Украйна се отклонява от пътя към НАТО?

Виктор Янукович закри два органа, подготвящи страната за членство в алианса
3 апр 2010 19:20,
280
Украйна се отклонява от пътя към НАТО?
Снимка: БГНЕС

Преидентът на Украйна Виктор Янукович закри комисията за подготовката на Украйна за членство в НАТО, предаде  ИТАР-ТАСС, цитирайки президентски указ от 2 април.

С друг указ се закрива Националният център по въпросите на евроатлантическата интеграция, който бе създаден от предишния президент Виктор Юшченко.

Новото ръководство на Украйна неведнъж е заявявало, че въпросът за влизането на страната в НАТО не стои на дневен ред.

Същевременно Киев се опитва да запази съществуващото ниво на сътрудничество със Северноатлантическия алианс, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
3
 
1
 
! Отговори
hard преди 14 години
Украинци,честито ви завръщане на комунизма.Сами си го избрахте.Пък и дали изобщо си е отивал?
220
1
 
2
 
! Отговори
хавиер солана преди 14 години
както виждам българина си остава българин - що си чешате езиците за други държави,а не си гледате вашата бе ?? Айде като толкова сте навътре със стратегическите и икономически интереси , кандидадствайте в съвета на Европа,дано ви вземат на работа,че и секретарки и служебни возила да ви дадат !!
219
6
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Какво успя да свърши НАТО в Ирак и Афганистан - от есента Ирак сам ще решавасъдбата си и то на демократична основа с демократични закони и демократичниизбори и всички съседни държави ще се съобразяват с това и малко или многоще намалят терора в своите тоталитарни държави с тенденция и там да настъпят демократични промени.В Афганистан беше премахнат един престъпен,античовешки режим на муджихидините, проповядваш радикален ислям.Оказва се, жертвите в тая война не са били напразно...
218
2
 
5
 
! Отговори
петров до 228 преди 14 години
Казваш, че СМЕ разрушили селското стопанство! /Мен не брой./ Може би имаш предвод ТКЗС-тата. Забравяш една маааалка подробност не знам случай на някой стопанин или наследник на стопанин земя, животни или инвентар да е върнат насила! Знам обаче, че червените еничари са я колективизирали насила 1948 година. За българските рейнджъри в чужбина мога да те уверя, че НИКОЙ не ги е пращал там НАСИЛА. Ако не знаеш /а съм сигурен, че знаеш/ процедурата по отсяване на желаещите български военнослужещи е доста стриктна, защото желаещите са много повече от нужните. И все пак, опитай се да проявяваш повече уважение за тези момчета с български униформи. Престани да се натискаш да целуваш руския ботуш. Айде, че агнето чака. Лека ви вечер.
217
2
 
3
 
! Отговори
петров преди 14 години
Ако си прав за това, че "***,абсплютно всички правителства безпрекословно го изпълняват!! " то тогава прехода би трябвало да е завършил 90-те години. Ако наистина си чел този план би следвало да знаеш това. Както и че планът е поръчан и платен от управляващата БКП - БСП, с парите на същия този народ,който се опитват 20 години да унищожет. С каква цел - това би трябвало да обясняват хора като теб. А избора на "ционистките агенти" в БКП-БСП не лежат на моята съвест. Не съм членувал в БКП - БСП.
216
6
 
5
 
! Отговори
Ленка преди 14 години
НАТО=ТЕРОРИЗМ: НАТО=ТЕРОРИЗМ: НАТО=ТЕРОРИЗМ. нарушили международно право като нападнали Сербия и Ирак, Съвет за сигурност към ООН не взел решение за нападение, но НАТО взело, това престъпление, НАТО-убийци, престъпници, колячи и изнасилвачи. Авесалон, мерси за информация за родовете. Намери песничка, най-лесно в youtube "стоп НАТО" или "стоп НАТО 2009г"-станал бой с милиционери:))) Карай, важното има купон. Я без музыки жить не умею:)))))
215
3
 
5
 
! Отговори
Варшавски договор преди 14 години
Всяка държава има право сама да избира пътя си на развитие затова си има суверинитет. Защо трябва всички да са набутани в НАТО,? Е то ако всички страни станат членки на алианса той ще си губи смисъла!
214
4
 
