Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки

Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано
27 фев 2022 08:31, Елка Василева
360
Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще загуби войната заради грешните си преценки. Това е прогнозата на Надежда Нейнски, бивш министър на външните работи на Република България и бивш посланик на страната ни в Турция.

Още по темата
Пред БНТ Нейнски заяви, че според нея грозното лице на войната ще доведе до ерозия на авторитета на Путин дори и в самата Русия.

"Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано. Мисля, че Путин ще загуби войната заради грешни преценки. Той подцени способността на украинците да защитят земята си - Володимир Зеленски е пример за съвременно лидерство за цяла Европа. Подцени също решителността на НАТО да действа, както и готовността на руския народ да участва в подобни действия", каза Нейнски.

Според нея знакът, който дава НАТО, е много ясен. Алиансът няма да допусне да бъде застрашена сигурността на нито една страна-членка. Това е отбранителен съюз и допълнителното разполагане на войски има за цел да не допусне разрастването на конфликта, каза още Нейнски.

Тя допълни, че последствията от руската инвазия в Украйна тепърва предстои да се оценят, но вярва, че светът няма да е същият след тази война и много хора и институции ще трябва да се определят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
2
 
17
 
! Отговори
п.тка заспала преди 2 години
...тя мислила...ХАХАХА..
231
3
 
21
 
! Отговори
4444 преди 2 години
Ха ха ха ха. Неински. Ти от кога взе да рзбнираш от политика. Ти се издигна благодарение на пеперудката между краката си.
230
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, бих казал женските да си мълчат, да готвят и перат, ако поне това могат!
229
2
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Нейнски ли си каква си. Не си познала!
228
5
 
28
 
! Отговори
Да попитам: преди 2 години
Откъде я изровихте тази неадекватна нещастница? Крадлива,лъжлива долнопробна лизачка!Точно когато беше външен министър тази помиярка затвори въздушното пространство на БЪЛГАРИЯ за руските самолети,докато господарите и от САЩ бомбандираха суверената и несависима ЮГОСЛАВИЯ! Избиваха мирното население, кръвожадно и безпощадно разрушаваха инфраструктурата.Бомбандираха и Китайското посолство!Хвърляха бомби с обеднен уран,ракети паднаха и в РОДИНАТА ни!Тази мизерница защо не протестира тогава???
227
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе откога една филоложка, станала по ирония на съдбата външен министър, ще се изказва за нещо, което не разбира? Да си гледа там турския зет и да си трае!
226
1
 
20
 
! Отговори
Бай Хой преди 2 години
Мнение без покритие, много станахте политиците, малко работят за България.Подлогата Нейнски, кой не знае историята й.
225
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушах изказването на г-жа Нейска.Да е попитам какво прави в Масачузетс.Питам къде са всички политици и децата им след като сдадоха властта.Май повечето ,,милеейки" за България са в странство и децата им учат навън!А тука робите на западната цивилизация се питат как ще изкарат утрешния ден при тази инфлация и разруха на България .Нека всички умове на България минали през политиката да си дойдат и да дърпаме заедно каруцата за по добър живот а не да дават акъл от други държави.
224
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Гришо !!!!
223
12
 
8
 
! Отговори
Русия е поробител преди 2 години
Руският цар Александър II "Освободител" няма капчица руска кръв. Етнически той е чистокръвен немец, така че не вярвам да е имал благородни намерения към българите. Немеца просто е искал да ни използва за да се добере до Босфора. Българите са единствения народ който боготвори своите поробители руските завоеватели.
222
3
 
15
 
! Отговори
българина преди 2 години
всички ястреби в момента показват само едно, всичко което сащ са причинили на 100 държави за 75 г ВСЕ ЕДНО НЕ СЪЩЕСТВУВА, НЯКОЙ ДРУГ ГО Е НАПРАВИЛ, ТО НЕ СЕ БРОИ ТО Е НЕЩО ДРУГО! хубавото е че с това мислене и докато не си извадите главите от зад ците, последното което ще видите са собствените си ла на от близо!
221
20
 
6
 
! Отговори
Има съмнения че преди 2 години
Путин е педофил. Изпишете в Гугъл "Путин педофил" и ще излезе някаква информация, все още е останала. Човекът който обвинил Путин в педофилия е бил незабавно умъртвен.
220
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази много ги разбира като е другаде. Като стана преврата в Турция 3 дни я нямаше и никаква връзка с тел. Уволнение и затвор за секретарката на Иван грабителя!
219
17
 
8
 
! Отговори
Анатема на Путин преди 2 години
Проклета да е утробата която е носела девет месеца това азиатско чудовище ислямофила песоглавец гнусен, с име което никой истински българин не би желал да носи, на български език еквивалент на женски полов орган. Анатема на братоубиеца Путин който щедро пролива православна кръв и покровителства световната ислямистка мафия базирана в Техеран.
218
20
 
6
 
! Отговори
Путин е ислямофил преди 2 години
Путин е таен ислямист и враг на православието. През цялото си управление избива православни християни грузинци украинци. Не помогна на православните арменци а ги остави да бъдат избити от Ердоган. Нищо не направи за да предотврати превръщането в джамия на най голямата православната светиня света София, а я остави да бъде осквернена от Ердоган. Защо тогава не бомбандира Истанбул? Защо покровителства джихадистка Персия и нейните банди Хамас и Хизбула? Защо не унищожи иранските ядрени реактори?
217
5
 
16
 
! Отговори
Тая стана преди 2 години
Туркиня.
216
1
 
17
 
! Отговори
Татул до 244 преди 2 години
Престъпно е да подкрепяш, развиваш и защитаваш нацизма, да забраняваш на хората матерния им език, да убиваш деца и жени. А иначе няма нищо лошо да си родолюбец.
215
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Привет, интересува ме корона вируса броят на заболелите и къде мога да се ваксинирам. Много трудно намирам информация за това в последните няколко дни. София още ли е в червената зона? А Кърджали?
214
1
 
15
 
! Отговори
чичо преди 2 години
До Какъв е този вой? Налице е двойният аршин.Отделянето на Косово от Сърбия не е нарушение на международното право,а за Крим Луганск и Донецк ,ДА
213
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак са изплескали Гражното Наде, явно ресурса от предатели, даже и в България се изчерпи, та кюрдката прибягва до старите чанти!