Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки

Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано
27 фев 2022 08:31, Елка Василева
360
Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще загуби войната заради грешните си преценки. Това е прогнозата на Надежда Нейнски, бивш министър на външните работи на Република България и бивш посланик на страната ни в Турция.

Още по темата
Пред БНТ Нейнски заяви, че според нея грозното лице на войната ще доведе до ерозия на авторитета на Путин дори и в самата Русия.

"Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано. Мисля, че Путин ще загуби войната заради грешни преценки. Той подцени способността на украинците да защитят земята си - Володимир Зеленски е пример за съвременно лидерство за цяла Европа. Подцени също решителността на НАТО да действа, както и готовността на руския народ да участва в подобни действия", каза Нейнски.

Според нея знакът, който дава НАТО, е много ясен. Алиансът няма да допусне да бъде застрашена сигурността на нито една страна-членка. Това е отбранителен съюз и допълнителното разполагане на войски има за цел да не допусне разрастването на конфликта, каза още Нейнски.

Тя допълни, че последствията от руската инвазия в Украйна тепърва предстои да се оценят, но вярва, че светът няма да е същият след тази война и много хора и институции ще трябва да се определят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Володимир Путин е симпатичен, хубав красив мъж, много е смел, истински обича Родината си и родата си, много честен и откровен, трудолюбив и признателен , с една дума душа човек. Володимир Зеленски - лъжец, страхливец, подъл, злонамерен, войнствен, абе недобронамерен, ляке.
211
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи да разбирам от болните русофили,че да защитаваш страната си е престъпно и си автоматично нацист. .....Я пак, но бъдете по убедителни ......
210
2
 
26
 
! Отговори
Аньо преди 2 години
С г-жа Нейнски се разминах на пешеход по улица "Мадрид" в София, когато тя беше външен министър. Тя и тримата и охранители щяха да ме прегазят на тротоара. Арогантна. Надали е станала по-добра.
209
7
 
22
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Чак ми става смешно, Зеленски - лидер... Това сме'шно човече, което го държат на каишка съвремените украински нац'исти било лидер!! А тази не помня да взе отношение за запалените живи хора през май 2014 г. и маршируващите в строй с факли и наци'стки татуировки не хора, а направо главо'рези в Киев. Много е добре избирателно да се коментира.
208
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
целия свят трябва да даде отпор на полуделия и войната
207
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е тази дама, която не е запозната със ситуацията пък дава мнения?Това беше последния път в който отварям жалко то Ви подобие на медия!
206
2
 
12
 
! Отговори
NO FAKE преди 2 години
но вярва, че светът няма да е същият след тази война и много хора и институции ще трябва да се определят "Я каква била работата Вие слугите на Сатанато отдавна се определихте на кого служите на Дявола разбира се Ада ви очаква на нищо друго не се надявайте
205
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е болно, комплексирано джудже, което света ще измете. Семката му е да уммре.
204
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски ще дойде костелив орех.
203
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Света отива към гибел. Бог да ни прости!
202
5
 
18
 
! Отговори
От боклукджъ преди 2 години
Мнения много,стара чанта.
201
13
 
31
 
! Отговори
Какъв е този вой? преди 2 години
Почти 9 години украинските нацисти убиваха невинни хора - изгоряха над 80 човека в Одеса (между тях и българи!), около 15000 в Донбас - ни вопъл, ни стон! Бонбардира се Белград с обеднен уран, паднаха бомби в Горна Баня и пак - пълно мълчание...
200
1
 
36
 
! Отговори
Тази г-жа коя беше? преди 2 години
Тази госпожа коя беше? Тя ли скачаше и крещеше, че кой не скача е червен, а после заграби паркинга на НДК и много други. За 1-2 месеца стана милионерка!
199
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бивша фльорца,която ще се пенсионира на гърба на българите.Какво разбираш ти от военните дела птицо лекокрила?Оскубахте държавата.СДС-съюз на демонските сили.
198
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали путин и лукашенко са пример за каквото и да било освен за крепосничество и диктатура през 21 век?
197
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя слава Богу, чак глад не знае какво е, но виж мизерията ни през 50 до края на 80 те си я спомня. Но украинците пък от друга страна много добре си спомнят за гладомор.
196
10
 
26
 
! Отговори
123 преди 2 години
НАТО предизвика всичко още 2014, продадоха безброй оръжия и сега само гледат отстрани. А какво ще кажете за зверствата на украинските фашисти подкрепяни от САЩ? А дали Зеленски, който е една пионка е пример за каквото и да било?
195
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как смятаха че ще протече окупациата на Украйна : танковете минават, войската се предава и водят стълкновения със футболна егитка.Как протича окупцията: окупационните войски стигат до някое малко градче и възрастен човек хока окупационните войници какъв им е проблема. Окупационните войски няма как да победят. Сраженията не само на бойното поле.
194
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наде, знаеш ли как се зарежда СПГ? А, от коя страна стреля базуката? А, глад знаеш ли какво е?
193
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как точно Киев ще падне ...като в него има 1мил мъже от които 30% снаряжение.. всички са окупирани и чакат... за превземането на Киев е нужна пехота а не артилерия, а в градска среда силите са изравнени. Рашките 2 години се мъчеха с ИДИЛ в Сирия