Риана пак скочи на Тръмп, нарече го психичноболен човек

Според нея той е номер едно психар в САЩ
10 окт 2019 23:15,
70
Риана пак скочи на Тръмп, нарече го психичноболен човек
Снимка: Pixabay

Риана заяви пред сп. "Вог", че най-психичноболният човек в САЩ изглежда е президентът Доналд Тръмп, предаде Франс прес.

Още по темата

Певицата от Барбадос обвинява Тръмп, че непрестанно свързва извършваните от бели хора стрелби с психични смущения, докато стрелбите, извършени от представители на етническите малцинства, окачествява като терористични актове, пише БТА.

Американският президент заяви през месец август, че психични болести са в основата на извършените от бели стрелци убийства в Ел Пасо, Тексас, и Дейтън, Охайо.

"Тръмп лошо произнесе една по една буквите в думата тероризъм", каза Риана. "Фактът, че това е окачествено различно заради цвета на кожата на извършителя, е унизителен. Това е съвсем расистко. Ако дадете оръжие на арабин в магазин от веригата "Уолмарт" (стрелбата в Ел Пасо на 3 август бе именно в такъв магазин,) Доналд Тръмп изобщо няма да спомене за проблем, свързан с психичното здраве. Най-психичноболният човек в САЩ днес изглежда е президентът Тръмп", отсече певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
4
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
Пич...ходи се прегледай.
36
10
 
17
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
Много ме кефи да чета коментарите против Тръмп. Логиката ме навежда на мисълта, че това са продажниците, известни у нас с нарицателното прозвище copocoиди.Малко подробности - copocoидите са майко-продажници, които не стават за нищо освен да драскат по форумите в онлайн изданията. Финансирани са от най-различните copocoидни НПО-та, посолствата на САЩ и Германия, "Америка за България" и тем подобни, оито служат само за обслужване на чужди интереси у нас.Тръмп реже парите им и виждате резултата.
35
1
 
21
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 4 години
а защо точно Риана публикувате? А ще публикувате ли мнението на някой друг човек от Япония или Китай, или Ав$тралия например? Риана ли е единствената която е направила коментар и защо топчно нейнотомнение публикувате, защо не например на някой от Виетнам или Камбоджа примерно, ей така за разнообразие?
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И нас това как ни грее тук в милата ни Родина?
33
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И все пак това може да се случи в Америка да наречеш така президента - психар. Иначе на друго място и трудов лагер две години като Пуси Раят не те оправя.
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един ден ще живеем в свят с огромно биоразнообразие, малко хора и никакви нигъри и още по-малко араби.
31
3
 
1
 
! Отговори
до 33 преди 4 години
***, не ми обяснявай как ти разбираш нещата - истината е една. Ако не си чел книгата - прочети я, по-добре. И си води записки, слагай много стрелки и се опитай да проумееш фабулата, не че е много трудно, де. Но при всички положения е жалко да си тъпоyмен.
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 23Нищо не си разбрал защото дори не си чел Моята борба. Няма социалист който да отрича Маркс, а Хитлер е парекселанс социалист и едва на второ място националист.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОБРАТНО НА СЕЛО за селяните и ВЪН нигърите, сирийците, иракчаните, афганистанците, либийците, соковийците, еритрейците и землеморийците! Земята на хората е само и единствено тяхна!
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хюго Бос до 23А кои според теб заслужават уважение? Путин, агент Тръмп, Ким Чен Ун, Асад, Рохани и Ердоган ли?
27
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп е сила, но по-яката част е, че консервативно мислещата част от обществото в САЩ все още е мнозинство, и няма да го махнат скоро. Слава богу, все още има обетована земя, където разумът вирее, а подчовеците са вкарани в граници.
26
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само африканските държави още не са почнали да се подиграват на тромпета. Слаб играч излезе.
25
3
 
12
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
Прочети "Моята борба", дришльок. Хитлер е най-отявленият противник на марксизма, но няма как клозетна амеба като теб да е наясно с това, защото вие, мършите от предградията, не четете книги.
24
3
 
10
 
! Отговори
До 21 преди 4 години
Типичният либераст- почва да обижда, щом някпй е на друго мнение.
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали не е възможен един напълно нов свят, спасен от всичките ирационални черни, кафяви, бембени и всякакви подобни?! Без Риана, най-вече!
22
2
 
7
 
! Отговори
Хюго Бос до 23 преди 4 години
Аз не се възхищавам на никой от избргоените- аз за разилка от теб не се възхищавам на нациболшевики - либерасти и прочие лява ***
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живеем в свят, в който проявленията на здравия разум се маркират като такива на расизъм и после биват преследвани. Има ли някой от тук коментиращите, който би се чувствал спокоен в присъствието на маймунаа, държаща пистолет?
20
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хюго Бос до 19Факт е че най-отявлените марксисти на 20-ти век са Сталин и Хитлер. Ти се възхищаваш от тях и плюеш по Маркс без да знаеш защо. В главата ти освен вкисната боза няма нищо друго.
19
1
 
6
 
! Отговори
Хюго Бос до 19 преди 4 години
Доказваш, че си фен на наци- болшевик - типичен комунист= наци= болшевик= либераст, готов на агресия, да мята пушката и да пуца враговете на левичарщината нарекли го либерализъм, неолиберализъм и прочие безсмислии. Защо обиждаш инакомисдлещите? Не ви ли учат по тези събрания да ате толерантни, разбиращи другите гхледцни точки? Или само ви спускат каталога с опорките? Дай по- толерантно, не казкто разсьъждавазхте преди "Който не е с нас е против нас".😀
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хюго Бос До 17Педро ти за десен ли се мислиш бе шамшал?