Коментари в САЩ: При химическо оръжие Западът може да се намеси

За седмица бензинът в САЩ е скочил от 3,75 на 4,5-7 долара
11 мар 2022 09:50, Елка Василева
122
Коментари в САЩ: При химическо оръжие Западът може да се намеси
Кадър: БНТ

Това, което се коментира в САЩ, е, че стигне ли се до използването на химическо оръжие, търпението на Запада може да се изчерпа. Ако се използват химически оръжия във войната срещу цивилното население, дори срещу военните, Западът може да се намеси. Това заяви кореспондентът на БНТ в САЩ Симеон Гаспаров.

Още по темата
По думите му отвъд океана се коментира още очакваната голяма вълна от бежанци. Говори се за 10 милиона души, което включва и много бежанци от Молдова. Според Гаспаров молдовците искат да влязат ЕС, защото се страхуват да не се получи украинският сценарий при тях. И Канада, и САЩ, и Австралия са заявили, че ще приемат бежанци, каза още Гаспаров.

САЩ се опитват да намалят напрежението върху горивата. Байдън приема нещата сериозно, отваря кладенци, пуска природен газ и нефт на обществени земи. Започнали са и совалки между Венецуела и Иран, държави, с които американците дори не разговаряха.

"Един галон бензин средно вече е между 4,5 долара, на някои места в Калифорния дори 7, в сравнение с миналата седмица, когато цената е била 3,75 долара. Това са неща, които притесняват хората, очаква се да настъпи още една стагнация, причинена не от COVID, а от тази война", каза още Симеон Гаспаров.

По отношение на снабдяването със самолети - САЩ няма да взимат страна, един вид Украйна не трябва да разчита на помощи, каза още Гаспаров. Той уточни, че най-голямото притеснение на САЩ е какво ще бъде поведението на Китай относно Тайван.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
До ББ - Успокой се преди 2 години
Огромната ти злоба те задуашава и замъглява съзнанието ти! Нима не си чувал и не знаеш за украинския нацизъм? Нима не си чувал за над 14000 убити в Донбас и 2000-3000 в рускоговорящиу градове???
95
0
 
1
 
! Отговори
Наглец! преди 2 години
Ей тези демоНОкрати нямат мярка в наглостта! Около 380 биолаборатории, в София откриват и пак им е малко. Смърт и война искат! Няма съмнение, че Ковида от тяхна лаборатория в Ухан или Украйна тръгна.
94
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимен"крадеца" вече се превърна във военнопрестъпник,разруши граденото векове от руснаците,православна русия принудена от едно джудже прие за "братя"чеченци и сирийци и заедно убиват православни жени и деца в Украйна...Украйна създала русия...носеща я векове...Киевска Рус не е манипулация а Исторически факт...кгб лъже и манипулира...това можете...следвате гьобелс и хитлер...и те вяваха на лъжите си,Света ни ви отне ограбеното,къде са ви яхтите и замъците...прах...скоро и вие!!! а позора..
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадецът, вика дръжте крадеца! Чии са тези лаборатории в Украйна бе ***? Руски или американски?! Кого щяхте да заразявате с прелетни диви птици и насекоми?! Химическата заплаха е в Пентагона!
92
1
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
21 век с лидерство и евтина пропаганда от 19 век. Важи за всички. Трябва нов стандарт. Без корупция и кражби. Но как?
91
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
бензинът в САЩ...беден американски на бензиностанция сподели...ок ще платим цената...нима не я платиха през ВСВ,нима не я платиха по време на Студената...нима не плащат в Украйна...докато ЕС бюрократите-лицемери се тъпчат с хайвер заседаващи по замъци...мине ли путин през Украйна вие сте следващите,кое не разбирате...полша,унгария,чехия,словакия,румъния,българия...те са целите..той си иска СССР!и го финансирате..нелепо...нечовешко!!!играта свърши..подкупите от путин свършиха...кое не разбирате?
90
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Нато...ще ви отнеме максимум 2 дни...убийте к.пелето и "империята" му,върнете нормалността на Света ни,неенормално да гледаме ежедневно убийства на невинни цивилни,не е нормално да заседават ЕС страхливци и зависими от болен...в замъци,дела трьябва...отново и за пореден път САЩ ще свършат черната и ще платят предателствата на ЕС политическата...време е Народите на Германия...Франция...Холандия...политиците ви ви продават на путин,правят ви зависими ,с вашите данъци финансират армията му...
89
10
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Руснаците манипулират общественото,готвят химическа срещу Киев и жителите му,те не воюват с украйнската армия...те атакуват жилищни,рушат инфраструктора,атакуват детски градини,родилни домове...геноцид...сега и химически ще използват...Спрете ги за Бога!!!всички гледаме с очите си фактите...стига лицемерие...стига позор...Спрете адолф путин и наемниците му!да платим цената...сега ще е най.. евтино...ще е скъпо...но сега,Нато убийте к.пелето и наемниците му безжалостно както той убива жени и деца
88
1
 
3
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Много Лъжи, много манипулация.Сащ имат 30 лаборатории за био оръжие само в Украйна. А обвиняват Русия
87
51
 
15
 
! Отговори
Антикомунис преди 2 години
Никой не е по гаден от лъжливите ***. Нещо да се произнесете че няма да нападат Украйна? От както ги помня винаги лъжат най безобразно и цинично преписквайки собствените си действия на другите. Вижте лавров, какъв изпечен лъжец и мошеник е.
86
52
 
15
 
! Отговори
ЗаЗ преди 2 години
Русия има прекалено много ресурси и е време да ги сподели с всички държави по света. Може и с военна операция да я убедят ако не иска доброволно да го направи.
85
13
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излиза, че САЩ вече са доставили химическо оръжие на нацистите, за провокация, че го използват руснаците.
84
10
 
53
 
! Отговори
Голям прос преди 2 години
Ето и вероятния сценарий. Бъдете сигурни, че украинците ще използват химическо оръжие срещу своите си и ще обвинят Русия. И това под диктовката на спонсорите им. Да виждате нещо общо със Сирия? Мисля, че на руснаците не им трябва използване на оръжия от този род. Запада ако се намеси, бомбите ще падат и върху него за разлика от другите му намесвания. Защо нагнетяват обстановката, а не оставят украинци и руснаци да се разберат, парите които са дали и в двата случая са изгубени
83
3
 
35
 
! Отговори
Тръмп преди 2 години
В САЩ могат да си коментират колкото и каквото си поискат тук никой не го интересуват.
82
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези *** ще нскарат Путин да удсри с ядрено оръжие. Това ежене ще убие цивилузацията, само защото една пропаднала държава Украина искат да е маша срещу РФ. Пак го пиша, Путин ясно го каза, света без Русия няма да съществува. Зспада иска да се върне в пещерите от префу 5 хилядолетия
81
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много са хитърки... Да се месят те като имат зор..
80
4
 
26
 
! Отговори
Едчо преди 2 години
Пожелавам на *** западняци весело ядрено изпържване
79
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
путин е виновен един галон 7 дол и в ес един л олио 6 лв а вие европеици се радвахте на санкциите за рус и сега плачете след дъж качулка не става
78
8
 
22
 
! Отговори
Кремъл преди 2 години
САЩ са най-великата страна и сила. Не ядът консерви с изтекъл срок на годност през 2015 Г.
77
28
 
9
 
! Отговори
Евровизия преди 2 години
Да се намеси по скоро и да премахне Хитлер.