Зеленски обеща победа срещу Русия в новогодишното си обръщение

По думите му победата няма да бъде постигна с чудеса, а с упорита работа
681
Зеленски обеща победа срещу Русия в новогодишното си обръщение
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в новогодишното си обръщение, че очаква през новата година Украйна да победи във войната с Русия, предаде Ройтерс.

По думите му победата няма да бъде постигна с чудеса, а по-скоро чрез упорита работа и с помощта на чуждестранните партньори.

"Днес има само едно желание. И то ще се сбъдне не чрез чудо, а чрез нашата работа, нашата борба, взаимопомощ и човечност", заяви той.

"Честита нова година! Годината на нашата победа", каза още украинският президент.

Зеленски спомена и многократните руски удари, които разрушават украинската система за производство на електроенергия. "Искате светлина? Тя е във всеки от нас, дори и да няма електричество", обясни украинският държавен глава, цитиран от ДПА.

(БТА, Николай Велев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
457
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава Богу!
456
2
 
1
 
! Отговори
СЛАВА преди 1 година
СЛАВА на УКРАЙНА. СЪД за лилипутин и сие! А на тези двамата под мен ще кажа - младежи, пийте си хапчетата редовно и не бягайте от 4-ти км.
455
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПовЕрвал си е
454
3
 
5
 
! Отговори
СЛАВА УКРАИНьЕ преди 1 година
До Волтимитлер Зелехлер и Ще го одушат децата// Е тия двамата избиха рибата в Днепър река! Но най силна предикция е предсказанието за Военен Преврат завършващ с танково размазване Заленскоиднитеглисти. Доста жестоко но като човек прочета колко пари, оръжия и медикаменти Западът е отпуснал само на Зеленски е ясно че Народът като стой та гледай хич няма да чакат Генералите да подкарат танковете а с камъни и сопи ще свършат танковата работа. Ей на такава Украина, Да точно на такава се казва СЛАВА
453
4
 
9
 
! Отговори
йуХ Голям преди 1 година
"Зеленски обеща победа срещу Русия в новогодишното си обръщение"Тази игра на "Нинтендо" от кога ще е налична???
452
3
 
9
 
! Отговори
Ще го одушат децата преди 1 година
Зеленски предаде всичко което можеше да се предаде. Той предаде: 1) Родителите и тяхните родители, всички евреи; 2) Зверски убитите евреи, поляци и руснаци преименовайки улици, булеварди и площади с имена на бандерасите; 3) Целия днеше украински народ с обещания за светло бъдеще като взе огромни дългове и разпродаде Целината; 4) Предаде Русия и най накрая това *** предаде 5) Целия запад чрез профукване на огрмни количества качествени оръжия и боеприпаси, изхарчи къфари с пари дадени от Запада
451
4
 
6
 
! Отговори
Волтимитлер Зелехлер преди 1 година
Разликата м/у Хитлеренко и Зелехтлер е тази че Адолфенски никога ама даже и когат Червената Армия навлиза в Германия, Хитльо никога не бомбандирал немското население в Германия с тежкобойни оръдия и самолетни атаки. Зеленски обаче е продължение на укрофъшутките от 2014 до ден днешен бомбят с оръдия, ракети и самолети УКРАИНСКО население. Като резултат Адолф Хитлер иронично се хили (затова е Хилитлер) и се пипа по едно срамно място
450
3
 
11
 
! Отговори
тити преди 1 година
Най лошият и нескопосан дипломат президент!Още февруари месец, когато всички говориха за подготовките на операция срещу Украйна той си смъркаше дрогата на Буш и размахваше НАТО пред носа на Путин и го дразнеше като куче, Вместо да *** при Путин и да си решат проблемите по мирен братски начин,Да ама не надрусаният Зелински се взе за велик и хвърли народа си в война!Русия беше предизвикана да влезе в Украйна!Да беше предизвикана от 2 области на Украйна който 12г бяха унищожавани от Украйна!
449
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да спечели , победата си има цена - свободата на Украйна! Страната е в неизплатим дълг . Зеленски пак говорил с И зраел за помощ и те го питали ако бяха в НАТО кой щяха да подкрепят Палестина или И зраел?
448
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди да се изкаже яко се е на...шмъркал и ме се привижда победа. Пък и не се срамува. В момента в който абдикира и войната ще свърши веднага. Тогава ще се разбере кой какъв е бил.
447
13
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
АЗ СЪЩО СЪМ КРАЙНО ВЪЗМУТЕН, ЧЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 2023-ТА ГОДИНА ОЩЕ НЕ СА УТРЕПАНИ ХИЛЯДИ КА ПУТЪНИ В УКРАЙНА
446
4
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Обирай си крушите от българия или дай 10 милиарда долара дето ги издържаме ве ей!И вземи си купи една бръсначка...какво ми се прайш на бомж?Милиардер!
445
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
на кого обещаваш бе, то укри има ли вече...
444
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя е неизбежна. Злото няма как да победи.
443
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинка на Сл Бряг каза че ще се върне в Украина само ако след нормале съдебен процес разрешат публична бесилка на Зеленски и кохората му на подстъпите към БабийЯр, място където 10ки хиляди украинци, поляци и евреи са били най свиорепо разстреляни в огромни ровове
442
15
 
5
 
! Отговори
Питам преди 1 година
До Васил 516 А нещо за руския ботуш, дето съсипа половин Европа ?
441
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 650 постра не са изтрити 515. Къде са другите 135 и защо са изтрити?
440
15
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До мир 508 И Путин ще отговаря в Хага. Бъди спокоен. И двамата са виновни , но агресора е Русия.
439
6
 
15
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 1 година
Този е такава "балалайка"! Само като се мярне на екрана и замирисва на ***.
438
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що ми се струва, че досега два пъти вече трябваше да ги е изгонил? Последно май бе до средата на септември. Но те си превреземат педя по педя при Крематорск и украинската армия се топи като сняг. А руските редовни части си правят учения в Беларус!