Реклама или бъдеща истина

Инсцениран клип за арест на Владимир Путин взриви нета
Обновена: 16 фев 2012 15:36 | 16 фев 2012 15:25, Екип на Dnes.bg
90

 

 

 

Клипът "Арестът на Владимир Путин: репортаж от съдебната зала" се оказа реклама на нашумелия документален филм "Покушението срещу Русия" за взривовете в жилищни блокове в Москва, Буйнакск и Волгодонск през 1999 г., при които загинаха стотици хора.

Лентата е заснета по книгата на убития в Лондон бивш подполковник от руската Федерална служба за сигурност (ФСБ), служил и в КГБ, Александър Литвиненко "ФСБ взривява Русия". В нея авторът твърди, че зад тези взривове стоят непосредствено бившият президент на Русия Владимир Путин и ФСБ.

Междувременно руското министерство на културата оттегли даденото по-рано разрешение за излъчване на филма, пише NEWSru.

Вадим Коровин, генерален директор на видеоиздателството „Ланселот“, което на 9 февруари 2011 г. е получило правата за излъчване на филма в Русия, заяви за Би Би Си, че той е автор и продуцент на инсценираното видео за „ареста на Путин“.

Коровин нарече действията на министерството на културата „най-истинска цензура“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дреме ми на буя и за путакин и за русия и америка!Гледам петата колона яко се е активизирала,недейте така милички,нито русия нито америка ще ви нахрани семействата,работете,не стойте само пред компа!!??България и българското/българките/над всичко-това е национал-шовинизъм!В чест на вашия спор съм си налял кана с 2л 3годишен искрящ мавруд,на скарата 2кг дом.луканка-мисля че ще трябва още мавруд!Около мен обикаля 24г гълъбица и се настройва за довечера -секс до забрава!Наздраве на всички българи!
42
5
 
4
 
! Отговори
www преди 12 години
DAY BOJE
41
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кога ще видим доказаният убиец Джордж Буш младши зад решетките? Имаше опити за процес срещу него и слугата му Тони Блеър за войната в Ирак. Май доста бързо се потулиха нещата там!
40
8
 
30
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 12 години
ВЪЗМУЩАВАХА СЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ СТАНА 16-ТА РЕПУБЛИКА НА СССР, ЗАЩО НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СТАНА 25-ТА РЕПУБЛИКА НА ЕССР / ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НА "СОЦИАЛНИТЕ" РЕПУБЛИКИ/. ДА ВИЖДАТЕ РАЗЛИКА? ПУТИН Е ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО ПРЕЧИ ДА СЕ РАЗЦЕПИ И РАЗГРАБИ РУСИЯ. ЗАГИНЕ ЛИ РУСИЯ ЗАГИВА И ВСИЧКО ХРИСТИЯНСКО /ПРАВОСЛАВНО/ В СВЕТА.
39
3
 
39
 
! Отговори
управлявана по телеф преди 12 години
С всичките и положителни и отрицателни страни, Русия е една самостоятелна държава. Докато "Булгариа" е една колониална територия, управлявана по телефона от американското посолство!
38
6
 
21
 
! Отговори
оператор преди 12 години
Скоро ще има подобен клип и с пожарникаря.
37
5
 
19
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
Създателите на клипа няма да са дълго сред живите !!!!! Познавам руската справедливост, и демокрация !
36
10
 
31
 
! Отговори
USSR преди 12 години
Иска им се на някои да го видят Путин така,ама няма да стане! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН И ЕДИННА РУСИЯ!
35
4
 
29
 
! Отговори
9К79 Точка У преди 12 години
"Гладни кокошки, просо сънуват" с тази поговорка може да се охарактеризира поредната помия сътворена от ибрикчиите на чичо Сам, видно е има ги и в Русия! Немцов, Митрохин, Лимонов и тем подобна *** са готови на всичко само и само да си заслужат доларите от амер. посолство! Каквото и да правят обаче нищо няма да им помогне, защото Русия ще гласува за Путин, и ще спечели още на първия тур, разбира се има няколко хиляди офисни плъха в Москва, но това е нищо за огрмната страна !
34
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой обаче на казва че спонсор на тоя филм е Березовски. И е сниман по книгата написана от Литвиненко(бивш кгбист и предател) и Юрий Фелштински(евреин живеещ в щатите и главен политически съветник на Березовски).Кой е снимал филма:Автор и Режисьор: Жан-Шарл ДЕНЬООператор: Тони БоскоПродуцент: Шарль ГазелльМонтаж: Пол БЕДОНито един руснак няма, сигурно и те са евреи ама трябва се търси в интернет. Някой още да не е разбрал какви мили хора са евреите и техните приятели от лондон и ню йорк?Що не кажете истината а?
33
6
 
29
 
! Отговори
Тояга преди 12 години
Иска им се на някои хора да сринат русия но няма да стане с тази пропаганда идваща отвъд океана наи вероятно америкоянките не им се свири по гайдата....
32
26
 
19
 
! Отговори
ЧиЧо преди 12 години
Днеска клип, утре - реалност.
31
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сбъркали са клипа. трябвало е да го сложат в кадрите дето ги изнасилват по затворите..уха..кеф..
30
4
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
36-ти, ти си болен.
29
11
 
25
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Докато всякаква седерунгелска про западна *** плюе Путин съм спокоен за него и Русия,притеснявам се когато почнат да хвалят някой ,никога не е на добро!
28
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 36Ти не си комунист,ти си обикновен мазохист-русофил!Защо се опираш на Китай,нали русия е много силна.В едно си прав-русия под ръководството на Китай,защото Китай ще глътне твоята прехвалена русия като малка водка!
27
1
 
4
 
! Отговори
ДО42 преди 12 години
религията християнство ,а на тоя ,на който не му изнася , прав му лът...
26
14
 
7
 
! Отговори
slayer преди 12 години
веселяк 40, да сравняваш русия с вселената и природата е като да сравняваш старо балканче с модерен мерцедес. A Горби ви разруши боклучавия концлагер наречен СССР, и са ви е яд, ама свърши вашата. Комунистите биха всички рекорди в човешката история по глупост, тъпотия и доказаха че са грешка на природата
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защото България е продадена и мн скоро бъгларите ще разбера, че са малцинство в собствената си държава, тогава никой не дава гаранции кого ще избере мнозинството, кой ще е официалния език и каква ще бъде религията... Който отрича очевидното е по-скоро кактус или щраус с глава забита в пясъка, от колкото човек...
24
16
 
34
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Жалки човечета, които се гърчите в нъпани срещу Путин,и 100 години да управлявате повече от Путин - не можете да направите за Русия това, което ще направи той.