Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки

Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано
27 фев 2022 08:31, Елка Василева
360
Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще загуби войната заради грешните си преценки. Това е прогнозата на Надежда Нейнски, бивш министър на външните работи на Република България и бивш посланик на страната ни в Турция.

Още по темата
Пред БНТ Нейнски заяви, че според нея грозното лице на войната ще доведе до ерозия на авторитета на Путин дори и в самата Русия.

"Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано. Мисля, че Путин ще загуби войната заради грешни преценки. Той подцени способността на украинците да защитят земята си - Володимир Зеленски е пример за съвременно лидерство за цяла Европа. Подцени също решителността на НАТО да действа, както и готовността на руския народ да участва в подобни действия", каза Нейнски.

Според нея знакът, който дава НАТО, е много ясен. Алиансът няма да допусне да бъде застрашена сигурността на нито една страна-членка. Това е отбранителен съюз и допълнителното разполагане на войски има за цел да не допусне разрастването на конфликта, каза още Нейнски.

Тя допълни, че последствията от руската инвазия в Украйна тепърва предстои да се оценят, но вярва, че светът няма да е същият след тази война и много хора и институции ще трябва да се определят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
2
 
21
 
! Отговори
Паметлив преди 2 години
Помним много добре,как на тая па*ча*вра беше подарен от Костов гаражът на ЦК на БКП.И какво стана-пълен провал,поради лошо управление.За издънките като външен министър и посланик да не говорим.И тая ще говори за грешни преценки....
191
12
 
10
 
! Отговори
Така е. преди 2 години
Да се определят ТРЯБВА.Какво представлява представл ПУТИН?Психиката му е болна. Заплашва целия свят.Готов е на всичко.Такава РАЗРУШИТЕЛНА сила не блика от нормално мислеща личност :градивна, авторитетна, дипломатична, на ниво 22 век...
190
1
 
27
 
! Отговори
Лицемерие преди 2 години
Мисля, че това зло е режисирано не само от Путин, но и от кукловодите "велики" сили на света. Темата с Петрола, Коронавируса, Олимпиадата се изчерпа и започнаха война. Защо не приеха Украйна в НАТО толкова години, а само правят цветни революции, снабдяват я с оръжия и я насъскват против Русия? В момента удобно мълчат, защото цената на всичко се вдига и печатниците на $ и EUR ще заработят отново. Разкъсват я парче по парче, от всички страни като хиени, а после ще я "възстановяват" с нови заеми...
189
20
 
7
 
! Отговори
РУСИЯ затъва преди 2 години
В блатото, където няма излизане !
188
5
 
10
 
! Отговори
ха-ха преди 2 години
До Слава Украине ---Сало Украини!
187
4
 
22
 
! Отговори
lora преди 2 години
След като искат мир, защо им изпращат оръжие? Защото, целта е да има война. Лошото е, че принудиха две православни държави, да воюват помежду си, заради интересите на други държави. Слушайте какво казват китайците, скоро те ще управляват света. Не си мислете, че някой мисли за украйнците, всички мислят за собствения интерес.
186
2
 
5
 
! Отговори
223 ходи се гръмни преди 2 години
не мога да повярвам, че толкова *** народ има в България. Ти си с мозък, по-малко развит от на ембриом
185
6
 
8
 
! Отговори
Слава Украине преди 2 години
Слава Украине
184
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропуските *** си повтарят едни и същи опорки, които идишаха отдавна за да се слагат на окупаторския режим. Пред кой се слагате? 1 рубла струва 2 стотинки вече. Можете да ги подпомагате като купите и още.
183
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отсега признавам и виждам че: РУСИЯ е ПОБЕДИТЕЛ!!!!!
182
9
 
9
 
! Отговори
Милиони украинци преди 2 години
Дават мощен отпор на руският агресор!
181
5
 
6
 
! Отговори
Кличко преди 2 години
Ще водим дълга партизанска войнадо победата
180
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашките нямат шанс, ще фалират паралелно с избиването им до крак
179
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе Неински спри да се изказваш неподготвен! Първо се определи от какъв пол си...
178
8
 
6
 
! Отговори
Сатрапа ПУТИН преди 2 години
Ще си получи заслуженото
177
14
 
11
 
! Отговори
Слава Украине ! преди 2 години
Путин ще бъде свален скоро !
176
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно не е имало реални заплахи за сигурността на русия. Нещо повече, те струпаха войски и застрашиха сигурността на мирното население в Европа през 21 век. Ако не са разбрали - не може да имаш варварски териториални претенции в този век. Нищо, ще го разберат по трудния начин. Но е права, че е време разделно. Който си мисли, че не му е тук мястото да отива там, където мисли, че му е! Аз 30 години назад в мизерията няма да се върна.
175
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 201: в Украйна сами избират съдбата си - всеки има право на избор. Дали някой старец който не иска да има марионетки над него също е бандеровец? Дали човек от Днепър който иска да може да избере своя кмет също е бандеровец? Украйна не е Русия а независима държава. Къде са тези бандеровци?
174
4
 
11
 
! Отговори
Митко преди 2 години
По скоро някой от противоположния пол може да сбърка отворът ти, отколкото Путин Преценката си. Голяма геополитическа специалистка е "убавото" Наде...
173
7
 
6
 
! Отговори
слънчоглед в мъгла преди 2 години
В 21 век диктаторът *** започна агресивна война (за втори път) срещу суверенна държава. Единствения резултат ще бъде разпадане на фашистката федерация и връщане на *** векове назад. За последните 105 години Москва казва само лъжи (включително след предаване на наследения от СССР ядрен арсенал от Украйна на Русия, за което последната заедно с ЮК и САЩ става гарант за запазване на териториалната и цялост).