Ракетен удар по Одеса, има жертви и ранени

По първоначални данни е ударен религиозен храм
Обновена: 2 май 2022 22:32 | 2 май 2022 22:24, Красимир Ангелов
95
Ракетен удар по Одеса, има жертви и ранени
Снимка: БГНЕС, архив

Ракетен удар порази тази вечер краинския град Одеса. При атаката има жертви и ранени, съобщи в чат приложението Телеграм местният областен управител Максим Марченко, цитиран от Ройтерс.

Засега няма повече подробности.

Отделно украинската обществена телевизия "Суспилне" цитира южното военно командване да заявява, че при удара са нанесени щети на религиозна сграда.

Общинският съвет на Одеса съобщи също в Телеграм, че сред загиналите има 15-годишно момче, а още едно дете е настанено в болница с наранявания, предаде Франс прес. Допълва се, че децата са се намирали в сграда, която е пострадала при удара и в нея е имало петима души.

От началото на инвазията Русия е изстреляла по цели в Украйна над 2100 ракети, заяви високопоставен американски представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
до 71 анонимен преди 2 години
От къде черпиш информацията си , малкия ? Много евтино манипулираш , елементарен си .Жалко , ако пък не си млад . Тая бясна русофобия ви пречи да виждате реално . Търсете истината и ще я намерите .
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
неможе укрите да се спасят одеса е руски град 80% е руснаселение укропите много пакости направиха на местните на 2.05.2014г. всички помним 48 ч. запалиха живи включително бремена жена 250 ч. са пострадалите.рус ще мъсти за тях.няма защо да ги защитавате тези укропи бендеровци
63
7
 
2
 
! Отговори
Еми , това им остана преди 2 години
..НА РАШКИТЕ ---само ракетите ------ама , и те са неточни....
62
7
 
2
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 2 години
..А НЕМА ЛИ ДА ИМА РУСКИ ДЕСАНТ ...ИЛИ САМО ШЕ ЦЕЛИМЕ ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ С РАКЕТИ И ШЕ ПЛАШИМЕ СТАРЦИТЕ И БАБИЧКИТЕ ТАМ...??!
61
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 83 "и тия като палестиците, важно е да се съобщава за децата, че да има съчувствие" Съобщават за всички, защото ударите са по жилищните райони на Одеса.
60
5
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Този религиозен храм най-вероятно е бил нацистки, а 15 годишното момче е бил техния водач :))))
59
11
 
4
 
! Отговори
Inatut преди 2 години
Украинците много го бавят моста на керч.. няма ли да го правят подводница скоро..
58
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
80, а защо Русия (Путин), имайки претенции, че Нато ще разполага бойна техника на територията на Украйна и се чувства застрашена, защо не тръгна да воюва с Щатите (които въоръжават Нато), а нападна слабата Украйна?! нали има страхотна военна мощ?? Има, ама вече месец се мъчи с един завод бункер с някакви неидентифицирани "нацисти", криещи се вътре! Пък те се оказаха цивилни хора и сега се чудят как да си признаят излагацията! Хохли били:)))) ..
57
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 75 "Мислиш ли, че на американците и страните от Нато нервите са от желязо?" ---- хахахаха, нато и ко ако имаха кохонес сами щеха да воюват с мечката, а не да използват наивните хохли за проксита! Само дето америка се управлява от хората с пари, а война на тяхна земя и с техни жертви е зле за бизнеса, да не говорим за отговора на раша ако краварите решат "да метнат бомба по кремъл". Хвани прочети за "периметр" като за начало! Също така си припомни на чия страна застана Китай!
56
19
 
6
 
! Отговори
До 75 преди 2 години
Мислиш ли, че на американците и страните от Нато нервите са от желязо? Да оставят руските терористи да си бомбардират и убиват безнаказано в чужди страни, който и каквото си искат, само защото имат газ и ядрено оръжие! Мислиш ли, че в един момент, без предупреждение няма да метнат една бомба по Кремъл и всичко да приключи за секунди?? Тогава ще видиш що е МОЩ ! Не само от надутите приказки на Лавров, от които се опияняват заблудените русофили.
55
8
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Анонимен 75 Герасимов гушна ли букета?
54
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американските троляци се активизират нощя понеже деня спят. Те всичко им на терсене. Русофобчета са горките сънливци. Язък.
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алекс отивай на фронта ако имаш 18 години.
52
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алекс "Украйна какво чака?Получиха модерно западно оръжие.Да ударят руски градове." --- сме6ко, те ако ударят руски градове, сещаш ли се, че от киев няма да останат тухла върху тухла! До сега рашките се опитват да спестят цивилните и унищожават основно военни цели. Нападнат ли обаче хохлите и нато руски цивилни, тогава ще видиш какво значи военна мощ! Не солнцепек, а направо изтриване от земята ще има усраина!
51
21
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Украйна какво чака?Получиха модерно западно оръжие.Да ударят руски градове.
50
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шорош за България търси писачи на коментари. Задължително условие за назначаване е да нямате грам самоуважение към себе си, родителите си, приятелите си и да сте готови да продадете гз си за прясно напечатени 'артийки дето скоро ще стават само гз си да изтриете с тях.
49
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия се управлява от едно л'айно в Кремъл и затова вече има над 30 хиляди жертви в тази война. Нашите жалки русофили много обичат подобни г'адове и затова денонощно съчиняват глупостите за да ги оправдават за всичките им мерзости...
48
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2100 ракети??? Ехаа... а хохлите викаха, че още първите дни на войната.. пардон - специалната операция, рашките са си изтреляли 70% от ракетите и, че всеки момент щели да свършат.. после викаха, че помощ от Китай искали за въоръжение.. след това за военните от оня остров.. после за оня дух-а.. после, че нямало назита.. нямало и чуждестранни военни.. абе с една дума тия не спряха да лъжат! По техните думи вече трябвапе да са подминали масква.. ама е нА - седят заклещени в подземията.
47
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Портокалецът Гутиереш разкарва желеобразните си телеса до Москва САМО за да успее да изведе натовските военни от Мариупол! За разни там укри не стана дума! Не мина! До три-четири дни ще се предадат и голям резил ще падне! Всичко ще си кажат, сладурчетата!Може пък тогава затлъстелите бюргерски мозъци нищо да разберат! Едва ли ще се засрамят!
46
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ракета е поразила жилищна сграда то това значи че от сградата е стреляно. Ракетата се изстрелва от компютър. Него не го интересува каква е сградата. Украинците отиват и стрелят нарочно от жилищни сгради срещу противника който отвръща на удара. Това е един вид провокация срещу по високотехнологичен противник. Временен ефект. Сами си рушат блоковете и сами си избиват населението. Но това почва да се разбира от хората. Пропагандата манипулира и инсинуира.