Риана пак скочи на Тръмп, нарече го психичноболен човек

Според нея той е номер едно психар в САЩ
10 окт 2019 23:15,
70
Риана пак скочи на Тръмп, нарече го психичноболен човек
Снимка: Pixabay

Риана заяви пред сп. "Вог", че най-психичноболният човек в САЩ изглежда е президентът Доналд Тръмп, предаде Франс прес.

Още по темата

Певицата от Барбадос обвинява Тръмп, че непрестанно свързва извършваните от бели хора стрелби с психични смущения, докато стрелбите, извършени от представители на етническите малцинства, окачествява като терористични актове, пише БТА.

Американският президент заяви през месец август, че психични болести са в основата на извършените от бели стрелци убийства в Ел Пасо, Тексас, и Дейтън, Охайо.

"Тръмп лошо произнесе една по една буквите в думата тероризъм", каза Риана. "Фактът, че това е окачествено различно заради цвета на кожата на извършителя, е унизителен. Това е съвсем расистко. Ако дадете оръжие на арабин в магазин от веригата "Уолмарт" (стрелбата в Ел Пасо на 3 август бе именно в такъв магазин,) Доналд Тръмп изобщо няма да спомене за проблем, свързан с психичното здраве. Най-психичноболният човек в САЩ днес изглежда е президентът Тръмп", отсече певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
7
 
! Отговори
Хюго Бос До 17 преди 4 години
Само за граничените левичарски капацини който подкрепя Тръмп автоматично подкрепял и путин. Толкова ограничени мозъци има само в ислямските медреси, където се чете само дяволския коран. Ама то от четене на левичарски *** на Маркс, Енгелс и Ленин не се поумнява.
16
1
 
6
 
! Отговори
хюго бос до 15 преди 4 години
Да те светна, че се пробваш пак с опорките за любимия ти путин. Нациболшевиките са либерасто- ***. Недей се измъква. Всички ви знаем , че сте нацикомунисти или болшевики- все тая, все една и съща либерасто- левичарскка ислямофилска ***.
15
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много интересно че единствено русофилите защитават със зъби и нокти Тръмп. Защо ли? Вероятно защото знаят че следващият след Тръмп ще унищожи Путин и путинизма.
14
1
 
8
 
! Отговори
Хюго Бос До 8 преди 4 години
Радист и хомофоб отдавна не са обида. Особено ако излизат от фекалните усти на нациболшевик. Май не си в Африка и 100% гледаш да жбивееш в бясл квартал,. Което прави вас нациболшевиките лицемерни расисти и хомофоби.
13
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хюго бос до 10Нещо и ти си психясал покрай Тръмп. Нацболшевиките са партията на Путин Единна Русия.
12
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес демократите предявиха още едно обвинение към психара Тръмп - държавна измяна за която освен импийчмънт има и затвор.
11
2
 
8
 
! Отговори
хюго бос до 10 преди 4 години
А не може ли първо вие, нациболшевиките да напуснете този свят, че ни омръзна от вашите Маркс, Енглес и Ленин и пргочие наци- болшевизъм?!
10
1
 
9
 
! Отговори
Тая преди 4 години
Черна ***.а и трябва май да поживее малко у България с Боко, Цецко..с всичките... па после да оди и са оплаква на Тръмп. Не от Тръмп.
9
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че Тръмп е неуравновесен психар го е доказвал многократно. Най-фрапиращият случай беше когато изгони 60 руски "дипломати" по случая Скрипал, а след това твърдеше че Скрипал са отровени от НАТО.
8
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп ще свърши много зле. Ако му се размине само с импийчмънт без затвор ще е голям късмет за него. Крайно време е тоя гноен цирей да се спука и да освободи света от идиотщините си.
7
4
 
27
 
! Отговори
Кина преди 4 години
Тя пък една "психично-здрава" хахаха. що не се погледне първо в огледалото ... може и да забележи, че има сериозна нужда от личен психо-терапевт.
6
30
 
9
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Тръмп си е расист и хомофоб. Това е ясно за всички и от много отдавна ... За това и тук много се харесва. Пасва на *** като мислене ...
5
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми, просто не е права. Дава еднаква априорна вероятност на това бял и черен да застрелят някого, а нещата просто не стоят по този начин в действителност. Тръмп е прав, а Риана е много глупава негърка от третия свят. Бих се срамувал от думите си на нейно място.
4
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом и на певачките взе да им светва лампата,работата(тръмп)отива на изуй ***!
3
3
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Гюве*ндиите и те разбирали от политика....
2
5
 
25
 
! Отговори
Граматик преди 4 години
Чичо Дончо е пич, а Риана е пичка
1
1
 
11
 
! Отговори
Додо преди 4 години
MAGA2020! Long Live Emperor Trump!