Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец

Всички ракети са били прехванати и унищожени
26 май 2023 09:24, Елка Василева
168
Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец
Снимка: архив, БГНЕС

Тази нощ руските сили отново подложиха на обстрел украинската столица Киев, съобщиха от гражданската и военна администрация на града, цитирана от Франс прес. Според информацията всички ракети са били прехванати и унищожени.

Още по темата
"Още едно въздушно нападение срещу Киев, 13-о поред от началото на май! И както винаги, през нощта", съобщи администрацията в Телеграм акаунта си. Според него крилатите ракети са били изстреляни от стратегически бомбардировачи Ту-95МС в района на Каспийско море.

"По предварителна информация всички вражески цели във въздушното пространство на Киев са открити и унищожени", добави администрацията.

В ежедневната си сутрешна актуализация украинската администрация съобщи за 55 руски нападения през изминалото денонощие. "Ракета С-300 е поразила язовир в района на Карловка в Донецка област" (изток), съобщи генералният щаб. "В резултат на това има голяма опасност от наводняване на околните населени места".
(БТА, Асен Георгиев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
4
 
! Отговори
Zеленски преди 11 месеца
До 29. Да, започна. Само че тя няма да се проведе според твоите съветски разбирания от ВСВ - юруш цялата армия и да стане лесна мишена. Ще бъде съвременна, с модерна техника и технологии - внимателно, премерено, с търсене на слаби места в отбраната на *** те. Такива като теб със застинали петолъчки по челата не могат да го разберат.
31
13
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 11 месеца
Реклама на Пейтриът ще видиш тогава, когато видиш реклама на Мерцедес. Хубавата стикя няма нужда от реклама, тя се рекламира сама!
30
3
 
8
 
! Отговори
Ако укри преди 11 месеца
С 300 са ПВО ракети.
29
5
 
12
 
! Отговори
Работят на думи преди 11 месеца
До PATRIOT -РАБОТЯТ толкова безотказно че и една снимка с рекламна цел няма! И как така укропитеците да пруписнат този информационен благодат? ха ха ха ха!
28
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кво стана с укроофанзивата която започна вчера а?Не са могли никъде да пробият укрите и са яли пердах по целият 1500 км фронт.Затова мълчат всички.
27
4
 
5
 
! Отговори
ВСЪЩНОСТ може преди 11 месеца
и със С300! - както има клипчета, укропитеците са минирали язовирната стена със 4 тона (!) експлозив! Просто руснаците са запалили фитила от разстояние! :):):)
26
10
 
5
 
! Отговори
Статистик преди 11 месеца
Пейтриът ги пази. Четох в CNN, че 2 мощни експлозии не са взривили всичко в радиус 500 метра заедно с боекомплекта, а само са спаднали някаква гума, дето вече са я сменили.
25
13
 
6
 
! Отговори
PATRIOT преди 11 месеца
системите работят безотказно. За пореден път ракетите на руските ф..ашисти отиват зян.
24
18
 
6
 
! Отговори
К9 преди 11 месеца
Прави ми впечатление, че в този сайт болшинството коментиращи изпитват някакъв необясним оргазъм, споменавайки думите Су, Кинжал и прочие руски недоразумения, чиято "слава" е плод само и единствено на руската пропаганда! 30 Пейтриъта не могли да свалят един Кинжал и автора се наакал от възторг. Не 30,а 300 Пейтриъта не можаха да свалят на Кинжала опашката. Така по-добре ли е? Айде бегай те да си смените гащите и газ към Москва. Там ви чакат с нетърпение. Тук нямаме нужда от такива като вас!
23
2
 
4
 
! Отговори
Арабите са във фурор преди 11 месеца
Със С-300 могат да свалят и самолет и да бутнат язовирна стена и да дигнат във въздуха бункер! УНИВЕРСАЛНАТА ракета! - като калашника! :) Опашката пред руското посолство за купуване сигурно е от сутринта? нали ***?
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Украйньите всеки ден ги атакуват по 50-60 пъти и те свалят всички ракети с патриот.Бре бре за 1 месец тва са 1000 ракети.Окаринцире изпросиха 1000 патриота ли ?
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Има ли смисъл от такива новини след като всички ракети на "окупаторите" се свалят без никакви поражения?
20
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всяка нощ горят складове и бази в Покрайна, ама всичко сваляли хохлите
19
3
 
14
 
! Отговори
и то без ракети! преди 11 месеца
Представяте ли си ако на руснаците не им се бяха свършили ракетите какво щеше да е! :) LOL! :)
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За първи път РАКЕТА УНИЩОЖАВА ЯЗОВИР !¡!Та вие от dnes.bg сте за нобелева награда !!!
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вече не говорят че им свършили на руснаците ракетите и бомбите,а сега на мода е Прихванахме им всичките ракети...смях, света видя,че от прославените Хаймърси и Пейтриът нищо не става..
16
0
 
2
 
! Отговори
bl преди 11 месеца
Да кажеш "ракета С 300" е все едно да кажеш " бензин BMW"
15
1
 
6
 
! Отговори
Хайл Зеля преди 11 месеца
Еееееееее, като прихващате и увищожавате всички ракети, това новина ли е!?
14
1
 
14
 
! Отговори
Бгг преди 11 месеца
Вече спряха да лъжат укрите, че руските ракети свършват.
13
2
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 11 месеца
Брей Украйна сваля всяка една ракета ! Тогава какво ревът ? Инфраструктурата им е на 99% запазена да не ревът , а да кажат как 32 ракети от Пейтриът не са могли да свалят един Кинжал ? Зеленски е бил забелязан в Маями !