Джордж Сорос защити ромите

Трябва да подобрим жизнените им условия, смята милиардерът-филантроп
22 сеп 2010 15:25,
364
Джордж Сорос защити ромите
Снимка: БГНЕС

Докато има стремеж за изнасяне на проблема с ромите в друга държава, както правят Румъния и България, или докато Никола Саркози заявява, че няма друг начин освен отпращането на тези хора у дома, няма да бъде решено нищо. Ромският проблем може да бъде разрешен само с политика, чиято сърцевина е подобряването на техните жизнени условия. 

Това е мнението на финансиста Джордж Сорос, споделено пред швейцарския вестник "Тан".

Заглавието на публикацията е "Милиардер защитава правата на ромите".

Още по темата
16 сеп 2010 20:00
278

Вестникът припомня, че фондацията на Сорос "Отворено общество" е изразходвала 150 милиона долара за образование, здравни грижи, достъп до работни места и до жилища на ромите и в борбата срещу дискриминацията спрямо тях. 

Да заклеймяваш една етническа група, да я представяш като общност, която е заплаха за обществото, това е в разрез със зачитането на човешките права, подчертава американският финансист. 

Милиардерът окачествява политиката на президента Никола Саркози като противоречива, но признава, че всъщност цяла Европа пренебрегва отдавна този етнос. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
0
 
6
 
! Отговори
Ме преди 13 години
Сорос, бегай дале4е от тука *** дърта.. бегай да не съм те видял повече.
285
0
 
6
 
! Отговори
... преди 13 години
Сорос,Може да помогнеш на тези онеправдани същества.махнете УСА визите за ***.Ние ще помогнем.. ще комаднироваме някой друг на наша сметка да ти дойдат на гости, да опитат американската свобода, а ти да опиташ *** благодарност.. та да дойдат после да донесат начу4еното на събратята си. Сигурен съм че ще се върнат .. ти ще ги изпратиш обратно.
284
7
 
3
 
! Отговори
лека нощ преди 13 години
да купи един голям безлюден остров да ви засели там всички *** расисти и да си живеете доволни и щастливи, борчета, неевреи, неунгарци, ***!
283
2
 
12
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
Като е филантроп защо не вземе да им купи един голям безлюден остров да ги засели там и да им изгради държава да им построи фабрики,къщи,детски градини,училища и да почне да ги интегрира и да го видим тогава, а иначе на чужд гръб и сто тояги са малко. Всеки може да дава съвети ама да вземе да направи нещо е много трудно или както казват американците ти кажи какво си направил пък тогава давай съвети, но за господин Сорос това не важи защото той е унгарски евреин и не се отнася за него!
282
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами да, стремежът е да българия и турция да се превърнат в ссср и югославия, ама който не разбира, сам налива масло на огъня!а соросчо знае, че това няма да стане така мирно както с чехи и словаци!затова никой да не се радва на чуждото нещастие! утре всичко сепаратично ще ни се върне тъпкано!
281
0
 
15
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Този гнусен унгарски ***, е главния организатор и изпълнител, на плана на Ротшилдови да се изтребят белите християнски народи, и тяхното място да се заеме от *** *** и други мюсюлманиЦялото Социално министерство начело с министъра Тотьо, са слуги и бивши стипендианти на 00 = "Отворено общество"Ние българите плащаме 100% от данъците,а 85% от детските ги дават на *** с по 10 до 23 чаавета,без да са работили и 1 денЕто така, с нашите пари ни унищожават
280
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пали конфликти, ама като дава парички за пропаганда против турците се радвате, нали!ха така, нож с две остриета!
279
0
 
12
 
! Отговори
ppancho преди 13 години
Сорос е човекът,който пали конфликтите на балканите.С фондацията си "Отворено общество"преди време се опита да ни обясни как трябва да се откажем от кирилската азбука.Евреин и враг на всичко славянско,печеловник на кървави пари ,на гърба на най бедните и изстрадали народи.Д а си носи парите в ада му пожелавам аз,щото бая сбръчкан гущер ми изглежда.Май е време да го давят и него като коте край някоя яхта: )))Пожелавам му го от все сърце...
278
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
волю-неволю!
277
5
 
9
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Добър ден за ***, но лош ден за българите !
276
2
 
9
 
! Отговори
Сороски преди 13 години
Е така е! Пари, пари и пак пари! Ще ги имаш, ако си на негова страна, а като врякнеш България на българите, могат да те ликвидират на някоя тъмна уличка и ще си умреш мърцина!
275
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе какви балъци сте?! Защо очаквате от евреин да оправи света? На тях им дай да предизвикват същите тия безредици на които вече сте свидетели, защото няма по-лесна плячка от дестабилизирана страна! От векове тяхното верую е: "Там където се леят реки от кръв, се леят и реки от пари". ПАРИ, ПАРИииииии...Пита се в задачата наш Бат Бойко на посещение в САЩ ли отиде или в Израел, че да се среща с цели СЕДЕМ еврейски организациии там? Ромеите били едикакво си! Ряпа да ядат!
274
1
 
0
 
! Отговори
Bai Grigor преди 13 години
Dnes imasche mnogo cenen blog na Ivo Berov za *** ,no sa go mahnali. Pokazvashe istinskoto sustoianie na neshtata.... jalko
273
0
 
4
 
! Отговори
antimafiot преди 13 години
Тва дърто олигофренично педерме Сорос, като ги харесва толкова много ***, да си ги вземе да ги гледа при себе си. България за българите!!!
272
0
 
9
 
! Отговори
Сороски преди 13 години
Сорос счита родината ни за своя къща. Девизът на космополитните евреи е "Навсякъде се чувствам като у дома си!"Ето така рипа човек и вижда колко е безпомощен срещу парите! Като заклана кокошка!
271
1
 
5
 
! Отговори
Сороски преди 13 години
1951 когато за пръв сменяха имената на ромите, цялото население устрои демострации и митинги "Децата ни за *** ли ще се женят?!" и наредбата на бкп се отмени.Да бяхте протестирали и вие за втория път през 80-те години на миналия век.Сега вече е каъсно чадо! Мангалото падна!Вече всички са с български имена и сладка работа ще се получи след годинки! :)
270
0
 
10
 
! Отговори
нервна преди 13 години
изразходвала 150 милиона долараЩо само толкоз бе? Нали е милиардер.Че и филантроп.*** то когато с едната ръка слагаш у единия джоб,пък с другата прибираш същото,си е чиста далавера.Че "придобите " кинти трябва да се перат чрез на пръв поглед благоугодни програмки.Ай сиктир,мръсното юдо-масонче да купи земя на любимите си *** с милиардите си ,да ги прибере там,да им плаща здраве,храна,издръжка,че да не бъдат дискриминирани.*** няма да има далавера тогава-нали?!
269
0
 
2
 
! Отговори
Седналият бик преди 13 години
До 266Прав си, че сайта вероятно е депесарски защото като пусна нещо за мазните, гнусни и крадливи мутри на Местан, Доган и някои други хайдуци, после ми трият текста.
268
1
 
3
 
! Отговори
финансист преди 13 години
Не му се чуди той е ционистки *!
267
2
 
16
 
! Отговори
Сибила преди 13 години
Чудя му се на Сорос ... Отде таз злоба към нормалните хора, които не искат да живият заедно с ***?! Не се ли вижда, че е с единия крак в гроба, ами продължава да прави мръсно на света?! На оня свят с парите си ли ще иде?! Дано се прероди в *** от най-долната каста, като толкова са му легнали на сърцето!