЕ МАЛКО И ЗА ЧИСТАЧКА В ТЕЛЕВИЗИЯТА ЩЯХА ДА Я ИЗКАРАТ САМО И САМО ДА ОМАЛОВАЖАТ НЕЩАТА!УЖАСНА ПОЛИЦИЯ, СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА ИМАМЕ САМО, ЧЕ ЧУДЯТ КАК ДА НИ ИЗМАМЯТ И ДА ПОКРИЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!
45
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обезобразяването и изнасилването, вероятно насочват на 99% към убийство по емоционални причини и от близък/познат човек на жертвата. Дано разследващите да проверят и единия процент, защото го има!Очаквам до 24 часа да намерят виновника или за жалост 1% ще стане много повече.
44
9
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото детенце на 7г. острава без майка.*** който е убил майката да бъде проклет и бял ден да не види до 100-но коляно. Къде е прaceто от Сик и малограмотният му шут с многото апартаменти A пъпoто парче назначено наскоро за министър na МВР.Убийства на бизнесмени центъра на София убийства на директори на Телевизии докога така народе това не е държава а клoooOзет. Не очаквам никкво разследване сys тези oт.епки във власта.
43
11
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се, че убийството не е свързано с работата й!Как може някой дори да си го помисли!Лека й пръст - смела, млада жена!България не заслужава достойни и смели хора!Убийството й да тежи на съвестта на всички, които избират правителствата през последните 25 години!
42
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да ни излизат от устите, това са имената на организираната престъпност в България , БСП, ГЕРБ ?За кого да пишем, за някоя академична общност ли, че е мафията?Или такива убийства и други тежки престъпления се извършват по поръчка на някой литературен клуб?
41
5
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен ми прави впечатление БЕЗРАЗЛИЧИЕТО и ПРИМИРЕНОСТТА с които обществото приема такива новини!?!В другите държави, при такива жестоки убийства, още повече на журналист, винаги избухват протести, в Словакия даже падна правителството, а тук цари такова бездушие, че се чуди на Територията хора ли живеят или зомбита???
40
3
 
45
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
разковничето е в разследващото предаване толкова злоба да се излее вьрху товамладо момиче нямам друго обяснение
39
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
медии никъде не казват,че е правила,репортаж за журналистите от бивол и румънеца брило за далаверите на джи пи груп!
38
11
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече от 90 коментара и 98% от тях какви ли не простотии! Една дума не каза никой за самият факт, за зверството или за момиченцето което оставя сираче! За младото момиче което си е отишло, за всички тези неща които се случват в тази нещастна провалена страна, за несигурността, за престъпленията!