Албански експерти: Тирана какво чака? Да притиска Скопие като българите

Време е за протестни ноти, смята политолог
9 авг 2009 10:28,
209
Албански експерти: Тирана какво чака? Да притиска Скопие като българите
Скопие. Снимка: Dnes.bg

 

В края на краищата смятам, че официална Тирана трябва да вземе за пример официална София. Когато в Македония една трета от популацията се числи към албанската нация, направо се чудя как до момента официална Тирана не намира за нужно да изпрати поне една протестна нота за събития, които се случват от по-рано до сега.

Това подчертава в интервю за албанската телевизия Топ ченъл политологът Исмаил Синани.

Още по темата
В репортаж от Скопие телевизията съобщава, че албански експерти по правни науки, които живеят в Македония, призовават Албания за по-голяма дипломатическа активност и натиск върху Скопие.

Реакцията им е провокирана и от дипломатическите действия на България по скандалния казус с младата майка Спаска Митрова, която е в затвора в Идризово.

Като членка на НАТО, Албания трябва да използва позицията си и да изисква реализация на правата и свободите на албанците в Македония - подчертава експертът по правни въпроси Осман Кадриу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
0
 
! Отговори
elka преди 14 години
dve god rabotia v edna kvarna v tirana,mn vazpitani i drujeliubni hora,i pla6tat za vsi4ko ne sa kato na6te pla6iputar..nici,a istinski muje.
154
0
 
0
 
! Отговори
мкд преди 14 години
бугарите са татари
153
0
 
0
 
! Отговори
opala преди 14 години
zeh 4e se nasr..ah to mn akal be mn kompetencia,mi estestv 4e maked sa si otdelna durjava,poglednete na kartata
152
0
 
0
 
! Отговори
Нема ме преди 14 години
и се надявам да е най-свестното. Другото ще си го приберем от Молдова!!!
151
0
 
0
 
! Отговори
Нема ме преди 14 години
До 149, 150Има едно филмче, "Taken" се наименува. Та гледайте го. Не, че блести с особена сюжетна линия или прочие... Но, поне показва докъде са стигнали шиптърите в "нашата" "Европата", а не на последно място и как, пък и защо. Не, че друго ама така требе да се третират и шиптъри и макета (поне тези дето не си признават, че са ***). Май казах много. Но: албанците в албания, макетата ще ги сместим дето те си искат, Сръбско, Албанско, Гръцко: бе кой от къде е... И за Майка Българска ще остане
150
0
 
0
 
! Отговори
ел до 147 преди 14 години
Така че не се моли да граничим с Албания, защото после ще има - лошо ли се молих, бог ли зле ме разбра... *** ще ни се видят като ангелчетата от коледната елха.
149
0
 
0
 
! Отговори
ел до 147 преди 14 години
Гръцките затвори са пълни на 90% с албанци. По някакъв начин успяват да се промушат през стриктните гръцки закони и да нахлуят в държавата им. Гърцитте са дигнали ръце от тях и пищят на умряло. Убийства, грабежи, изнасилвания, проституция, наркотици...всичко това носят със себе си. А в Гърция държавата си е на мястото. Ако ни се случи на нас да граничим с тях, спукана ни е работата при сегашното състояние на България.
148
0
 
0
 
! Отговори
до-BRANNIK преди 14 години
5 ko.free.fr-пробвай и аз живея в чужбина и си я коригирах от тук,ако не става намери Kaldata.bg-fonetika
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
така наречената "македония"... която аз БЪЛГАРИНЪТ изобщо не признавам... така както и измислените "македонци" които се главозамайват от измислената си история.Най-логично и разумно би било ако тази територия бъде разпределена между България, Гърция и Албания... тъй като тези три страни нямат нищо против заличаването на... "македония"
146
0
 
0
 
! Отговори
ЗА 142 преди 14 години
Същото което правеше и преди да заминеш- НИЩО!
145
0
 
0
 
! Отговори
аз до141 преди 14 години
шматка си ти 141,понеже не си виждал албанец,както се разбира от коментара ти,...обективно погледнато албанците са доста трудолюбиви,но с много големи престъпни наклонности,...това им е проблема,а и от доста време са напреднали във всички области,но не вдигат много шум...тиха вода са те,и прецакаха и косово поле,даже.....
144
0
 
0
 
! Отговори
Нема ме преди 14 години
До BRANNIK:Брато, оценявам добронамереното ти държане. Ще се опитам и аз да съм такъв...Има, друже, qwerty подредба, с много малко усилия можеш да си я свалиш от негде по нета, даже и главните букви можеш да пропуснеш...
143
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
значи райските места ще се превърнат в пустош от мусулманските ***,това е моето некомпетентно мнение.шиптърите са за"македонците' това което са *** и турци за българите...
142
0
 
0
 
! Отговори
Пристигнал преди 14 години
Нямаше ме няколко дни в България и искам да попитам какво направи Бойко Борисов за нашата сънародничка Спаска Митровска, която гние в македонски затвор ?!?!?
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А бе шматки какво се страхувате от албанците са 3милиона народ. Албанеца умира от страх от българин.
140
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
крайно време е да се раздели т.нар.Македония,по една трета да вземат Бг,Ал и Гр.след това да се раздели друга държава,и т.н. докато се прекроят всички граници.да се преразпределят имоти,да се гонят хора,цели села и градове да се местят на нови места..........започвайте с новото преселение на народите....ние ,християните да идем да живеем по пустини и чукари,а на наше място да дойдат мусулмани.......след няколко поколения пустините и камънаците ще станат райски цъфнали градини,а райските местност
139
0
 
0
 
! Отговори
BRANNIK преди 14 години
DO NEMA ME: ZHIVEIA VECHE 18 GOD. V MADRID I E NEVUZMOZHNO DA IMAM BULGARSKA KLAVIATURA, A SUS SAITOVETE ZA PREVOD E MUKA GOLIAMA........ ZNAM CHE NE OPRAVDANIE NO DRUG IZHOD NIAMAM!!!! I SE IZVINIAVAM CHE NE MOGA DA PISHA NA RODNATA MI KIRILICA!!!!!!!
138
0
 
0
 
! Отговори
ел преди 14 години
96, граница между България и Албания не бива да има. Иначе много скоро ще се превърнем във втора брюм. Както вече съм казвала, на нас ни е изгодно брюм да съществува колкото се може по-дълго и колкото може по-дълго да не я приемат в ЕС, за да не се отварят границите ни с нея и да не ни залее и нас албанската вълна. Помисли и за тази гл. точка.
137
0
 
0
 
! Отговори
Нема ме преди 14 години
До: BRANNIKАко си от нашенско, поне се научи да пишеш на кирилица, иначе не се хаби!Такива като тебе, все по-малко се четат...
136
0
 
0
 
! Отговори
Нема ме преди 14 години
До 118:Не вярвам да си Елин. Един Елин не би паднал толкоз ниско. Но, ако си, да ти припомня: елините или, това, което е останало от тях (а то е нищо) сите българи и в това число макетата, сме ги таковали доста и по много, точно докато са спрели да реват от ръч. Ако последната дума не ти изниква в съзнанието, пробвай с речник... (Не, че ще успееш)!