Медведев: Малоумниците от Запада няма къде да се скрият при катастрофа

Случващото се на "Запад е тотална деградация на управляващата класа"
606
Медведев: Малоумниците от Запада няма къде да се скрият при катастрофа
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев отново използва цветист език и отправи заплахи към западните политици, че "никой няма да се скрие нито на Капитолия, нито в Елисейския дворец - ще има глобална катастрофа".

"Разпространява се хорът на безотговорните негодници от западния политически елит, които призовават войските им да бъдат изпратени в несъществуваща държава. Сега в него влизат представители на Конгреса на САЩ, френското и британското ръководство, отделни лунатици от балтийските държави, а Полша също призовава за активно използване на оръжията си... и това не е затягане на пружината, а цинична сметка за политически дивиденти", пише Медведев в Telegram, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той оценява, че случващото се на "Запад е тотална деградация на управляващата класа".

"Изпращането на вашите войски на територията на Украйна предполага директно влизане на тези страни във войната, на което ще трябва да отговорим. Никой от тях няма да се подслони нито на Капитолийския хълм, нито в Елисейския дворец, нито "Даунинг Стрийт 10". Ще има глобална катастрофа", заплашва Медведев.

Той допълва, че руският и американският президенти от ерата на Студената война Никита Хрушчов и Джон Кенеди са успели да разберат ситуацията в един момент.

"Но сегашните инфантилни малоумници, които взеха властта на Запад, просто не искат да разберат. И затова днес Генералният щаб започна подготовка за учения, включително дейности за практическа проверка на подготовката и използването на нестратегически ядрени оръжия", пише още Медведев.

Русия предупреди днес Великобритания, че ако Украйна използва британски оръжия за нанасяне на удари по руска територия, Москва може да отвърне на удара по британски военни обекти и бойна техника както в Украйна, така и отвъд нейните предели. Британският посланик Найджъл Кейси беше извикан в Министерството на външните работи в Москва, за да му бъде връчена официална протестна нота, след като миналата седмица външният министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън заяви, че Украйна има право да използва британски оръжия, за да нанесе удар по Русия.

Външното министерство на Русия заяви, че думите на Камерън са признание, че Великобритания вече де факто е част от конфликта и противоречат на по-ранните уверения, че оръжията с далечен обсег, предоставени на Украйна, няма да бъдат използвани срещу Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


606
Още от Войната в Украйна
Кремъл се закани на Лондон, може да удари британски военни обекти не само в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
0
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 седмица
Този жалък папуняк съвсем е превъртял!
503
0
 
0
 
! Отговори
Ист..... преди 1 седмица
Браво! Само така ще приключи цялото това промиване на мозъци! По бързо НАТО да влиза в боя, всичко ще приключи за 30 минути! САЩ и Турция няма да си мръднат пръста дори, това е целта им!!! След това отново ще си върнем родината и ще тръгнем нагоре, ако това не стане скоро: ще пробием дупка в Австралия и след това има само свободно падане!!!!!
502
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Децата на всички руски управници и олигарси живеят на запад и в САЩ.
501
9
 
9
 
! Отговори
Пловдив преди 1 седмица
Холивуд,проми мозъците на много хора,във военно отношение,Русия изпреварва всички останали,взети заедно.
500
10
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 1 седмица
Значи над 50 страни за криви а само русия е права.Е то не требва много акъл да се погледнеш в огледалото ама маи ме е размазано нещо.
499
22
 
21
 
! Отговори
Хмелницки преди 1 седмица
Медведев е пияно кремълско джудже
498
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ужасяващо е, че хора с тежки личностни разстройства разполагат с такава власт!
497
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя алкохолик медведь появи ли се на сцената да плещи глупости то да знаете,че на фронта натовците са хванали на тясно истинската мечка на чатал и я опъват яко! Затова е и цялата олелия!За такива като тоя сладкия и преден Запад е затворен завинаги и са осъдени да си пият водката и да пушат махорката в миризливата ко...чина!Няма долче вита вече!Само Хага за вас вашта...
496
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Правете се на кокор башии евро атлантически юнаци. До Румъния и до нас е най - близо за ракетките. Тогава как ще пищите на умрело......
495
6
 
6
 
! Отговори
Синьото апчи преди 1 седмица
Аз имам външна тоалетна която като трансформърс става на бункер като този на жужу ама по фенси бръф
494
4
 
13
 
! Отговори
Бояджиев преди 1 седмица
А ти къде ще се скриеш алко???
493
9
 
15
 
! Отговори
Малоумниците от преди 1 седмица
Русия КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЯТ
492
10
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН ДО преди 1 седмица
Анонимен 507/ УКРАИНОФИЛИ И МАКЕДОНОФИЛИ ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ! *** ОТ СГЛОБКАТА, КОИТО ПОДКРЕПЯТ УКРАЙНА ИСКАТ ДА ВДИГНАТ ВЕТОТО НАД СКОПИЕ!
491
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ех,димачка...Колегата отгоре ми взе питането ,ти къде ще се скриеш ,барабар с котилото като запукат ответните ядерки.Вече и за т.ш.к.не ставаш,даже го мързи човек да ти тегли една,будиш само съжаление...Много ги развалиха тези лосиони,ей...
490
8
 
10
 
! Отговори
... преди 1 седмица
А ти къде ще се скриеш алкаш? На тоя няма ли кой вече да му запуши устата? Пълна излагация дори за монголоидните е тоя.
489
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Спиртомера минус не ти се хваща.
488
13
 
12
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Медведев,дори и водката ви не е добра в Русия. С какво ще нападате Западът,Медведев? Да не сглобихте некой космически кораб от кранчетата,тоалетните чинии,кафеварките и столовете на МакДоналдс,които откраднахте? На половин шамар живот сте,Медведев.Бих казал,на чимбер живот сте. Айде сега откраднете финландската водка,че да имате и гориво за реактивната метла от частите в МакДоналдс. Руско самоунижение до последно!
487
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Накратко само плюса му работи. Манипулация е.
486
12
 
19
 
! Отговори
НАТО = СМЪРТ преди 1 седмица
Епитетът, използван от Медведев, е приложим и спрямо всеки слабоумен и необразован, който все още се връзва на безумната натовска пропаганда. Къде са биологичните оръжия от Ирак? Защо не се споменава, че Карла дел Понте доказа, че въоръжените от САЩ ислямисти използваха химическо оръжие в Сирия? Как може да вярвате на доказани лъжци?
485
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
РУСОФИЛИ И МАКЕДОНОФИЛИ ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!