3
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 14 години
Петроф,как приложихте планът на едноокият стратег Ран за селското стопанство.Ликвидирахте основното племенно стадо,торовите заводи,растителната защита,семепроисводството и още още..*** но имаме рейнджъри в Афганистан-наемници на ционисткомасонският капитал.Натовското ти сърце тупти от гордост,сигурно и твоят *** е някъде там по пътят на натовският хероин,,,
213
3
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 14 години
Петроф,потвърждаваш оценката си!Ционистките агенти Луканов,Лилов,Пирински го "поръчаха" от Вашингтон по нареждане на ционисткомасонските кукловоди.Ако може да прочетеш и секретните приложения просто НАТО ще си го навреш отзад и ще замълчиш.***,абсплютно всички правителства безпрекословно го изпълняват!!
212
2
 
4
 
! Отговори
петров преди 14 години
Може и да си "патриот" но не си български патриот с това "сталинец"!А твоята "практика" каква е - кръчмарска?
211
0
 
2
 
! Отговори
петров преди 14 години
Ако беше чел повечко можеше и да разбереш / макар аз да се съмнявам да е в състояние да влезе нещо хубаво в главата ти!/ кой и кога е поръчал този план. Както и дали има правителство което да се е ангажирало с изпълнението му. А липсата ти на възпитание и култура си обяснявам с липсата на семейство, семейни ценности, както и национално достойнство.
210
4
 
3
 
! Отговори
петров преди 14 години
"Браво" на червените маймуни, които вместо аргументи използват езика научен на улицата. Това е разбираемо - при липа на семейство на какво да се научат! Скачат от клон на клон, реват и обиждат. За червените еничари на СССР няма значение, че е празник църковен - те си лъжат, хулят и ругаят целогодишно. Само не знаят, че скачайки по дърветата, червените им зад.ци се виждат още повече. Остана да си нарисуват по един сърп и чук на този фон.
209
3
 
5
 
! Отговори
патриот Сталинец преди 14 години
И ти си гъзолизец и *** щом смяташ така. Армия имаме ли?. Въоръжение имаме ли?Замълчи и се барай някаде си .Аман от сукалчета много компетентни като Младенов. На теория еша ви няма.
208
4
 
4
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 14 години
Ти не си Петров а тъпунгеров!Преход с по справедлива цена видяна сигурно от едноокият Ран!Това бе план на ционистите ,който лукановите и костови *** реализираха-резултата закриване на големите промишлени предприятия и заводи,ликвидиране на селскостопанското произвофство.Резултатите-престъпност,наркомания,контрабанда и вечна българо-афроамериканска дружба!
207
4
 
3
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 14 години
Ало,умственний и хормонален сбърканяк,на Воскресение Христово хората говорят за доброта и любов а твоето НАТО какво донесе на Европа ,Афганистан.От 2001г. от нахлуването си там производството на хероин е скочили с 50%.И кои контролира бялата смърт-ЦРУ,МИ-6 И ДРУГИ НАТОВСКИ "ЧОВЕКОЛЮБИВИ "ОРГАНИЗАЦИИ.ПРИ ТЕБ ПРОСТОТОИЯТА Е ВЕЧНА!
206
5
 
5
 
! Отговори
nato преди 14 години
Хора,забравихте ли опашките,режима на ток,вода,липсата на горива,купоните за свещи,лекарите стачкуваха за "недостижимата"заплата от 100 марки на месец,храненето на прасетата в Белене с тру..ве(не мога да го напиша)?Стига с тази криминална ,агресивна по мутренски Русия.
205
4
 
4
 
! Отговори
петров преди 14 години
Аз безкрайно съжелявам, че не се намери политическа сила да се ангажира да реализира планът Ран-Ът. Тогава прехода на България щеше да е приключил около 1995-96 година с много по-справедлива цена. Сега вече щяхме да сме забравили тези танталови мъки и като бившите соц. държави от централна Европа да гледаме само напред.
204
1
 
2
 
! Отговори
петров преди 14 години
Това, което наричаш "пушечно месо" как си го представяш - като изпращане насила в армията и на мисия ли? Или си приказваш "по принцип" да не заспиш? Що за идеологически промити хора има!
203
0
 
1
 
! Отговори
Авесалом преди 14 години
Ленка, не се кава членки щот бие малко на еротика! Казва се членове - някак по-мъжествено звучи.
202
4
 
4
 
! Отговори
Ленка преди 14 години
NATO=ТЕРОРИЗМ! НЕ НА ТЕРОРИЗМ, НЕ НА NATO! Жалко за новоприети "члевки", САМО като донор кръв и експлоатация за територия, на която США строят бази биват използвани. Най-варварски, кръвожаден и паразитен /към новоприети членки/ "съюз"! NATO=ТЕРОРИЗМ!!! НЕ НА ТЕРОРИЗМ! ПОЗДРАВИ КЪМ УНОКОВИЧ!! Има една руска песничка "Стоп Нато"-може потърсите, много сладка!!:)