Карла Саркози: Никога няма да покажа снимки на детето!

Не знаела дали мъжът й ще се бори за втори мандат
4 сеп 2011 20:32,
48
Карла Саркози: Никога няма да покажа снимки на детето!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съпругата на френския президент Никола Саркози, Карла Бруни-Саркози, заяви за френската частна телевизия TF1, че никога няма да покаже на медиите снимки на бебето, което очаква, предаде Франс прес.

Още по темата
"Ще направя всичко, за да защитя това дете. Никога няма да покажа детето, нито негови снимки. Смятам, че възрастният избира дали да покаже детето в общественото пространство", изтъкна Карла Бруни-Саркози и допълни, че не знае пола на бебето си.

"Първородният ми син Орелиен беше показан веднъж и не в публична, а в лична ситуация (по време на посещение на Саркози в Петра, в Йордания) и това бе голяма грешка, никога не трябваше да водя сина си на това прекрасно място. Трябваше да предвидя, че ще има фотографи, бях неблагоразумна", отбеляза съпругата на френския президент.

Певицата и бивша манекенка трябва да роди тази есен, няколко месеца преди президентските избори през април и май.

За първи път в историята на френската република, президент - 56-годишният Никола Саркози - ще стане баща по време на мандата си.

Тя увери, че не знае дали Саркози възнамерява да участва на президентските избори и подчерта, че той се е променил: "Според мен президентството променя всеки. Съпругът ми остаря, помъдря и е по-спокоен".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жената е казала в прав текст, че няма да прави от детето си дъвка за вестниците и иска да му осигури нормален живот. Това не ти е някаква комерсиална американска "маман", дето иска да изкара пари от детето си, а единственото, което обича, са парите. Аман от тъпоъгълници....
47
5
 
4
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
Тя може да е почнала на 15, но тъй като това дете няма да види бял свят. То ще бъде възпитавано по начин, който никоя майка, ако обича детето си не би го направила. То ще страни от всички, няма да има познати с изключение на семейството си. Ще бъде като призрак..
46
3
 
4
 
! Отговори
мен преди 12 години
недей така бе мьри. покажи ни малкото джудженце и ни кажи да ядем пасти че леб нема. инак, на детето всичко хубаво, но ти мьрло заедно с джуджанка ви виждам увиснали на айфеловата кула, зашото французите за разлика от бьлгарите имат топки когато трябва да се недоволства, да се палят коли, да се бесят продажниците и предателите. иде ви краят с баба меца.
45
4
 
5
 
! Отговори
ВВВ преди 12 години
Боли *** фара
44
3
 
9
 
! Отговори
БАБА ПЕНА преди 12 години
Карла Саркози: Никога няма да покажа снимки на детето:Недей *** , що ша плашиш света.
43
2
 
6
 
! Отговори
бохи преди 12 години
Ще учи колкото тя е учила,на 15 години манекенка и какво е образованието и,не се разбира.Коя известна манекенке е образована,Летиция Каста е започнала своя дебют на 15 години и тя какво е учила,но е хубава с естественна красота е.Нейната сестра е още по-хубава.
42
4
 
5
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
Нека си има охрана бе. Това дете по време да разстежа си има нужда да общува със свои връстници. След като няма да го показва на никой, какво аджеба ще излезе от него? Цял ден ще седи в къщи над учебниците и когато стане на 18 ще си хване багажлето и без да пита скъпата си майчица ще си замине.
41
2
 
4
 
! Отговори
така е преди 12 години
Мислите ли ,че децата и фамилията на един Президент на дадена страна няма да имат охрана,ще ги пазят има зли хора.Това задължение да охраняват видните политици и тяхните фамилии.
40
2
 
4
 
! Отговори
7 преди 12 години
да се чете харесвана
39
2
 
7
 
! Отговори
7 преди 12 години
Карла какъв нос е имала,но има пластика,ако видите деми-сестричката и Валери и майка и ще има да цъкате.Тя има пластики на лицето и нови зъби.Моника Белучи е най-красивата италианка,направо сюблимна,тя е хярусвяня в цял свят.
38
2
 
6
 
! Отговори
99999999999 преди 12 години
Няма да го покаже заради мъжлето което влезе в много държави.Това дете ще е мишената на арабските терористи.Да питат кадафито какво му след загубата на сина му убит от наполеончо...
37
2
 
14
 
! Отговори
AYYYYYYYYYYY преди 12 години
Ами то на французите много им пука за твойто дете...Такава депресия Франция не е имало никога,благодарение на малкия наполеон и които работи за милиардерите а народа да мре.Берлускони повиши данъците на богатите а малкия наполеон повиши данъка на най бедните и най сме6ното което искаше да наложи е да повишат данъците на атрактионните паркове,т.е.да глобят децата..!По продажен президент никога не са имали.*** която работи за богатите,и дори беше направил изказване че мрази бедните,абе абсолютна еврейстина
36
2
 
3
 
! Отговори
ххх преди 12 години
ххххх
35
4
 
7
 
! Отговори
HAHA преди 12 години
Нали казаха че са близнаци преди 5 месеца, ей туй политическата пропагада и тактика нямат край. Няма да се учудя ако това дете е напълно измислено..а хорта нека си мислят че Сарко е добър и любящ баща и да гласуват за него. Добре че няма петрол или каквото и да е необходимо за великите сили че и нас ще опържат ...
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давай снимките, не се прави! :)
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давай снимките, не се прави! :)
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kolichestvoto oligofrenia v tezi komentari e dosta zavidno ... evala
31
4
 
7
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Само трябва да му сложи, мустачките на Хитлер на снимката, и купона ще е пълен!
30
3
 
11
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Да...С такъв баща....това дете ще е атракция
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vsi4ko e vapros na PARI!